- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 46
-
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
Eşi Ölüm yıldönümüm demiş bundan snra konu sahibi yemeğe çıkalım demiş. Banada öyle geldi. Hiçbişe olmamış gibi davranacak öyle olunca bidaki sefere daha ağır şeyler duycak. Bana bi ölüm yıldönümüm dese eşim bi kaç yıl sürer içimdeki nefret ve hep yüzüne vurur pişman ederdimSize böyle davrandıktan sonra siz ona nasıl davranıyorsunuz? Hiçbir şey olmamış gibi mi? Sanki öyle yapıyormuşsunuz gibi. Yoksa böyle saygısızlık yapmaya nasıl cesaret edebiliyor?
Kınamıyorum. Ama korunma diye birşey var. Madem adam adam değil kordon bağlatma spiral taktırma hiçbişi olmadı doğum kontrol hapı var. Kilo mevzusuna gelince şuan hamileyim. Gebeliğimin başından beri zaten 63 ile hamile kaldım diye planlı programlı besleniyorum kendimi hamur işine çikolataya boğmuyorum canım istiyor ama tutuyorum. Ve sadecw 3 kilo aldım 30+4 üm şuan. Sıkı bir perhizle eski kiloya döner elbet yaşı ufak benim gibi 30 unda değil.Yaşamadan böyle yorum yapmak ne kadar kolay değil mi? Plandan öte plan vardır Rabbim uygun görmüşse ikinci çocuğu onun kudreti önüne hicbir şey geçemez,hicbir korunma yöntemi kar etmez Mevla istemişse eger,104 kilo olması ne kocasını ne bizi ilgilendirir kendisi rahatsizsa verir kilo,başkası için değil kinamayin kinadiginizi yaşamadan olmezsiniz hadisini hatirlayin,esen kalın inşallah.
Adam nasıl bastirmissa kizi,kız her şeyi kabullenmiş sanırım stresten yemeğe vurmuş kendini her türlü kendine zarar vermis. Korunma yöntemleri konusunda tabii ki haklisiniz,bir tane evladım var yolunda gitmeyen evliliğim var ikinci çocuk olmasın diye denemediğim yöntem kalmadı,konu sahibinin eşi korunmasına izin vermemiş olabilir ki konu sahibi karşı gelebilecek yapıda biri gibi durmuyor Allah yardımcısı olsun,inşallah ben de hamile değilimdir Yusuf Yusuf cekiyom : ((( siz de sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza Rabbim huzurunuzu bozmasin.Kınamıyorum. Ama korunma diye birşey var. Madem adam adam değil kordon bağlatma spiral taktırma hiçbişi olmadı doğum kontrol hapı var. Kilo mevzusuna gelince şuan hamileyim. Gebeliğimin başından beri zaten 63 ile hamile kaldım diye planlı programlı besleniyorum kendimi hamur işine çikolataya boğmuyorum canım istiyor ama tutuyorum. Ve sadecw 3 kilo aldım 30+4 üm şuan. Sıkı bir perhizle eski kiloya döner elbet yaşı ufak benim gibi 30 unda değil.
Ayrıca kınamak aklımın ucundan geçmiyor emin olun bende onun kadar üzgün ve kızgınım
Aynen neyine şımarıyorsa evlenirken herkes bu adam bu kziin layigi değil yazık etmişsiniz dedi halada diyorlarŞımarmış.. en tehlikeli erkek formu.. :/
Aynen korunmama izin vermedi tehdit etti söyle yaparım böyle yaparım diye 2. Cocuk öyle oldu ben hic istemedim kendisi böyle diye şimdide 4 ay oluyor gittim sağlık ocağında sağlıksız koşullarda sırf çocuğum olmasın diye spiral taktırdım dışarı çıkmama izin vermiyor ki bi hastanede bile gidemedim kanamam çok oluyor bana yaramıyor söylüyorum iyi oluyor taktırmasaydin o zaman çek diyorAdam nasıl bastirmissa kizi,kız her şeyi kabullenmiş sanırım stresten yemeğe vurmuş kendini her türlü kendine zarar vermis. Korunma yöntemleri konusunda tabii ki haklisiniz,bir tane evladım var yolunda gitmeyen evliliğim var ikinci çocuk olmasın diye denemediğim yöntem kalmadı,konu sahibinin eşi korunmasına izin vermemiş olabilir ki konu sahibi karşı gelebilecek yapıda biri gibi durmuyor Allah yardımcısı olsun,inşallah ben de hamile değilimdir Yusuf Yusuf cekiyom : ((( siz de sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza Rabbim huzurunuzu bozmasin.
Sinirden beynime kramp girdi senin konunda,elimden gelse çekip Alaçam senide cocuklarinida,Allah ıslah etsin bul bir yolunu gir ise basla,yakala hayatı bir yerden başka yaşama hakkın yok yapma kıymet bilen in yanında huzurlu olursun çıkarır Rabbim karşına yapma,dua et bol bol..Aynen korunmama izin vermedi tehdit etti söyle yaparım böyle yaparım diye 2. Cocuk öyle oldu ben hic istemedim kendisi böyle diye şimdide 4 ay oluyor gittim sağlık ocağında sağlıksız koşullarda sırf çocuğum olmasın diye spiral taktırdım dışarı çıkmama izin vermiyor ki bi hastanede bile gidemedim kanamam çok oluyor bana yaramıyor söylüyorum iyi oluyor taktırmasaydin o zaman çek diyor
Korunmama izin vermedi bırak korunmayı saçımı kestirmek istiyorum ona bile izin yok hoş tabi düğünler dışında evlendiğimden beri kuaför yüzü bile görmedim evin karşısında var yasak bazen kapıda gizlice bekliyor bakkala falan iniyor muyum diye beni iyice sindirdi karşılık bile veremiyorum azıcık yapma bıktım artuk desem sen bana karşılık verdiğin sürece ben hep böyle olucam diyor sen her şeyin daha beterini hak ediyorsun diyorKınamıyorum. Ama korunma diye birşey var. Madem adam adam değil kordon bağlatma spiral taktırma hiçbişi olmadı doğum kontrol hapı var. Kilo mevzusuna gelince şuan hamileyim. Gebeliğimin başından beri zaten 63 ile hamile kaldım diye planlı programlı besleniyorum kendimi hamur işine çikolataya boğmuyorum canım istiyor ama tutuyorum. Ve sadecw 3 kilo aldım 30+4 üm şuan. Sıkı bir perhizle eski kiloya döner elbet yaşı ufak benim gibi 30 unda değil.
Ayrıca kınamak aklımın ucundan geçmiyor emin olun bende onun kadar üzgün ve kızgınım
keşke benide çocuklarımla birlikte çekip alacak aman kapımıza gelmesin demeyen bi babam olsa gitsem bir kaç gün kalsam ödü kopuyor küsüp gittim diye rahat edemiyorum eşimin bi dediğini iki etmem her dediğini yaparım evimden dışarıya çıktığım yok onunda istediği bu ama bana neden böyle acı çektiriyor neden bu kadar üzüyor anlamıyorum ama biliyorum ki allah benim ahlarımı koymaz yanına çıkar bi gün aheste aheste hayatımı mahfetti bitirdi bi insan yüzüne hasret bıraktı kendisi de her gün spor salonu cafe gece içkili ortam hayatını yaşıyor dayanamıyorum artık allahtan korkmasam kendi mı öldürürüm hoş konuşmadığım şey değildi bu adam yüzünden ben neler hayal ederken neye düstümSinirden beynime kramp girdi senin konunda,elimden gelse çekip Alaçam senide cocuklarinida,Allah ıslah etsin bul bir yolunu gir ise basla,yakala hayatı bir yerden başka yaşama hakkın yok yapma kıymet bilen in yanında huzurlu olursun çıkarır Rabbim karşına yapma,dua et bol bol..
Onda değer vermek kıymet vermek diye bir şey yok babasıda annesine böyle yapmış buda ondan görüp böyle yapıyor ailecek hepsi ruh hastası geri kafalilarBen konularını okudum az çok.. sen evlenmemişsin intihar etmişsin canım .. kendi hayatın için bu adamı bırak. Bundan daha kötüsü olmaz! Her erkek mükemmel değildir kimisi karısının kalbi kırılmasın diye rol yapar romantik görünür. Senin eşin o kadar bıkmışki senden rol bile yapmamış kaybetcek hiçbirşeym yok diyor resmen.
Bu adamla boşan- yada aynı evin içinde arkadaş ol kesinlikle sana dokunmasına izn verme . Değerini bilmesi lazım buda senin elinde.
Ya sen iyi misin??? Ölsen iyi mi olacak? Kim bakacak cocuklarına? Sorumsuz küfürbaz kocan mı? Bırak cocugu gidiyorum de ve git hastaneye madem bosanmayacaksın kendine bari dikkat et niye bu kadar pasifsin??Aynen korunmama izin vermedi tehdit etti söyle yaparım böyle yaparım diye 2. Cocuk öyle oldu ben hic istemedim kendisi böyle diye şimdide 4 ay oluyor gittim sağlık ocağında sağlıksız koşullarda sırf çocuğum olmasın diye spiral taktırdım dışarı çıkmama izin vermiyor ki bi hastanede bile gidemedim kanamam çok oluyor bana yaramıyor söylüyorum iyi oluyor taktırmasaydin o zaman çek diyor
Haklısın zaten sorarkende olumlu bir ceavp beklemiyordum ama bi umut sordum işte sabah 6 da geldi eve sızdı yatıyor içerde pisArkadaşım en iyisi eşinle ilgili fazla beklentiye girme. Bu seni mutsuz etmekten başka işe yaramaz. Adamın verdiği cevaplardan midem bulandı.Akşam yemeğe çıksanız baş başa kalsanız ne olacak yine üzülen sen olursun.
Bilmiyorum ve böyle olduğum için kendimden nefret ediyorum kendime bunları reva gördüğüm için kendimden igreniyorumYa sen iyi misin??? Ölsen iyi mi olacak? Kim bakacak cocuklarına? Sorumsuz küfürbaz kocan mı? Bırak cocugu gidiyorum de ve git hastaneye madem bosanmayacaksın kendine bari dikkat et niye bu kadar pasifsin??
Şiddet görüyo musun?Bilmiyorum ve böyle olduğum için kendimden nefret ediyorum kendime bunları reva gördüğüm için kendimden igreniyorum
Bazen telefonuna baktigim zaman ağlayıp sinirden bağırdığım zaman saçımdan sürüklüyor tokat atıyor başıma belasın diyeŞiddet görüyo musun?
şekerim adam doğru söylemiş memnun değilsen gitBugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım git memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin şimdide memnun değilsen git memnun edecek biriyle evlen yazmış