- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.481
erkek arkadaşım çok güzel kokuyorsun diyip diyip beni kokluyor. normalde başka parfüm sıkınca uf yine mi sıktın sıkma derdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy harika o zaman onuda denemek lazmm not alayımm :))zebramodan 100 liraya aldım canım. satıcı bir iki fıs anca kullanmış.
hani sevgilim parfüm olduğunu anlamasın kendi kokum sansın diyordum ya. Tam öyle bir koku. Yeni yıkanmış gibi. Harika kokuyor. enseme bir fıs sıkıyorum uzun süre kalıyor.
Michael Sport Citrus kullananlar kimler ne diyorsunuz bu.koku.icin ?:)Yeni Başliğimiz Burada ?
Yves saint laurent black opium, lancome la vie est belle, escada magnetism, chanel chance.arkadaslar samimi olarak ohhh mis gibi kokuyosun tepkisini aldiginiz (ozellikle karsi cinsten) parfumler neler
Zebramo da Michael Kors ve Yves Rocher satıyorum uygun fiyatlı Orijinal, mutlaka bir göz atın derim. Hatta başka satılan tonla koku var çok uygun.Gucci flora kullandım. Zaten başka hiç parfümüm kalmadı, hepsi bitti.
Yeni Başliğimiz Burada ?
Harika.koku.ama daha çoksonabhar vekisa uygun yaz akşamı bir fiş belki ne dersiniz :)ARMANI CODE
tavsiye ederim çok hoş bi koku
Elinde trussardi inside Delight olan var mı bulamıyorum :s Satın alabilirim elinde olan varsa.Yeni Başliğimiz Burada ?
canım hayırlı olsun güle güle kullan. Kalıcılığından memnunsun sanırım koku baskın bir gül kokusu mu?Eki Görüntüle 1841741
sonunda çok istediğim parfüme kavuştum ve dünde bugünde onu kullandım. çok kalıcı süper kokuyor
Canım bende kullanıyorum kalıcılığı cok iyi. Hafif ama kalıcı nadir kokulardan diyebilirim. Gül kokusu aşırı baskın değil daha çok temizlik kokusunu çağrıştırıyor bende.canım hayırlı olsun güle güle kullan. Kalıcılığından memnunsun sanırım koku baskın bir gül kokusu mu?
teşekkürler :) ama bunlarin hepsi kış kokusu sanirim yanilmiyorum degil miYves saint laurent black opium, lancome la vie est belle, escada magnetism, chanel chance.
En cok iltifat aldıklarım bunlardı sanırım.
hafif ferah ve temiz olmasına rağmen kalıcılığı ağır vanilyalı kokular kadar yüksek nerdeyse. En azından bende öyle oldu. Gül kokusu alınıyor evet ama direk gül kokusu değil nasıl anlatsam bilmiyorum ama yeni banyodan çıkmış gibi. Erkek arkadaşım parfüm kokusundan haz etmez ama parfüm olduğunu anlamadı ne güzel kokuyorsun falan dedi hep.canım hayırlı olsun güle güle kullan. Kalıcılığından memnunsun sanırım koku baskın bir gül kokusu mu?
Aynen :) yaz kokusu olarak cacharel noa, marc jacobs daisy eau so fresh ve chloe love dan iltifatta aldım.teşekkürler :) ama bunlarin hepsi kış kokusu sanirim yanilmiyorum degil mi
noa var bende ilk orjinal parfümüm ama malesef hayalkirikligi.Aynen :) yaz kokusu olarak cacharel noa, marc jacobs daisy eau so fresh ve chloe love dan iltifatta aldım.
Benım erkek arkadasmın hoşuna gidiyordunoa var bende ilk orjinal parfümüm ama malesef hayalkirikligi.
kokusunu benden baska kimse almıyor
belki de bana soylemediler kokuyu aldiklarini :))Benım erkek arkadasmın hoşuna gidiyordu