• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUGÜN EVDE NELER YAPTIN.MENUDE NE VAR💃

Sorma vaka sayısı git gide cogalıyor ölümler cabası
Yogunbakimda olanlar varrr bu sayilar cok berbat yukseliyor halada sokaga cikma yasagi gelmedi peesssss ya cidden parayi insan kazanıyor ama insanlar ölüyor.
Kimbilir daha kac hasta vardir haberleri yokdur bileeee

Yogunbakimda olanlar varrr bu sayilar cok berbat yukseliyor halada sokaga cikma yasagi gelmedi peesssss ya cidden parayi insan kazanıyor ama insanlar ölüyor.
Kimbilir daha kac hasta vardir haberleri yokdur bileeee

Eşim fabrıkada calısıyor bugun patronu arıo her bölümden eleman çıkarıcaklarmıs izne üretim bölümünde 3 kısı sana yeter mı dıe soruolar 3 kısı dıe dıe fabrıka da 200 kısı bırakacaklar kısıtlamalar cok sacma bu zamana kadar surıyelılerı doyurdu devlet ama kendı halkına bu zulmu yapması sacma

Eşim fabrıkada calısıyor bugun patronu arıo her bölümden eleman çıkarıcaklarmıs izne üretim bölümünde 3 kısı sana yeter mı dıe soruolar 3 kısı dıe dıe fabrıka da 200 kısı bırakacaklar kısıtlamalar cok sacma bu zamana kadar surıyelılerı doyurdu devlet ama kendı halkına bu zulmu yapması sacma
Aynen kac yildir suriyeleri doyurduk ettik amaa bize bakan yok.
Esimde fabrikada calisiyor.persembe izne çıkacaklarmis herhlde valla ciktikdan sonrada hemen gondermicem rapor falan aldircam parayi herzaman kazaniriz ama sağlığımız oyle olmuyor

Aynen kac yildir suriyeleri doyurduk ettik amaa bize bakan yok.
Esimde fabrikada calisiyor.persembe izne çıkacaklarmis herhlde valla ciktikdan sonrada hemen gondermicem rapor falan aldircam parayi herzaman kazaniriz ama sağlığımız oyle olmuyor

Benm eşim yıllık ızındeydı 15 gun işte pazartesi iş bası yapıcak mecburen dedim dezenfekte gotur evden eldıven maske al dedım servıste falan tak dedm

Benm eşim yıllık ızındeydı 15 gun işte pazartesi iş bası yapıcak mecburen dedim dezenfekte gotur evden eldıven maske al dedım servıste falan tak dedm
Yaaa valla kolanua falanda alsin yanina ben sprey sisesine doldurdum esimede verdim.kullaniyor onu aklinda bulunsun canim

Kizlar bgun kiymam.artti mantidan ama kiymamim icinde sogan ve baharatlsr var isde manti icine yaptığım ic harcim artti ben onu yarinn nasilll degerlendirebilirimmm

Kizlar bgun kiymam.artti mantidan ama kiymamim icinde sogan ve baharatlsr var isde manti icine yaptığım ic harcim artti ben onu yarinn nasilll degerlendirebilirimmm

Kayserili olarak biz mantı cok sıkıyoruz artan kıyma oldugunda sabah kahvaltısında ustune yumurta kırıp yıyoruz canısı guzel oluyor

herkese merhaba kızlar hayirli geceler aklimdan geçti dedim neden olmasın malum evden cikamiyoruz.Evde neler yaptik menude ne yemegimiz var kafamizi dağıtalım istedim. Burasi iyi ki var hadiii sizde gelinnn birlikte iş yapariz birbirimize yemek fikirleri veririz hadi bakalim hayırlı uğurlu olsun topigimiz ❤
Pirinç pilavı
Kuru fasulye
Dünden çorba
Salata
Şükür Rabbime bugün de karnımızı doyurduk.

Kayserili olarak biz mantı cok sıkıyoruz artan kıyma oldugunda sabah kahvaltısında ustune yumurta kırıp yıyoruz canısı guzel oluyor
Yaaa kahvalti icin degilde aksam yemegine değerlendireyim dedim kahvaltiyi kendim yapiyorum ben canim tek basima atisdiriyorum ayakda bisiler

Yaaa kahvalti icin degilde aksam yemegine değerlendireyim dedim kahvaltiyi kendim yapiyorum ben canim tek basima atisdiriyorum ayakda bisiler

Bemde tek basıma olunca hıc bsey yıyesım gelmıo aksam olumca da 1 ekmek yıyorum sırf bu yüzden kılo alıoz 😭 kabak patlıcan yıyorsanız onda kullanarak degerlendırebilirsin canım

Bemde tek basıma olunca hıc bsey yıyesım gelmıo aksam olumca da 1 ekmek yıyorum sırf bu yüzden kılo alıoz 😭 kabak patlıcan yıyorsanız onda kullanarak degerlendırebilirsin canım
Valla gecen musakka yaptim yaaa
Bide kabak sandal yapmıştımmmm
Offf dusunmek beni maf edio bulupta bunuyoruzzz bu gunlerde bile allah affetsin

İnsan oglunun bu hali herkeste var yagmur ıstıoz yagmurdn kacıoz yaz gelsın dıoz yazfan kacıoz hep bulup bunsuruoz valla
Aynen canim bende kış geldimi hemen yaz gelsin yaz geldimi of hemen kis gelsin allah bizleri afetsin ya 🤲🏻

Eşim 4 12 vardiyasına döndü. Bu hafta yemek değil kahvaltı lazım 🤣 ne yapacağımı şaşırıyorum. Hergün patates yumurta yenmiyor önerisi olan var mııııı ?🙏❤️😘

Eşim 4 12 vardiyasına döndü. Bu hafta yemek değil kahvaltı lazım 🤣 ne yapacağımı şaşırıyorum. Hergün patates yumurta yenmiyor önerisi olan var mııııı ?🙏😘
Himmm o zaman ben patatesli yuvarlak kesiyorum ince olmasina dikkat et onlari kızartıyorum yumurta cirpip ustune döküyorum oyle az bisiyor sonrsda ustune kasarr rendeliyorum ustunede ne istetden baharat atabilirsin atmayada bilirsin😍 kolay ve lezeetli oluyor canim

selaaam kizceler bgun camasir astim katladim bi makina daha calistirdim ve sepeti bosalttim şükür 😂
kelem sarmasi sardım ve pisirdim
kabak mucver ve tarhana corbasi var menümde bgun.
sizler neler yapiyorsunuz karantinada ❤

Back