- 28 Haziran 2015
- 1.890
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #3.121
Yine burberry Classic :) bu sefer ki parfümümü parfumevi.com' fan almıştım azmettim ve 50 ml'den sadece 20 ml kaldı :) onuda 1 hafta ıcınde bıtırıcem inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burberry denediklerim içinden classic, the beat ve weekend beğeniyorum. classic ve the beat te yazmıyor ama weekend de menekşe kökü mü ne varmış. yine de 3ü de çiçeksi notalar içeriyor ve çok güzel kokuyorlar. ultraviolet i denemedim. avon tomorrow cidden baharatlı. bence ultraviolet daha tatlıdır notalarına baktığım üzere :)
ben evdeyim yine hot couture sıktım :)
Burberry classic benimde çok beğendiğim bi parfüm.
Ultravioleti bir ara denemiştim ama hiç aklımda kalmamış inan ki. Sanırım beni çok etkileyen bir koku olmamış o denediğim dönemlerde. Sağlıklı bir yorum için tekrar denemem gerek:)
Merhaba kokuyu nasıl tanımlarsınız acaba
Evet bu parfümü ben de merak ediyorum.Bugün bargellodan aldığım angeli sıktım:)) misss ya miss.
Merhaba kokuyu nasıl tanımlarsınız acaba
Evet bu parfümü ben de merak ediyorum.
Bugun Zen kullandım,konu disi yorum yapmayayım simdi
açıktan denersin yok mu yakınlarda? parfümevinden aldığın burberry güzel miydi?Deneme imkanım ne yazık ki yok. Anca kör alış yapabilirim ultravioleyi. Tomorrow tarzındaysa almıxaktım. Yinedesagolum kızlar :)
Bende because its you orjinali var. Hiçte sıkmıyoruz annemle. Aklıma getirdin bir ara sıkayımBu arada sol kolumda bugün boynerde kokladığım armani because its u bayan sağ kolumda armani stronger with u erkek var
Kızlar çok güzel kokuyolar bi deneyin derim
maşallahh darısı başıma..Yine burberry classic. ve sonunda 50 ml'lik siseyi bitirdim oh be.
maşallahh darısı başıma..
bugün davidden crystal noir. kıyafette değil de tenime sıkınca bir ara gerçekten hindistan cevizi kokusu aldım :)
Kokusunu biraz tarif edebilirmisin acabaNaomi campbell kullandım :)