BUGÜN EVDE NELER YAPTIN.MENUDE NE VAR💃

Yarin ben kiymali manti yapicam kafaya koydum diğer arkadaslarada fikir olsun. Kiymasi olmayan patatesli nohutlu yapabilirrrr.
Sonraki gunde kurufasulye ve pilav yaninada cacik bayadir yapmiyordum iyi gider
Ya diger günlere o zaman karar veririz canım bir yere gitmiyoz.

Ben tek başımayken de yapıyodum eşim işe gidip geliyordu arada 2 gündür gitmiyo onla daha çok yiyorum

normalde de manyaktım coronadan sonra elinde aceyle parka giden ayşe teyzeye döndüm
Bizim evde de ariel reklamı çekiyorlar eşim ve oğlum halının üstünde ,bizede gel

Hoşbuldummm Ben yapmadığım için tarif veremiyorum tam olarak ama un, su ve mayadan başka bir şey değil Bu arada kızlar ben vejeteryanım benim menülerde etli mantı falan olmaz bana sebze olsun baklagil olsun oh oh

Yaaaa bende nerde et nerde tavuk nerde kıyma hele kaşarlı yemeklere bayilirim of off aciktim yaaa

Yaaaa bende nerde et nerde tavuk nerde kıyma hele kaşarlı yemeklere bayilirim of off aciktim yaaa
Ooh kaşarı ben de çok severim. Ben daha biraz önce yapmış olduğumuz tazecik ekmeklere cevizli ev salçası sürüp yedim bu arada eğer ev salçanız varsa içine çekilmiş ceviz, kekik, azıcık kimyon koyarak mükemmel sos elde etmiş okursunuz kuzular aklınızda bulunsun

Neuse premseslerim ben yatiyorum. Sabah dahil olurum size bizi ne isler bekliyor uyandigimizda saymakla bitmez yaptığım isleri tek tek yazarim yemegimide yazarim iyi uykular hepinizeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…