• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

ben ordaki tuna parfümeriden aldım tous gold ama pek kalıcı cıkmadı acaba kokunun kndisi mi fazla kalıcı deil bilemedimm :KK12: hangi parfümeri ismi ne cnm bida madem kalıcı nde ordan alaym :KK70:
Canım tous zaten cok kalıcı olmuyor.. Ben shockkozmetikten aldım. Daha önce chloe love'ı da oradan almıştım memnun kalınca yine orayı tercih ettim.

burberry body intense
yeni aldım bu kokuyu bugün elime geçti. normal olanı çok sevememiştim ama intense olanı güzelmiş. beğendim.

burberry body intense
yeni aldım bu kokuyu bugün elime geçti. normal olanı çok sevememiştim ama intense olanı güzelmiş. beğendim.
esmerlere fena yakısan bi koku :) ben baskasında duyunca cook begenıyrmm onu ama kndimde sewemedim hatta eşimde sewmedi sakın alma ! dedi :D güzel günlerde kullan canm

esmerlere fena yakısan bi koku :) ben baskasında duyunca cook begenıyrmm onu ama kndimde sewemedim hatta eşimde sewmedi sakın alma ! dedi :KK70: güzel günlerde kullan canm
bende esmerim :) klasik olanı bende sevememiştim hiç. sevgilim üstünde deneyeceğim etkisini bakalım sevecek mi :) bu ara jasmin noir e fena taktım yana yakıla onu arıyorum uygun fiyatlı. onuda alsam parfüm defterini uzun bir süre kapatacağım

katy perry meow :) fiyatına göre oldukça kalıcı şişesi de cok şirin tavsiye ederim kızlar :KK19:

bende esmerim :) klasik olanı bende sevememiştim hiç. sevgilim üstünde deneyeceğim etkisini bakalım sevecek mi :) bu ara jasmin noir e fena taktım yana yakıla onu arıyorum uygun fiyatlı. onuda alsam parfüm defterini uzun bir süre kapatacağım
sen bu aralar cok parfüm aldın zaten canm :D biliyormm ayy deneynce mutlaka paylas bakalım ne dcekk fark etcek mı acaba ? jasmin noir güzel mı hiç denemedim cok agır küf gbi yorumlar duymustm denemedim ama bende merak ettım şimdi

sen bu aralar cok parfüm aldın zaten canm :KK70: biliyormm ayy deneynce mutlaka paylas bakalım ne dcekk fark etcek mı acaba ? jasmin noir güzel mı hiç denemedim cok agır küf gbi yorumlar duymustm denemedim ama bende merak ettım şimdi

ya çok değişik bir kokusu var, kesinlikle diğer parfümlere benzemiyor, hiçbir kategoriye sokamıyorum onu. İçinde yasemin, badem, amber, misk falan varmış. Hafif diyemem ama şekerli vanilyalı ağırlığı da yok. Çok gizemli bir gece kokusu bence. Mutlaka denemelisin.

ya çok değişik bir kokusu var, kesinlikle diğer parfümlere benzemiyor, hiçbir kategoriye sokamıyorum onu. İçinde yasemin, badem, amber, misk falan varmış. Hafif diyemem ama şekerli vanilyalı ağırlığı da yok. Çok gizemli bir gece kokusu bence. Mutlaka denemelisin.
aynı duyguları narsico rodriguez için düşünmştüm bende gizemli olarakk hiç bi parfüme benzetememıstm jasmin noire de en kısa zamanda bakcam :)

Back