- 20 Nisan 2007
- 4.033
- 10.373
- 44
-
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
Bugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım git memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin şimdide memnun değilsen git memnun edecek biriyle evlen yazmış
Bugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım git memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin şimdide memnun değilsen git memnun edecek biriyle evlen yazmış
VALLA ESKİ KONULARINI bilmiyorum. ama biri bana beğenmiyorsan git diyorsa giderim...Bugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım git memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin şimdide memnun değilsen git memnun edecek biriyle evlen yazmış
Ben anlamıyorum cidden kusura bakmayın...Kararım belli ama hayata geçirmek için cesaret gerek işte bana
Aynen ama işte bana göbekli insanları sevmiyorum bilmem ne diyor telefonda başka başka kızlarla konuşuyor
Sonuna kadar katılıyorum sözüneeeeYok artik! Senin yerinde olsam mutlaka kilo verir sonrada bu pasaya basarim tekmeyi!
Bence konu sahibi burda ahkam kesiyor. Adam eve gelince kakılmış ile itilmiş gibiler. Madem adam böle o ikinci çoocuğu neden yapıyosun??? Ayrıca 104 kilo olmanı gerektirecek şey nedir. Yeme ölüm orucuna gir.Boyun posun devrile adam
Ben 66 kilo oldum evlendikten sonra eşim iki de bir laf vurdu diye 60 kilo oldum 1 ayda sinirimden..Bence konu sahibi burda ahkam kesiyor. Adam eve gelince kakılmış ile itilmiş gibiler. Madem adam böle o ikinci çoocuğu neden yapıyosun??? Ayrıca 104 kilo olmanı gerektirecek şey nedir. Yeme ölüm orucuna gir.
Şımarmış.. en tehlikeli erkek formu.. :/Bugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım git memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin şimdide memnun değilsen git memnun edecek biriyle evlen yazmış
Yaşamadan böyle yorum yapmak ne kadar kolay değil mi? Plandan öte plan vardır Rabbim uygun görmüşse ikinci çocuğu onun kudreti önüne hicbir şey geçemez,hicbir korunma yöntemi kar etmez Mevla istemişse eger,104 kilo olması ne kocasını ne bizi ilgilendirir kendisi rahatsizsa verir kilo,başkası için değil kinamayin kinadiginizi yaşamadan olmezsiniz hadisini hatirlayin,esen kalın inşallah.Bence konu sahibi burda ahkam kesiyor. Adam eve gelince kakılmış ile itilmiş gibiler. Madem adam böle o ikinci çoocuğu neden yapıyosun??? Ayrıca 104 kilo olmanı gerektirecek şey nedir. Yeme ölüm orucuna gir.