• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Arkadaslar biride bana yardimci olursa cok sevinirim.simdi ben sekerli kokulari sevmiyorum.cok fazla ağır kokularida.zarif kokuları ve serin kokulari seviyorum. Hani parfumun kokusunu duyunca o serinligine takılıp gidersin soğuk soğuk gelir yuzune ole parfumler istiyorum.şu 4 parfümü almayi düşünüyorum nasil parfumler sizce.cok çekici olsun istiyorum cok cok guzel olsun herkes adını sorsun klas koksun istiyorum.almayi düşündüğüm 4 parfum.coco chanel mademoiselle,chanel chance,cacharel noa,narciso rodriguez for her.bunlarin kokusu nasil sizce.noayi biliyorum digerleri onemli benim icin
Coco mademoiselle bayagi olgun kadin kokusu gibi geliyor bana.. chance de guzeldir ama chance fraiche ve chance tender bambaska bi guzel! Fraiche de tam bi genclik freshlik ferahlik tender da da ciceksi kız kokusu ikiside cok guzel..

Zevkler tartisilmaz asla ama rodriguez her ve noa bana cok kotu geliyor

Cekicilik mesele ise shiseido zen oyledir.
Bi ara burberry classic ve hugo boss intensei ust uste sikiyordum sormayan yoktu :)

Coco mademoiselle bayagi olgun kadin kokusu gibi geliyor bana.. chance de guzeldir ama chance fraiche ve chance tender bambaska bi guzel! Fraiche de tam bi genclik freshlik ferahlik tender da da ciceksi kız kokusu ikiside cok guzel..

Zevkler tartisilmaz asla ama rodriguez her ve noa bana cok kotu geliyor

Cekicilik mesele ise shiseido zen oyledir.
Bi ara burberry classic ve hugo boss intensei ust uste sikiyordum sormayan yoktu :)
Sagol canim ennn guzel parfum hangisi sence

Coco mademoiselle, chanel chance bu ikisi bikere yumuşak sıcak ve hafif şekerli kokulardır yani senin bahsettiğin gibi zarif hafif serin bir koku değildir sentetik yapaydır bu kokular.. narciso rodriguez for her tanımına birazcık uyuyor deneyebilirsin..
Teşekkürler canim.sence ennnn guzel parfüm hangisi tek bi parfum sececek olsan

Teşekkürler canim.sence ennnn guzel parfüm hangisi tek bi parfum sececek olsan
Bu parfumler arasinda benim tercihim yanlizca noa olurdu kesinliklee ama benim sevdigim parfumleri soruyorsan eger burberry london, lacoste klasik, tommy girl yanliz benim sevdigim kokular yumusak sicak ciceksi kremsi kokular sen severmisin bilemiyorum.

Bu parfumler arasinda benim tercihim yanlizca noa olurdu kesinliklee ama benim sevdigim parfumleri soruyorsan eger burberry london, lacoste klasik, tommy girl yanliz benim sevdigim kokular yumusak sicak ciceksi kremsi kokular sen severmisin bilemiyorum.
Ciceksi ve kremsi kokulari bende seviyorumm burberry london gercekten yagmur dan sonraki toprak gibi mi kokuyor cnm :) soruyo mu herkess

Ciceksi ve kremsi kokulari bende seviyorumm burberry london gercekten yagmur dan sonraki toprak gibi mi kokuyor cnm :) soruyo mu herkess
Tanitimi bu sekilde yagmurdan sonraki londra cicek bahcesinin toprak kokusunu andiriyormus hic londraya gitmedigim icin dogrulugunu bilemiyorum hanimeli ve yasemin kokuyor ilk basta ama en cok hanimeli kokusu baskin sonrasinda kremsi kadifemsi bi kokuya donusuyor ben kullaniyorum bu parfumu cevremde cok iltifat aliyorum yakin bizamanda bi davete gitmistim orda bi tanidigim bana sarildi ay dur diyip bidaha sarildi ne guzel kokuyosun sen bidaha sarilip koklayasim geldi dedi :)) benim hayatim boyunca kullanicagim tek parfumdur london vazgecmem oyle yaz kis gece gunduz ayri parfumde kullanmiyorum sadece ve sadece london kullaniyorum uzun zamandir ve oylede devam edicek artik :)

Tanitimi bu sekilde yagmurdan sonraki londra cicek bahcesinin toprak kokusunu andiriyormus hic londraya gitmedigim icin dogrulugunu bilemiyorum hanimeli ve yasemin kokuyor ilk basta ama en cok hanimeli kokusu baskin sonrasinda kremsi kadifemsi bi kokuya donusuyor ben kullaniyorum bu parfumu cevremde cok iltifat aliyorum yakin bizamanda bi davete gitmistim orda bi tanidigim bana sarildi ay dur diyip bidaha sarildi ne guzel kokuyosun sen bidaha sarilip koklayasim geldi dedi :)) benim hayatim boyunca kullanicagim tek parfumdur london vazgecmem oyle yaz kis gece gunduz ayri parfumde kullanmiyorum sadece ve sadece london kullaniyorum uzun zamandir ve oylede devam edicek artik :)
:KK28: Teşekkür ederim canim bende alicam en kisa zamanda cok mrk ettim

Evet hele ertesi günü daha güzel geliyor burnuma ve dört mevsimlik bir koku.denersen edpsini dene.umarım beğenirsin
Sagol cnm yazdim bunu da ilk firsatta deniycemm.herkesin soracagi bi parfum olsun istiyorum gectigim yerde iz biraksinn surekli koklanmak istesinn

Sagol cnm yazdim bunu da ilk firsatta deniycemm.herkesin soracagi bi parfum olsun istiyorum gectigim yerde iz biraksinn surekli koklanmak istesinn
Yıllar önce açık parfüm almıştımbvlgri jasmin noir ve armani she :) ikisini bi güzel sıktım çıktım...o gün nüfüs müdürlüğünde işim vardı....her girdiğim yere ilk parfümü sordular :D

Yıllar önce açık parfüm almıştımbvlgri jasmin noir ve armani she :) ikisini bi güzel sıktım çıktım...o gün nüfüs müdürlüğünde işim vardı....her girdiğim yere ilk parfümü sordular :KK70:
aa aynı anda mı sıktın :halay:
bu arada şu essence nasıl bir koku
ben narcisonun poudree sine taktım. harika kokuyor

Yıllar önce açık parfüm almıştımbvlgri jasmin noir ve armani she :) ikisini bi güzel sıktım çıktım...o gün nüfüs müdürlüğünde işim vardı....her girdiğim yere ilk parfümü sordular :KK70:
:)) armani she cok.duydum ama koklamak.nasip olmadi onuda kokliycam.ilgin için tesekkur ederim canim sagol

aa aynı anda mı sıktın :halay:
bu arada şu essence nasıl bir koku
ben narcisonun poudree sine taktım. harika kokuyor
Aynen öyle yaptım....:)
Poudree yi denemedim mutlaka bakıcam....onun haricinde her siyahı kullandım ama bana pek gitmedi başkasında çok daha güzel duruyor....her yine mor ve pembesini denedim fena değildi
birde narcisoyu denedim baydı biraz tam bir kış kokusu ben yazın denedim....essencenin yeri çok baska bende...hem masum hem klas bir koku....elbiseye sürülünce kokusu süper oluyor

Back