- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.708
- 498
- 30
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.501
Olabilir :))belki de bana soylemediler kokuyu aldiklarini :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir :))belki de bana soylemediler kokuyu aldiklarini :))
Cok merak ettim gidince deneyeceğim .Bargellodan Escada collection..müthiş bir koku..Keşke piyasadan kaldırılmasaydı ama olsun bargello muhteşem yapmış![]()
Yanık şeker kokusu ama angel gibi sert değil canım..dikkat çekiyor..etkileyici kesinlikle tavsiye ederimCok merak ettim gidince deneyeceğim .
Bugün dolce gabbana pour femme kullandım.
Severim yanık şeker kokusunu şehre dönünce deneyeceğimYanık şeker kokusu ama angel gibi sert değil canım..dikkat çekiyor..etkileyici kesinlikle tavsiye ederim
nerden aldın canm onu :) kalıcıgı iyimi bide herkes derken cogunluk bayan mıydı soranların yaziçin agır deil dimiGiorgio armani code.
Herkes bayıldı bu kokuma:)
Ben yaz akşamları sıktım genelde hiç rahatsız etmedi:) evet bayandı henüz erkek arkadaşımın yanında sıkmadım.nerden aldın canm onu :) kalıcıgı iyimi bide herkes derken cogunluk bayan mıydı soranların yaziçin agır deil dimi
Dolce gabbana light blue sonunda kavuştuk[/
gecen ablam sıkmıs onu harika kokuyordu tanıyamadm resmen kokuyu onda cok farklı geldi bana bugday tenlı ablam cok ta kalıcıymıs ben hafifligine göre cabuk ucar sanmıstım :)