Bugün dil öğrenmek için ne yaptın?

sevde_ ben burayı da hareketlendiriyorum:)
Bugün Arapça’da ikinci kitaba başladım. İlk ünitenin gramer notlarını çalıştım. Çok bilinen iki ayetin yazılışlarını öğrendim.
Almanca’da da biraz kitap tekrarı yaptım.

İyi yapıyorsun. :)
Ben ara sıra İspanyolca tv izliyorum, bazı unuttuklarımı hatırlatıyor. Tabii ki izlediğimden çok çaktığım söylenemez, biraz anlıyorum ama... defterle kitapla dil çalışmayalı çok oldu. Onlara da birgün kaldığım yerden başlayacağım. :)

Heute-today- اليوم
Arapça’da kitap iki 1.ders bitti.2.dersin konu anlatımı çalışıldı. Kelimeler ezberlenecek.
Almanca’da kısa bir hikaye okundu.

merhaba :)
İspanylca için İos App lerinden faydalanmaya çalışıyorum busuu fena değil şimdilik,Portekizceye biraz çalışmıştım daha önce ama isp daha yaygın diye ona çalışmaya karar verdim.İngilizce kitabıyla tanınıp sonra ispanyolcanın da kitabını çıkaran ferhat yıldız ın okuma tekrarı ile beyne otomatik öğrettiğini iddia ettiği kitaplarından da alayım mı diye fikir danışmak istedim mantıklı geldi ama ne kadar yararlı bilmiyorum.Kaynak konusunda önerileriniz olursa çok sevinirim.Özellikle internetten faydalanabileeğim bişeyler olursa daha mutlu olurum çünkü kitap konusunda sıkılıp istikrarlı olamıyorum.

Geçen haftadan beri erken uyuduğum için çok çalışamadım:/
Arapça’da 3.ders bitti. 4. Ders e(fiiller) geçtim.
Almanca’dan ara ara ders aldım,konuşma imkanı edindim.
Çabalamaya devam.

merhaba :) ben de 1 hafta önce yazdım buraya ama dönen olmadı sanırım aktif değil :) hangi kaynaktan başlıyorsunuz ?

Elimde Campus 1 - methode de francais isimli bir kitap var. Ondan ilerlemeyi düşünüyorum.

Siz de mi Fransızca öğreniyorsunuz?

Elimde Campus 1 - methode de francais isimli bir kitap var. Ondan ilerlemeyi düşünüyorum.

Siz de mi Fransızca öğreniyorsunuz?
Ben lisede eğitim almıştım sonrasında hiç lazım olmadığından çevremde bilen de olmadığından hiç konuşmadım ve hafızamdan silindi resmen.O nedenle telefon uygulamasından busuu dan çalışmaya başladım niyetim portekizce idi ondan ispanyolcaya bir de aa fr vardı derken kafam karıştı bıraktım yeniden başlamak için motivasyon arıyorum kendime siz ayrıca fr konusu açmışsınız onu da yeni gördüm belediye nin kursuna da başlamıştım geçen yıl ama disiplin yoktu sınıf çok kalabalıktı onu da bıraktım :) yani maalesef size birşey katacak durumda değilim ancak birbirimizi kaba tabirle gazlayabiliriz o kadar :)

Ben üniversitede 2 dönem aldım, o nedenle çok da yabancı değilim Fransızca'ya ama birçok şeyi unuttum tabii. Kurslara falan baktım biraz önce ama kursa gidecek enerjim hiç yok. Kendim başarabilirim diye düşünüyorum. İnternette de epey kaynak var, bunların katkısı da büyük olacaktır.

O halde birbirimizi motive edebiliriz. Hatta kendimize günlük hedefler belirleyelim, o şekilde ilerleyelim. Çok sevindim sizinle karşılaştığıma. Motiveye çok ihtiyacım var.

Salut o halde. :)

Ben de çok sevindim :) Site bağlantısı 502 hata mesajı ile kesiliyor size yazarken hep :)
çok iyi olur günlük hedefler belirleyelim,hedefleri neye hangi kaynağa göre belirlesek diye düşünüyorum,sizin bilgileriniz daha taze sizin fikriniz nedir nasıl yapalım ?
Salut :)

Buraya yazmaya fırsat bulamıyorum ama hemen hemen hergün bişey yapıyorum dil için. En son geçen hafta 4.derse geçmişim Arapça’dan. Bugün 6.dersi bitirdim. Çok uzun bir dersti. Şimdi 7. Derse başlıyorum. Almanca için hemen hemen hergün ders alıyorum ya da konuşma,dinleme yapmaya çalışıyorum.
وقت المذكره: çalışma zamanı demek:)

Aksanım İngilizleşmeye başladı, Amerikan aksanı çalıştım

Harry Potter Serisinin ingilizcesini okuyorum her gün
Koreceye tekrar başlamam lazım hepsini unuttum neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…