Bugün dil öğrenmek için ne yaptın?

1 saatten fazla quebec fransızcası dinledim. Fransızca bilenler için Tse (e nin üstünde aksan var) tu sais demekmiş bunun gibi bi dünya kısaltmalar
Niye Quebec Fransızcası? Orada mı yaşıyorsunuz?

Je parle un peu de français aussi, l'instagram est tres utile pour le pratiquer chaque jour facilement

Ben bu topiği yeni gördüm. Hemen takibe alıyorum.
İngilizcemi ilerlemeye çalışıyorum.
Bugün kelime defterimden 1 sayfa kelime baktım.
Telefonumdaki uygulamadan 1 konu gramer çalıştım. Sonra da pratik yaptım o konuda.

Yunanca A1 ve İspanyolca A1 i halk egitim merkezinde 1 er yil ara ile tamamladim.A2 ispanyolca ya tam baslayacaktik ki Karantina basladi,kurslar kapandi.Ögrendigim dilleri unutmamak ve emeklerimin zayi olmamasi acisindan her gün en az 3 er cúmle kurup bunlari pozitif, negatif ve soru sekilleriyle tamamliyorum.Telefonumdaki uygulamada mutlaka test cozuyorum kisa sureli de olsa.

sevde_ merak ettim şu anda İspanyolca konuşabiliyor musun acaba?

Merhaba Thallosofili uygulama olarak ne kullanıyorsun? Ben Mondly ile başladım ve onunla devam ediyorum. Bayağı kelime öğrendiğimi farkediyorum. Ancak tabii fiil çekimleri falan orada yok. Bunun için farklı kaynaklar bulmalıyım. Sen nasıl ilerliyorsun çalışmanda? Ben her gün Mondly nin günlük derslerini tekrar ederek ilerledim 6 aydır. Ama youtube dan falan bir şeyler bakacağım artık. Henüz araştırma yapmadım ama öyle düşünüyordum.

Kore dizilerinden az bucuk anlıyorum sayılır ama yazılımı farklı ,bugün meraktan baktım az bucuk zor gibi ama bakalım temeli attık sayılır geri kalan alfabenin yazılımını ve kelime ezberlemek inşallah sökerim ama sözlük yardımcı kitap lazım netten bir yere kadar izleyip öğrenebilirim ama inşallah başaracağım ✌

Merhaba,Dualingo kullaniyorum ben ispanyolca icin.Bu dil icin cok memnunum dualingodan.Yunanca icin kurs defterim ve kitabim sadece.Cunku cok zor bir dil o.Uygulamadan asla olmaz.Mutlaka birebir ders ya da kurs olmali ki iyice otursun .Alfabesi de farkli ya Bu iki dili ögrenmek isteyenin de ingilizcesi iyi seviyede olmali nacizane fikrim.ingilizcem oldugu icin ben bu iki dili ögrenirken cok zorlanmadim.Siz hangi dili ogreniyorsunuz?

herkeseee merhabaaaa

Bu sayfayı cok begendim belki aktifleşirse herkese faydası dokunabilir

Hergün gelip neler yaptigımi yazmak isterim

Bugun 1.2 nederlands kursa kaydoldum.2 kitaptan haftada 4 gun devam edicez ..haftanın 1 gunu sadece konusma gunu olacak ..

Bugun ogrendigim kelimelri biraz dinlenip deftere gecirecegim.. okuldan çıktiktan sonra gazete aldım ceviri yapa yapa gundemi takip edicem bakalim insa guzel bir hafta olur

ayy bu sayfaya en son ben yazmışim neler yazmısim

2.3 2.4 modullerinide bitirdim artik 3.1 ve 3.2 icin eylulu bekliyorum .. gazete okurken artik zevk aliyorum anliyorum yorum yapabiliyorum Belcika haberlerini gunluk izliyorum yarisma ve bilim programlarini takip ediyorum .. . 1.2 modulunde dil kocumla tanistim ve 1 senedir haftada 1 sohbet ediyoruz.. toplamda 4 gonullu is yaptim ve halen devam etmekte oldugum bir kurum kontratimi yeniledi ..
hicbir sey bosa degil yeter ki isteyelim

iyi ki hep gayret ettin... iyi ki cekinmedim konusmaktan .. iyi ki diyorum sana bol bol sevgili tutku

merhabalar, yeni bir konu açmak istemedim burayı görmüşken.

ben birkaç yıldır aralıklarla almanca öğrenip, sonra öğrendiğimi unutup, sonra başa sardığım bir noktadayım. şu anda tekrar b1.2 dersi alıyorum, yakında almanya'ya taşınıyorum. almanca öğrenen/bilip de biriyle konuşarak pratik yapmak isteyen varsa ben de pratik yapmak ve almancamı geliştirmek isterim. türlü türlü uygulamalar denedim ama yazarım dönmezler, bi yazıp cevap vermezler, bir türlü uzun süreli konuşacak birini bulamadım.

başlığa ithafen de, bugün 1-2 saat gramer çalıştım :)

aradan ne kadar zamn gecti 1 eylulde 3.1 kursuna baslayacagim.. bazen boyle eski yazdiklarımi okumak iyi geliyor

Günlük 50 kelime ezberleyip onlarla cümle kurmaya çalışıyorum bir haftadır bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…