- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.541
Versace Vanitas kullandım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangisi peki?chanel chance
sonunda benim oldu bu koku..
klasik olanhangisi peki?
hayırlı olsunnn :) ben hala benımkini sıkmaya kıyamıyorum çok az kaldı bitince yenisini alabileceğim zaman doya doya her gün sıkacağım onuchanel chance
sonunda benim oldu bu koku..
sıfırını almam mümkün değildi bu işsiz güçsüz halimle :))hayırlı olsunnn :) ben hala benımkini sıkmaya kıyamıyorum çok az kaldı bitince yenisini alabileceğim zaman doya doya her gün sıkacağım onu
olsun canım :)sıfırını almam mümkün değildi bu işsiz güçsüz halimle :))
zebramode uygun fiyata orjinal buldumm kaptım hemen
normalde şekerli kokuları sevmem ama bu bonbon u bende istiyorum. çok yumuşak bir kokusu var. hiç rahatsız edici değil.bende bugün viktor rolf bon bon sıktım üstüne de victoria secret vanilla lace vücut spreyinden sıktım şuan yeni pişmiş kurabiye gibi geziyorum ortalıkta :))
Britney spears fantasy klasik pembe şişesi olanda beyaz çikolata notası var canım:)normalde şekerli kokuları sevmem ama bu bonbon u bende istiyorum. çok yumuşak bir kokusu var. hiç rahatsız edici değil.
bir şey sormak istiyorum seni yakalamışken. britney spears in parfümlerinden biri beyaz çikolata gibi kokuyormuş. Hangisi acaba biliyor musun?
tarif edebilir misin canımıcım:))D&G Pour femme, herkes bayıldıı.:)
Tatlı tatlı kokuyorsun böyle pamuk şeker gibi ama asla bayıcı değil bi denemeni tavsiye ederim:)tarif edebilir misin canımıcım:))
benim neden aklım da çiçeksi temizlık kokusu olarak kaldı kiTatlı tatlı kokuyorsun böyle pamuk şeker gibi ama asla bayıcı değil bi denemeni tavsiye ederim:)
Yok canım çiçeksi değil koku bir daha kokla istersen :)benim neden aklım da çiçeksi temizlık kokusu olarak kaldı ki