- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
-
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
Hep böyleydi o kızla hoc bir alakası yok buna eminimEşinizin eski kız arkadaşını unutamadığını sandıgınızdan dolayı problem yaşıyordunuz ya bunu eşinize yansıttığınız için bu Ada'm sonradan size karşı duyarsızlaştı mı diyorum.Yoksa önceden de böyleydi de ona rağmen mi çocuk yaptınız onu sormuştum.
Ekonomik özgürlüğüm yok ama bir kurtulabilsem bu adamdan temizliğe bile giderim gocunmam mutlu kafam rahat olduktan sonra gerçekten bazen başkasına aşık olsa beni terk etsede kurtulsam diyorumbabaya asik da baba sizi mutlu etmiyorsa onlarin da aski bitecek babaya. Olan gencliginize olacak. Ama ekonomik ozgurluk onemli tabi.
ayrilmak istiyorsunuz ve birakmiyor mu sizi?Ekonomik özgürlüğüm yok ama bir kurtulabilsem bu adamdan temizliğe bile giderim gocunmam mutlu kafam rahat olduktan sonra gerçekten bazen başkasına aşık olsa beni terk etsede kurtulsam diyorum
Ya illaki bana uygun bi iş vardır ama işte çocukları tek başıma nasıl büyütürüm nasıl boşanırım cesaret yok ki bu konudaEski konunuzu okudum. Öncelikle kendinizi düşünmeniz lazım. Çocuklarınız babaya aşık olsa bile onlara da yazık. Büyüdükce olan biteni daha iyi farkedip anlayacaklar. Belki de sizi bile suçlayacaklar.
Yaşınız çok çok genç bunu kendinize yapmayın. Çalışma şansınız yok mu? Çalışsanız kendi hayatınızı kuranı?
Evet gidiyorum arkamdan geri geliyor almaya vazgecmiyor ama kıymetimi de bilmiyorayrilmak istiyorsunuz ve birakmiyor mu sizi?
Aynen hep hic bir şey olamamış gibi davranıyorum yoksa olay büyüyor
Aynen ama boşansam baba evinde nasıl olur onlarda destek olmuyorlar bu süreci nasıl atlatıcamÇok gençsiniz
Su akar yolunu bulur
Evliliğiniz için birşey demeyeceğim de iş hayatına ne kadar erken başlayabilirseniz o kadar iyi sizin için
Ağzınızdan bal damlıyor ama öyle davrandigim zaman küfür ediyor tipine bakmıyorsun havandanda geçilmiyor diyor doğumdan sonra 104 kilo oldum onun içinTartışın demiyorum. Ama paspas gibi davranıyorsunuz. Kendinize değer verin. Size kötü davranmanın bir sonucu olmalı. En azından özür dileyene kadar veya gönlünüzü alana kadar mesafeli davranın. Kendinizi çekin.
Ne oldu derse kısaca yaptığı şeyden dolayı kırıldığınızı söylersiniz. Ama tartışmayın., uzatmayın. O sizi tartışmanın içine çekmek isterse tartışmak istemediğinizi söyleyin, işinize bakın.
Bir de boşanma lafı açarsa, hiç tartışmadan "kiramızı, nafakamızı, manevi tazminatımı ver boşanalım" deyin, hiç tartışmadan.
Ayrıca, meslek sahibi değilseniz bir an önce çalışıp didinip bir meslek sahibi olun. Böylece kimseye eyvallahınız olmaz.
bilemiyorum ki, bir seyleri tuketmisdiniz gibi geldi bana. Belki de cidden kararli olmalisinizdir.Evet gidiyorum arkamdan geri geliyor almaya vazgecmiyor ama kıymetimi de bilmiyor
Boşanmak hemde çocukla eminim zordurAynen ama boşansam baba evinde nasıl olur onlarda destek olmuyorlar bu süreci nasıl atlatıcam
Aynen kendimi yasli teyze gibi hissediyorum o kadar yorgunum bitkinim ki ölmeyi bekliyorum sadece kendimden biktimSanki çok yıllanmış bir evlilik gibi ve yıpranmışsınız ikinizde eşin de tam bir odun ayrıca
Ya illaki bana uygun bi iş vardır ama işte çocukları tek başıma nasıl büyütürüm nasıl boşanırım cesaret yok ki bu konuda
Kaç defa dedim evli barklı kadinsin otur çocuklarına bak diyor onada izin vermiyorBoşanmak hemde çocukla eminim zordur
Onun için evliliğiniz için bişey söyleyemedim
Ama bu adama da güven olmaz
meslek sahibi olmalısın
Hiçbirşey yapamazsan açıktan okumaya çalış
Kaç kilo olduğunun bir önemi yokAğzınızdan bal damlıyor ama öyle davrandigim zaman küfür ediyor tipine bakmıyorsun havandanda geçilmiyor diyor doğumdan sonra 104 kilo oldum onun için
Kararım belli ama hayata geçirmek için cesaret gerek işte banabilemiyorum ki, bir seyleri tuketmisdiniz gibi geldi bana. Belki de cidden kararli olmalisinizdir.
Tüketti ki zaten 21 yaşındayım adı bide gel içimdeki dinmek bilmeyen yangını gör okadar kirginim o kadar kızgınım ki ona bana bunları reva gördüğü için tek allah'a haval ediyorumSiz yeter ki kendinize inanın, güvenin gerisi çok kolay olur. Boşandıktan sonra kavuşacağınız rahatlığı mutluluğu düşünün. Bu adam sizi içten içe tüketecek gibi duruyor
Aynen ama işte bana göbekli insanları sevmiyorum bilmem ne diyor telefonda başka başka kızlarla konuşuyorKaç kilo olduğunun bir önemi yok
Sorun sende değil zaten
Adam kütük