- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.501
Olabilir :))belki de bana soylemediler kokuyu aldiklarini :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir :))belki de bana soylemediler kokuyu aldiklarini :))
Cok merak ettim gidince deneyeceğim .Bargellodan Escada collection..müthiş bir koku..Keşke piyasadan kaldırılmasaydı ama olsun bargello muhteşem yapmış
Yanık şeker kokusu ama angel gibi sert değil canım..dikkat çekiyor..etkileyici kesinlikle tavsiye ederimCok merak ettim gidince deneyeceğim .
Bugün dolce gabbana pour femme kullandım.
Severim yanık şeker kokusunu şehre dönünce deneyeceğimYanık şeker kokusu ama angel gibi sert değil canım..dikkat çekiyor..etkileyici kesinlikle tavsiye ederim
nerden aldın canm onu :) kalıcıgı iyimi bide herkes derken cogunluk bayan mıydı soranların yaziçin agır deil dimiGiorgio armani code.
Herkes bayıldı bu kokuma:)
Ben yaz akşamları sıktım genelde hiç rahatsız etmedi:) evet bayandı henüz erkek arkadaşımın yanında sıkmadım.nerden aldın canm onu :) kalıcıgı iyimi bide herkes derken cogunluk bayan mıydı soranların yaziçin agır deil dimi
Dolce gabbana light blue sonunda kavuştuk [/
gecen ablam sıkmıs onu harika kokuyordu tanıyamadm resmen kokuyu onda cok farklı geldi bana bugday tenlı ablam cok ta kalıcıymıs ben hafifligine göre cabuk ucar sanmıstım :)