• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

erkek arkadaşım çok güzel kokuyorsun diyip diyip beni kokluyor. normalde başka parfüm sıkınca uf yine mi sıktın sıkma derdi

zebramodan 100 liraya aldım canım. satıcı bir iki fıs anca kullanmış.
hani sevgilim parfüm olduğunu anlamasın kendi kokum sansın diyordum ya. Tam öyle bir koku. Yeni yıkanmış gibi. Harika kokuyor. enseme bir fıs sıkıyorum uzun süre kalıyor.
ayyy harika o zaman onuda denemek lazmm not alayımm :))

canım hayırlı olsun güle güle kullan. Kalıcılığından memnunsun sanırım koku baskın bir gül kokusu mu?:KK19:
Canım bende kullanıyorum kalıcılığı cok iyi. Hafif ama kalıcı nadir kokulardan diyebilirim. Gül kokusu aşırı baskın değil daha çok temizlik kokusunu çağrıştırıyor bende.

canım hayırlı olsun güle güle kullan. Kalıcılığından memnunsun sanırım koku baskın bir gül kokusu mu?:KK19:
hafif ferah ve temiz olmasına rağmen kalıcılığı ağır vanilyalı kokular kadar yüksek nerdeyse. En azından bende öyle oldu. Gül kokusu alınıyor evet ama direk gül kokusu değil nasıl anlatsam bilmiyorum ama yeni banyodan çıkmış gibi. Erkek arkadaşım parfüm kokusundan haz etmez ama parfüm olduğunu anlamadı ne güzel kokuyorsun falan dedi hep.

Back