• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

addict
Bugün dior addict kullandım. Tam bu havanın kokusu ya.
addict size de tarçınlı gibi kokuyor mu? ve baya ağır kalıcı bir koku. ben de yeni aldım da dp den :)

ben bugün evdeydim ama hot couture sıktım :D dp'den hot couture kullanan var mı parfümün kokusuyla orda test ettiğim farklı kokuyor gibi geldi de

addict

addict size de tarçınlı gibi kokuyor mu? ve baya ağır kalıcı bir koku. ben de yeni aldım da dp den :)

ben bugün evdeydim ama hot couture sıktım :KK70: dp'den hot couture kullanan var mı parfümün kokusuyla orda test ettiğim farklı kokuyor gibi geldi de
Ben addicten tarçın kokusu almıyorum. daha çok vanilya kokusu alıyorum. Böyle tarif edemiyorum ama çiçeksi bir yanı da var .. hypnotic gibi yogun tatlı değilde daha değişik odunsulukta var gibi.
Ama çok seksi bir koku bu ya. Erkek bayan fark etmez çok kişinin dikkatini çekiyor ortamda.

Dior p
Dior pure poison hipnotic poison la aynimi d&p den hipnotic poison deo sunu almistim tenime gitmemisti kokusu

Hayır değiller. Hatta Avon Rare Pearls ile püre poison çok benziyor. Hyptonic tatlı pure poison çiçeksi şipre bir koku

Back