- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Aşkolsun. Icim arttı koydum dolaba yaprak koydum suya yarın bi daha saracam.ondan vereyim sana.
Kiz bizede uzat bak biyerimiz siserBana sarma vermemek için bitti diyor
Ya diger günlere o zaman karar veririz canım bir yere gitmiyoz.Yarin ben kiymali manti yapicam kafaya koydum diğer arkadaslarada fikir olsun. Kiymasi olmayan patatesli nohutlu yapabilirrrr.
Sonraki gunde kurufasulye ve pilav yaninada cacik bayadir yapmiyordum iyi gider
Vermiyor bacımm vermiyooKiz bizede uzat bak biyerimiz siser
HahahahaYa diger günlere o zaman karar veririz canım bir yere gitmiyoz.
Bizim evde de ariel reklamı çekiyorlar eşim ve oğlum halının üstünde ,bizede gelBen tek başımayken de yapıyodum eşim işe gidip geliyordu arada 2 gündür gitmiyo onla daha çok yiyorum
normalde de manyaktım coronadan sonra elinde aceyle parka giden ayşe teyzeye döndüm
HoşbuldummmHosssssgeldin prenses artik dusunmek yok burda birbirimize destek.olucazzzbende yapmayı düşünüyorum ekmek.ama.bizimkisi eve geldiginde ekmek.almadan gelmez masalllah diyimde nyse o.ekmekler bitsin bende yapicam burayada resim atarim tarifde veririm
Bisiler yerken sarma yiyormuş gbi yapalım bariiiVermiyor bacımm vermiyoo ☹☹☹
dondurucuda varsa barbunya yap canımHoşbuldummm ❤ Ben yapmadığım için tarif veremiyorum tam olarak ama un, su ve mayadan başka bir şey değilBu arada kızlar ben vejeteryanım benim menülerde etli mantı falan olmaz bana sebze olsun baklagil olsun oh oh ❤
Yaaaa bende nerde et nerde tavuk nerde kıymaHoşbuldummm ❤ Ben yapmadığım için tarif veremiyorum tam olarak ama un, su ve mayadan başka bir şey değilBu arada kızlar ben vejeteryanım benim menülerde etli mantı falan olmaz bana sebze olsun baklagil olsun oh oh ❤
Bizim evde de ariel reklamı çekiyorlar eşim ve oğlum halının üstünde ,bizede gel
miyaww__ sende kedi vardı di mi?
Bisiler yerken sarma yiyormuş gbi yapalım bariii
Maalesef yokdondurucuda varsa barbunya yap canım
kakılmış mıyım benn
evetttt
psikolojik baskııı en sevdiğimm
OohYaaaa bende nerde et nerde tavuk nerde kıymahele kaşarlı yemeklere bayilirim of off aciktim yaaa
Nolur sanki,bir kakilmis kolay yetismiyor bakınız bennkakılmış mıyım benn
evetttt
psikolojik baskııı en sevdiğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?