Bugün Evlilik yıl dönümüm tekim ve mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yıl dönümünü bahane etmişsiniz sanki.eşiniz den duydugunuz hakaretlerin tekrarını duymak için çaba sarf etmişsiniz
Ya bu evliligi oldugu yerde bırakın yada kurtarmak için çaba sarf edin

Bugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım git memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin şimdide memnun değilsen git memnun edecek biriyle evlen yazmış

bu ne biçim şaka, kendi bile gülmemiştir eminim, zaten normal bi insan böyle şaka yapmaz
senin beklentini fark edip canını yakayım dedi galiba, keşke dışarı çıkalım falan demeseydin bu densiz şakadan sonra
canında yanmış, amacına ulaşmış

Bugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım git memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin şimdide memnun değilsen git memnun edecek biriyle evlen yazmış

Kocanız bu tarz şeyleri beceremiyorsa mekanı siz araştırabilirsiniz öncesinden hazırlıkta yapabilirsiniz bu sadece erkeğin düzenleyeceği bir şey değil ki

Eski konularınıza baktım anladığım kadarıyla 16 yaşında evlenmişsiniz. Çok erken bir evlilik, arkasından da bu kadar sorunlu bir evliliğe rağmen 2 tane çocuk yapmışsınız. Henüz 21 yaşındasınız hayatınızın baharında bu kadar sorunlu bir adamı ömrünüz boyunca çekmeye razı mısınız ? Anladığım kadarıyla şiddet de var, aldatıyor, sevgi zaten yok. Bu adamı ne diye çekiyorsunuz ? Daha çok gençsiniz, ayrılın kendi hayatınızı korun, çalışın çocuklarınızı büyütün, belki doğru düzgün biri çıkar karşınıza, şu an bu evliliği sürdürmek bana çok anlamsız geldi.

VALLA ESKİ KONULARINI bilmiyorum. ama biri bana beğenmiyorsan git diyorsa giderim...

Kararım belli ama hayata geçirmek için cesaret gerek işte bana
Ben anlamıyorum cidden kusura bakmayın...
ya şu aileler kızları evlenene kadar mı varlar ya evlendikten sonrası. Bitti mi yanı ana babalık görevleri insanız yolumuz uyuşmayabilir ayrılıkta evlilik kadar normal bir karardır. Ama yok kızım idare et buraya gelirsen biz bakamayız çoçuklara cızırtı cızırtı laflar,
Baba desen ayrı bir dünya evladı gözyaşı akıtsın aman boşanıp kapıya gelmesin. Lanet olsun böyle düzene insan demiyorum böylelerine aile dediğin zor günündede sana destek olmuyorsa ne gereği var.
Net diyorum "SİLECEKSİN" hayatında kim yükse omuzlarında sileceksin..
Kimseye ihtiyacım Yok dediğin anda sen kendini bulursun. Kilonla hiç alakası yok adam öküz kusura bakmada. Onlar 150 kilo olsa da sorun yok ama kadın 500 gramın hesabını yapsın. Böyle düzenin Allah belasını versin.
Böyle erkek evladı yetiştiren annelere de çok sözüm varda susayım ben ban yemek istemiyorum..
valla erkek evladım olsun bir kadın ne yaşıyor me hissediyorsa hepsini öğreticem herşeyden önce insan olmayı öğreticem andım olsun ki ...
güçlü ol kendine İnan

Burda bir komşum var 2 kızı 1 oğlu var.. kızlara sesini dahi çıkarmıyor ama oğlan,
Oğlu küfür eder anadan bacıdan ayyy oğlum küfür etti et oğlum maşallah
Oğlu halılara tükürür maşallah benim oğluma bilmem neresini yediğim
Kızları döver , döv oğlum
Kızlar ağlar karışmayın oğluma
Resmen mide bulandırıcı bu çoçuk büyğdüğünde nasıl bir birey olucak sizce
İşte eskiden yapan yapmış öğreten öğretmiş
Biz böyle yapmayalım daha duyarlı nesiller yetiştirelim lütfen

Bırak ondan olan çocukta onun gibidir. Çık git kadın sığınma evine. Sonra da bi güzel zayıfla bir işe yerleş. Akabinde bak nasıl it gibi koşacak peşinde. Kim bakar 2 çocuklu dul adama. Merak etme kimse almaz o adamı. Onla konuşan kızlarda kontör derdinde yada elbise derdindedir.

Bence konu sahibi burda ahkam kesiyor. Adam eve gelince kakılmış ile itilmiş gibiler. Madem adam böle o ikinci çoocuğu neden yapıyosun??? Ayrıca 104 kilo olmanı gerektirecek şey nedir. Yeme ölüm orucuna gir.
Ben 66 kilo oldum evlendikten sonra eşim iki de bir laf vurdu diye 60 kilo oldum 1 ayda sinirimden..
şu hamilelikte aşırı kilo alanlara bi anlam veremiyorum . Büyük konuşmak istemem ama dikkat edersen hiçbişey olmuyor kardeşim Doğum yaptı hamile kaldığı kiloyla sonrasında çoçuk çok yorduğu için 56 kiloya düştü 63 ten..
böyle adam 10 çoçukları bile çekilmez cidden

Şımarmış.. en tehlikeli erkek formu.. :/

Bence konu sahibi burda ahkam kesiyor. Adam eve gelince kakılmış ile itilmiş gibiler. Madem adam böle o ikinci çoocuğu neden yapıyosun??? Ayrıca 104 kilo olmanı gerektirecek şey nedir. Yeme ölüm orucuna gir.
Yaşamadan böyle yorum yapmak ne kadar kolay değil mi? Plandan öte plan vardır Rabbim uygun görmüşse ikinci çocuğu onun kudreti önüne hicbir şey geçemez,hicbir korunma yöntemi kar etmez Mevla istemişse eger,104 kilo olması ne kocasını ne bizi ilgilendirir kendisi rahatsizsa verir kilo,başkası için değil kinamayin kinadiginizi yaşamadan olmezsiniz hadisini hatirlayin,esen kalın inşallah.

Tartıda üçlü rakamlara da çıkmayın bi zahmet yaa, gencecik yaşta bu kadar salmak nedir, sağlık yerken alınan zevkten daha mı ucuz. İnsan yediğine içtiğine dikkat etmeli

Eşiniz tam bir öküz. Değişir mi hiç sanmam .İki çocukla boşanmak elbet çok zor ama böyle yaşamak daha kötü. Yaşınız da çok genç, hayatınızı böyle bir adamla tüketmeyin. Sadece cesarete ihtiyacınız var. Önce işe girin,şartlar iyileşmeden ayrılmayın, idare edin. Sonrasında da kendi yolunuzu çizin. Kolay değil ama başka yolu da yok. Ya her şeyi kabul eder böyle yaşarsınız ya da kendi hayatınızı kurarsınız.

Ben konularını okudum az çok.. sen evlenmemişsin intihar etmişsin canım .. kendi hayatın için bu adamı bırak. Bundan daha kötüsü olmaz! Her erkek mükemmel değildir kimisi karısının kalbi kırılmasın diye rol yapar romantik görünür. Senin eşin o kadar bıkmışki senden rol bile yapmamış kaybetcek hiçbirşeym yok diyor resmen.
Bu adamla boşan- yada aynı evin içinde arkadaş ol kesinlikle sana dokunmasına izn verme . Değerini bilmesi lazım buda senin elinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X