Bugün Evlilik yıl dönümüm tekim ve mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ufakmışsın daha ya.Kendin için kilo vermelisin öncelikle o Zaman öyle bir güvenin gelir ki kendine şaşırır kalırsın.O Zaman görsün bakalım o odun eşin.2 tane çocuğun için silkelen ve kendine gel.

Çok üzüldüm yazdıklarınıza çünkü bugün benim de eşimle evlilik yıldönümümüz.
Özel jestlere gerek yok dediğiniz gibi bebeği bırakıp 2 saat yemeğe gittik yetti de arttı bile.
Ama bunu çok gören ve yıldönümünü öldüğü gün diye tabir edip yanımda olmayan insanla birlikteliğimi devam ettirebilecigimi düşünmüyorum kendi adıma.
Boşanın diyemesem de hayat ve birliktelik böyle bir şey degil, onu söyleyeyim bari...

Eee daha da israrla oturacak misiniz bu adamla? Alin cocuklarinizi gidin ya,sizi istemeyenle ne isiniz var?

Eski konularinizdan bi haberim ama her ne olur ise olsun "git memnun edecek biriyle evlen" cevabi verecek kadar adi olmamalı bir eş.
Ulan namusuna be namusuna.
Baskasini bul diyosun resmen.
Cok tiksinç.

Ağzınızdan bal damlıyor ama öyle davrandigim zaman küfür ediyor tipine bakmıyorsun havandanda geçilmiyor diyor doğumdan sonra 104 kilo oldum onun için

Umarım sağlığınız için en yakın zamanda ideal kilonuza ulaşır, iyi bir iş sahibi olur ve kocanızdan ayrılacak kadar psikolojik olarak güçlenirsiniz.

Ağzınızdan bal damlıyor ama öyle davrandigim zaman küfür ediyor tipine bakmıyorsun havandanda geçilmiyor diyor doğumdan sonra 104 kilo oldum onun için

doğumdan çıktığımda 107 kiloydum.. şu an 80 kiloyum... eşim o zaman nasılsa şimdi de aynı..

sorun sizde değil eşinizde, kilo alınır verilir; ama kırık kalbi onarmak öyle kolay değil..
sağlığınız için elbette kilo verin; ama kendisi süper ötesi yakışıklı ve fit mi? öyle olsa bile bu size laf söyleme hakkı tanımaz(bu şekilde kırıci bir ifadeyle)
siz evde çocuklarlayken(hem de yıldönümünüzde) kendisi çerez-sigara-alkol üçlüsüyle keyfinde ve size yardımcı olmuyorsa çenesini kapasın bir zahmet.

bir de kiloluyum diye giyiminizden, bakımınızdan geri kalmayın ki özgüveniniz de gitmesin..

Bırak 2 çocuğu başına. Çık git bir kamu kurululuna bağlı kadın sığınma evine. Yada çocuklarını da al git. Çocukları bırak deme sebebim baksında çocuklara anladın pislik adam. Ayrıca böle bir kütükten 2 çocuğj ne akla hizmet yaptın anlamadım....

Alirdim ickimi cerezimi komedi filmi acar izlerdim.. ha bni icki aglatiyo cay demlerdim onuda cooooooook uzun bir sure gormezden gelirdim.

Çok üzüldüm bebinde fazla kilom var ama böyle olmamali sadece kilo aldınız diye böyle olduğunu sanmıyorum doğumdan sonra herkesin kilosu olur

Neyi kutlamaya çalışıyorsun ki belli ki evliliğinin kutlanacak bir tarafı yok. Böyle bir adamla dışarı çıksan cidden mutlu olacak mısın? Zaten bu yıldönümü kutlamalarını da anlamıyorum. Ben her sene olduğu gibi bu sene de yine unuttum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…