• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Avon rare gold pek tercih edeceğim bir koku değil. Bir defa aldim yillar önce kullanamadim başkasina verdim

:) Rare Gold ile Rare Pearls aynı seriye ait ama birbirleri ile alakaları olmayan kokular:) Pearls benim gelin kokumdu hatta

addict

addict size de tarçınlı gibi kokuyor mu? ve baya ağır kalıcı bir koku. ben de yeni aldım da dp den :)

ben bugün evdeydim ama hot couture sıktım :KK70: dp'den hot couture kullanan var mı parfümün kokusuyla orda test ettiğim farklı kokuyor gibi geldi de
Şuan addict sıktım ve aklıma senın tarçın diyişin geldi. Nasıl yoğunlaştıysam tarçına resmen tarçın kokusu aldım:p

Ben bu sabah nivea fresh natural sıvı deodorant sıktım. Genelde duştan çıkınca evdeyken sıkıyorum bunu.
Birazdan dışarı cikicam Wish sikmayı düşünüyorum

Şuan addict sıktım ve aklıma senın tarçın diyişin geldi. Nasıl yoğunlaştıysam tarçına resmen tarçın kokusu aldım:p
hahayt bundan sonra addictten tarçın kokusu alacaksın desene :D ama tarçın kokuyorr miss gibii napimm :) gerçi notalarda yok :D yine de sevdim bu kokuyu <3 buz gibi havaların yağmurlu günlerin kokusuu :)

bugün pazara giderken poison girl sıktım :D

Yine burberry classic :) hatta sabah abarttım banyoda bornozlara etrafa bol bol boca ettim :) banyoya sabahtan beri ne zaman girsem mayhoş mayhoş burnuma geliyor kokusu :)

Bu arada burberryde var mı bakmadım ama içinde menekşe olan kokular bu aralar daha çok dikkatimi çekiyor. Paco Rabbane ultraviolet nasıl sizce kizlar ? Bilenler tarif edebilir mi? Avon tomorrow tarzında bi koku mu? Karabiber notası çok mu baskın?

- Janna - - Janna - kirass kirass S sirinsmurff Goodbyemylover Goodbyemylover

Son düzenleme:
Yine burberry classic :) hatta sabah abarttım banyoda bornozlara etrafa bol bol boca ettim :) banyoya sabahtan beri ne zaman girsem mayhoş mayhoş burnuma geliyor kokusu :)

Bu arada burberryde var mı bakmadım ama içinde menekşe olan kokular bu aralar daha çok dikkatimi çekiyor. Paco Rabbane ultraviolet nasıl sizce kizlar ? Bilenler tarif edebilir mi? Avon tomorrow tarzında bi koku mu? Karabiber notası çok mu baskın?

burberry denediklerim içinden classic, the beat ve weekend beğeniyorum. classic ve the beat te yazmıyor ama weekend de menekşe kökü mü ne varmış. yine de 3ü de çiçeksi notalar içeriyor ve çok güzel kokuyorlar. ultraviolet i denemedim. avon tomorrow cidden baharatlı. bence ultraviolet daha tatlıdır notalarına baktığım üzere :)

ben evdeyim yine hot couture sıktım :) :P

Burberry classic benimde çok beğendiğim bi parfüm.
Ultravioleti bir ara denemiştim ama hiç aklımda kalmamış inan ki. Sanırım beni çok etkileyen bir koku olmamış o denediğim dönemlerde. Sağlıklı bir yorum için tekrar denemem gerek:)

Back