• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Coco mademoiselle bayagi olgun kadin kokusu gibi geliyor bana.. chance de guzeldir ama chance fraiche ve chance tender bambaska bi guzel! Fraiche de tam bi genclik freshlik ferahlik tender da da ciceksi kız kokusu ikiside cok guzel..

Zevkler tartisilmaz asla ama rodriguez her ve noa bana cok kotu geliyor

Cekicilik mesele ise shiseido zen oyledir.
Bi ara burberry classic ve hugo boss intensei ust uste sikiyordum sormayan yoktu :)
İKİ KOKU KARISIMI HE :) SÜPER FİKRR

Lacoste pour femme müthiş ya keşke daha silajlı ve kalıcı olsaydı. En masum koku!
kesinlıkle cok süper bir koku aslında kalıcı bir koku sende mı kalıcı olmadı canm ? ben bi bayanda duymustum kokusunu kadın cok önceden sktımm aa kokusunu siz alabildnz mı lacoste demısti 4 yıl öncee

Tanitimi bu sekilde yagmurdan sonraki londra cicek bahcesinin toprak kokusunu andiriyormus hic londraya gitmedigim icin dogrulugunu bilemiyorum hanimeli ve yasemin kokuyor ilk basta ama en cok hanimeli kokusu baskin sonrasinda kremsi kadifemsi bi kokuya donusuyor ben kullaniyorum bu parfumu cevremde cok iltifat aliyorum yakin bizamanda bi davete gitmistim orda bi tanidigim bana sarildi ay dur diyip bidaha sarildi ne guzel kokuyosun sen bidaha sarilip koklayasim geldi dedi :)) benim hayatim boyunca kullanicagim tek parfumdur london vazgecmem oyle yaz kis gece gunduz ayri parfumde kullanmiyorum sadece ve sadece london kullaniyorum uzun zamandir ve oylede devam edicek artik :)
bir cok kez london u övdügünüzü severek bahsettiginizi gördükce kokuya asık olasım geliyo :D:D 2 sene once denedm begenmedm ama yine denicemm öle bi anlatıyorsunuz ki tekrar tekrar merak etmemk elde deil :)

Yıllar önce açık parfüm almıştımbvlgri jasmin noir ve armani she :) ikisini bi güzel sıktım çıktım...o gün nüfüs müdürlüğünde işim vardı....her girdiğim yere ilk parfümü sordular :KK70:
aslında cok dogr iki kokuyu bir arada sıkmak daha mantıklı sanki :D hemde kmsede olmayan degişikk bi parfüm ortaya cıkmıs oluyorr denemek lazmm

bir cok kez london u övdügünüzü severek bahsettiginizi gördükce kokuya asık olasım geliyo :KK70::KK70: 2 sene once denedm begenmedm ama yine denicemm öle bi anlatıyorsunuz ki tekrar tekrar merak etmemk elde deil :)
Herkesin koku algisi ayni olmuyor ki ben sevdigim parfumu sıkınca mutlu oluyorum :) hislerimide bu sekilde yansitiyorum bana tarif edermisin dediklerinde ortaya boyle bisiler cikiyo :)) 2 senede cok sey degisiyor koku algisi insanlarin heran degisebiliyor mesela simdi tatli kokulari seviyorsan 2 sene sonra ciceksi kokular ilgini cekmeye baslayabilir :) bi dene bakalim belki bu sefer seversin belli mi olur.

Herkesin koku algisi ayni olmuyor ki ben sevdigim parfumu sıkınca mutlu oluyorum :) hislerimide bu sekilde yansitiyorum bana tarif edermisin dediklerinde ortaya boyle bisiler cikiyo :)) 2 senede cok sey degisiyor koku algisi insanlarin heran degisebiliyor mesela simdi tatli kokulari seviyorsan 2 sene sonra ciceksi kokular ilgini cekmeye baslayabilir :) bi dene bakalim belki bu sefer seversin belli mi olur.
kesinlıkle öle 2 sene once alien de pek begenmemiştım ama suan ask yasıyorm alien edp ile ...yasım 25 oldu bu sene fark ettımkii tatlı deil daha ciceksi odunsu feminem kokuları sevmeye baslamısım

kızlar bna şöööyle bu mevsimde püfür püfür kokan parfüm önerirmisiniz. karekterli bi koku olsun çok şekerli olmasın. hipnotic psion tarzında chanel chance nasıl mesela 23 yaşındayım bbu arada kapalıyım açık tenliyim

kesinlıkle cok süper bir koku aslında kalıcı bir koku sende mı kalıcı olmadı canm ? ben bi bayanda duymustum kokusunu kadın cok önceden sktımm aa kokusunu siz alabildnz mı lacoste demısti 4 yıl öncee
Canım bugün bende şok oldum kalıcıymış.. Mağazada gezerken bayan lacoste mi sıktınız dedi.. Birkaç saat önce sıkmıştım demek ki biz alışınca almıyoruz

aynen bencede dene
klasik angel gibi değil. güzel.
birde zebramoda uzun zamandır aktif değilsin.
yeni parfümler ekleyecek misin canım :)
Valla evet canım her şeyi deli gibi kullanıyorum bu ara:))) yurda döneyim bakacağım kullanmadığım şeyler olursa eklerim elbet
Bu ara lacoste pour femme aldım onunla aşk yaşıyorum

Angel muse denedim:)) ilk sıktıgında hiç hoşuma gitmedi ağır geldi gene ama bi 20dk sonra bambaşka bir şeye dönüştü . O ilk 20 dkya katlanılabilirse gerçekten güzel koku
Canım bana kışlık bir koku önerir misin? Erkek arkadaşımda beğensin istiyorum. Vanilyalı olabilir ama çekici sıcak aynı zamanda yumuşak olsun. Geniz yakan bi tatlılığı olmasın yani. Aklında dior addict,lolita lempicka,wish falan var.(wishi denemedim) ama başka önerilerede açığım hatta daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler :)

Back