- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.521
Bende 6 saat önce sıktım hala kokuyor çok şaşkınım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden aldın peki canm :?Bende 6 saat önce sıktım hala kokuyor çok şaşkınım
N11den aldım:)nerden aldın peki canm :?
ben ordaki tuna parfümeriden aldım tous gold ama pek kalıcı cıkmadı acaba kokunun kndisi mi fazla kalıcı deil bilemedimm hangi parfümeri ismi ne cnm bida madem kalıcı nde ordan alaymN11den aldım:)
Canım tous zaten cok kalıcı olmuyor.. Ben shockkozmetikten aldım. Daha önce chloe love'ı da oradan almıştım memnun kalınca yine orayı tercih ettim.ben ordaki tuna parfümeriden aldım tous gold ama pek kalıcı cıkmadı acaba kokunun kndisi mi fazla kalıcı deil bilemedimm hangi parfümeri ismi ne cnm bida madem kalıcı nde ordan alaym
Bu koku hakkında ki yorumlarını da rica edebilir miyimchloe signature kullandım bugün:)
canımm sana bişi sormak istiyormm bi baynda 2009 2010 da kalma avon parfümleri var herge leger jet femme vs sence bozulmus olailr mı ? karanlık yerde sakladmm dio ama kararsız kaldmmchloe signature kullandım bugün:)
bozulmuştur canımcanımm sana bişi sormak istiyormm bi baynda 2009 2010 da kalma avon parfümleri var herge leger jet femme vs sence bozulmus olailr mı ? karanlık yerde sakladmm dio ama kararsız kaldmm
temizlik kokan bir parfüm böyle yeni yıkanmış kıyafet gibi :) hiç ağır değil..Bu koku hakkında ki yorumlarını da rica edebilir miyim
esmerlere fena yakısan bi koku :) ben baskasında duyunca cook begenıyrmm onu ama kndimde sewemedim hatta eşimde sewmedi sakın alma ! dedi güzel günlerde kullan canmburberry body intense
yeni aldım bu kokuyu bugün elime geçti. normal olanı çok sevememiştim ama intense olanı güzelmiş. beğendim.
bende esmerim :) klasik olanı bende sevememiştim hiç. sevgilim üstünde deneyeceğim etkisini bakalım sevecek mi :) bu ara jasmin noir e fena taktım yana yakıla onu arıyorum uygun fiyatlı. onuda alsam parfüm defterini uzun bir süre kapatacağımesmerlere fena yakısan bi koku :) ben baskasında duyunca cook begenıyrmm onu ama kndimde sewemedim hatta eşimde sewmedi sakın alma ! dedi güzel günlerde kullan canm
sen bu aralar cok parfüm aldın zaten canm biliyormm ayy deneynce mutlaka paylas bakalım ne dcekk fark etcek mı acaba ? jasmin noir güzel mı hiç denemedim cok agır küf gbi yorumlar duymustm denemedim ama bende merak ettım şimdibende esmerim :) klasik olanı bende sevememiştim hiç. sevgilim üstünde deneyeceğim etkisini bakalım sevecek mi :) bu ara jasmin noir e fena taktım yana yakıla onu arıyorum uygun fiyatlı. onuda alsam parfüm defterini uzun bir süre kapatacağım
sen bu aralar cok parfüm aldın zaten canm biliyormm ayy deneynce mutlaka paylas bakalım ne dcekk fark etcek mı acaba ? jasmin noir güzel mı hiç denemedim cok agır küf gbi yorumlar duymustm denemedim ama bende merak ettım şimdi
aynı duyguları narsico rodriguez için düşünmştüm bende gizemli olarakk hiç bi parfüme benzetememıstm jasmin noire de en kısa zamanda bakcam :)
ya çok değişik bir kokusu var, kesinlikle diğer parfümlere benzemiyor, hiçbir kategoriye sokamıyorum onu. İçinde yasemin, badem, amber, misk falan varmış. Hafif diyemem ama şekerli vanilyalı ağırlığı da yok. Çok gizemli bir gece kokusu bence. Mutlaka denemelisin.