- 18 Temmuz 2016
- 4.549
- 12.593
-
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
Bazen telefonuna baktigim zaman ağlayıp sinirden bağırdığım zaman saçımdan sürüklüyor tokat atıyor başıma belasın diye
Inşallah başlayacağım artık özgüvenimi kazanıp o eşimin karşısında kendi mı kötü hissetmeden özgüvenle durabilmek için´Herseyden önce sen kendini sev, kendin icin cocuklarin icin kilo ver. Bende kilo aldim, hemde 45 kg. Yavas yavas gidiyor anca. Ama gidiyor. En önemlisi kendi sagligim icin zayifliyorum, sonrada cocugumun pesinden kosup onu yakalayabilim diye, o hadi anne dediginde pesinden giderken nefesim kesilmesin diye.
Sende yaparsin!
Aynen olması gerekenEvlilik yildonumunde gitte akli basina gelsin.ne bicim insanlar var ya
Yalandan ibaret değil lütfen biraz hassas olun bu malesef benim hayatım ve ben bunlara her gün her dk katlanıyorum ve bu çok acı haklısın kendime saygım kalmadı arkamda ailem yok hic kimsem yok gidecek bu adamdan kaçacak yerim yok allaha sığındım o en güzelini verir inşallah Bend e bi gün mutlu olurumYa kusura bakmada gerçekten konun yalandan ibaret gibi. Bunlara katlanmak icin ya akli dengen bozuk olmasi Lazım yada körkütük aşık. Senin kendine saygın kalmamış. Böyle biri baba olcak o yetiştiriyor çocuklarını. Sadece bu bile boşanma sebebi.
Arkanda ailen olmaması ve gidecek yerin olmaması bugün anneme konuyu açtım 2 çocukla aklını başına topla otur yerinde hepimiz çektik diyor ne kadar anlatsamda anlamadı daha bide dalga geçer gibi ee ne demek istiyorsun deyip durdu burası ordan çok mu iyi ki of allahım of gidecek yolum yokmemnun değilsen git diyen biri için kalmanın anlamı ne
Aynen insanlar eşlerine nasıl değer veriyor hep özeniyorum üzülüyorum ve hayran bakıyorum öyle insanlara ne yaptımda böyle bi adama düştüm ben bilmiyorum çıkar yolumda yokCok kotu bir durum hic umrunda degil begenmiyosan git tarzinda soyledigi kelimeler cok acitiyor degil mi? Bende oyleyim cok umursamaz bir baskasina bakiyorum hep esi surpriz yapan kutlama yapanlara hep ozeniyorum her seferinde uzuluyorum.
Gidecek yerim yok ailem kabul etmiyor biz çektik sende çek diyorEski konularını biliyorum. Zaten sokağa bile çıkarmayan bir adam bu bence git demişken git. Evde bile durmayan babayla çocuk büyüse ne olur büyümese ne olur. En azından kendine yeni düzen kurup huzurlu büyütürsün çocuklarını. Yaşında küçük zaten ezdirme, yıpratma kendini.
Hep taviz veren benim zaten o hic kendinden ödün vermiyor sabahın 6 altısında gelen adama boynuna sarılıp hadi yemege gidelim nasıl diyeyim her gün gece 3 te 4 te geliyor ne yapayım evi hazırlayıp süslenip kapıyı da açtım zamanında hic bir şey olamamış gibi geçti oturdu yüzüme bile bakmadı ah keşke bi kamera olsada gösterebilsem size hayati mı oturur benimle berabe r ağlarsınız eminimonceki konularinizi detayli okuyamadim ama yasadiginiz cehennemi bir nebze kendiniz yaratmissiniz. eski sevgilisini, eski yasanmisligini surekli hayatiniza sokarak; isteklerinizi ve hakli taleplerinizi agresifleserek ima ederek; ajanlik pesinde kosarak guvenmediginizi yuzune vurarak zaten aranizdaki ucuruma katkiniz muazzam olmus.
lutfen yargiliyorum sanmayin, amac cozum uretmekse bunlarla yuzlesmeniz gerek.
cocuklari annenize gonderip, hazirlanip, gulen yuzle esinizi karsilasaydiniz... hadi bakalim bu aksam x yemege deyip boynuna sarilsaydiniz ne olurdu? istediginizi elde etmek icin taviz verseydiniz biraz...
esiniz odun olabilir, baskalarinin esleri sizde buyuk beklentiler yaratabilir. ama hayat, evlilik ne yazik ki karsilikli verilen tavizlerle guclenir. evliliginizi devam ettirmek istiyorsaniz bunu bir dusunun derim ben.
onceki konularinizi detayli okuyamadim ama yasadiginiz cehennemi bir nebze kendiniz yaratmissiniz. eski sevgilisini, eski yasanmisligini surekli hayatiniza sokarak; isteklerinizi ve hakli taleplerinizi agresifleserek ima ederek; ajanlik pesinde kosarak guvenmediginizi yuzune vurarak zaten aranizdaki ucuruma katkiniz muazzam olmus.
lutfen yargiliyorum sanmayin, amac cozum uretmekse bunlarla yuzlesmeniz gerek.
cocuklari annenize gonderip, hazirlanip, gulen yuzle esinizi karsilasaydiniz... hadi bakalim bu aksam x yemege deyip boynuna sarilsaydiniz ne olurdu? istediginizi elde etmek icin taviz verseydiniz biraz...
esiniz odun olabilir, baskalarinin esleri sizde buyuk beklentiler yaratabilir. ama hayat, evlilik ne yazik ki karsilikli verilen tavizlerle guclenir. evliliginizi devam ettirmek istiyorsaniz bunu bir dusunun derim ben.
Hayır malesef izin vermedi çalışmamaÇalısıyor musun ?
Malesef aci ama boyle durumlarda kadinin calismasi hep arti puan olmustur. Kimseye eyvallahin olmaz
Ailen kapıya Atcak değilya bi süre katlan .. Hiçbiryer yoksa kadın sığınma evlerini araştır.. bak rahatça giriyorsun nete araştır.. İş bulursun düzenini kurup çıkarsın. Tmm söylemek kadar kolay değil belki ama İnan bu hayatından daha kötüsü olmaz.Yalandan ibaret değil lütfen biraz hassas olun bu malesef benim hayatım ve ben bunlara her gün her dk katlanıyorum ve bu çok acı haklısın kendime saygım kalmadı arkamda ailem yok hic kimsem yok gidecek bu adamdan kaçacak yerim yok allaha sığındım o en güzelini verir inşallah Bend e bi gün mutlu olurum
Vallahi bilmiyorum ki canım. Konu sahibi nasıl o adamla yatabiliyor???? Zorla yatıyosa adam dirensin konu sahibi. Polis çağırsın. Bak adam nete girmesine izin veriyor. Polisi arasın zaten adli yıpta çıkıyor zorla tecavüz olduğu. Hem beğenme 100 kilo de hemde yat.... ooooohAdam nasıl bastirmissa kizi,kız her şeyi kabullenmiş sanırım stresten yemeğe vurmuş kendini her türlü kendine zarar vermis. Korunma yöntemleri konusunda tabii ki haklisiniz,bir tane evladım var yolunda gitmeyen evliliğim var ikinci çocuk olmasın diye denemediğim yöntem kalmadı,konu sahibinin eşi korunmasına izin vermemiş olabilir ki konu sahibi karşı gelebilecek yapıda biri gibi durmuyor Allah yardımcısı olsun,inşallah ben de hamile değilimdir Yusuf Yusuf cekiyom : ((( siz de sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza Rabbim huzurunuzu bozmasin.
Yatmıyor ki ayda bir 2 ayda bir canı ne zamn isterse işte düzenli cinsel hayatımızda yokVallahi bilmiyorum ki canım. Konu sahibi nasıl o adamla yatabiliyor???? Zorla yatıyosa adam dirensin konu sahibi. Polis çağırsın. Bak adam nete girmesine izin veriyor. Polisi arasın zaten adli yıpta çıkıyor zorla tecavüz olduğu. Hem beğenme 100 kilo de hemde yat.... oooooh