- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 33
-
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
Kaç yaşında evlendiniz ?Tüketti ki zaten 21 yaşındayım adı bide gel içimdeki dinmek bilmeyen yangını gör okadar kirginim o kadar kızgınım ki ona bana bunları reva gördüğü için tek allah'a haval ediyorum
en azindan bosanma sonrasini dusunerek simdiden is bulabilirsiniz. Adim atmis olursunuzKararım belli ama hayata geçirmek için cesaret gerek işte bana
Eee daha da israrla oturacak misiniz bu adamla? Alin cocuklarinizi gidin ya,sizi istemeyenle ne isiniz var?Bugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım git memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin şimdide memnun değilsen git memnun edecek biriyle evlen yazmış
Ağzınızdan bal damlıyor ama öyle davrandigim zaman küfür ediyor tipine bakmıyorsun havandanda geçilmiyor diyor doğumdan sonra 104 kilo oldum onun için
Ağzınızdan bal damlıyor ama öyle davrandigim zaman küfür ediyor tipine bakmıyorsun havandanda geçilmiyor diyor doğumdan sonra 104 kilo oldum onun için
Bugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım git memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin şimdide memnun değilsen git memnun edecek biriyle evlen yazmış
Bugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım git memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin şimdide memnun değilsen git memnun edecek biriyle evlen yazmış