Bugün Evlilik yıl dönümüm tekim ve mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep böyleydi o kızla hoc bir alakası yok buna eminim

Eski konunuzu okudum. Öncelikle kendinizi düşünmeniz lazım. Çocuklarınız babaya aşık olsa bile onlara da yazık. Büyüdükce olan biteni daha iyi farkedip anlayacaklar. Belki de sizi bile suçlayacaklar.

Yaşınız çok çok genç bunu kendinize yapmayın. Çalışma şansınız yok mu? Çalışsanız kendi hayatınızı kuranı?

babaya asik da baba sizi mutlu etmiyorsa onlarin da aski bitecek babaya. Olan gencliginize olacak. Ama ekonomik ozgurluk onemli tabi.
Ekonomik özgürlüğüm yok ama bir kurtulabilsem bu adamdan temizliğe bile giderim gocunmam mutlu kafam rahat olduktan sonra gerçekten bazen başkasına aşık olsa beni terk etsede kurtulsam diyorum

Ya illaki bana uygun bi iş vardır ama işte çocukları tek başıma nasıl büyütürüm nasıl boşanırım cesaret yok ki bu konuda

Çok gençsiniz
Su akar yolunu bulur
Evliliğiniz için birşey demeyeceğim de iş hayatına ne kadar erken başlayabilirseniz o kadar iyi sizin için

Aynen hep hic bir şey olamamış gibi davranıyorum yoksa olay büyüyor

Tartışın demiyorum. Ama paspas gibi davranıyorsunuz. Kendinize değer verin. Size kötü davranmanın bir sonucu olmalı. En azından özür dileyene kadar veya gönlünüzü alana kadar mesafeli davranın. Kendinizi çekin.

Ne oldu derse kısaca yaptığı şeyden dolayı kırıldığınızı söylersiniz. Ama tartışmayın., uzatmayın. O sizi tartışmanın içine çekmek isterse tartışmak istemediğinizi söyleyin, işinize bakın.

Bir de boşanma lafı açarsa, hiç tartışmadan "kiramızı, nafakamızı, manevi tazminatımı ver boşanalım" deyin, hiç tartışmadan.

Ayrıca, meslek sahibi değilseniz bir an önce çalışıp didinip bir meslek sahibi olun. Böylece kimseye eyvallahınız olmaz.

Ağzınızdan bal damlıyor ama öyle davrandigim zaman küfür ediyor tipine bakmıyorsun havandanda geçilmiyor diyor doğumdan sonra 104 kilo oldum onun için

Siz yeter ki kendinize inanın, güvenin gerisi çok kolay olur. Boşandıktan sonra kavuşacağınız rahatlığı mutluluğu düşünün. Bu adam sizi içten içe tüketecek gibi duruyor
Tüketti ki zaten 21 yaşındayım adı bide gel içimdeki dinmek bilmeyen yangını gör okadar kirginim o kadar kızgınım ki ona bana bunları reva gördüğü için tek allah'a haval ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…