Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inglizce contrasts (although and though ;even though /if ; while, whilst and whereas) okundu :)Eveet, bu konuyu hem hepimize motive olsun, hem ne kadar ve nasıl ilerleme kaydetmişiz görelim, hem de birbirimizden tavsiye veya bilgi olarak 3-5 bir şey kaparız belki diye açıyorum.
Öğrendiğiniz yabancı dil hiç farketmiyor, bugün ne çalıştınız, ne okudunuz, ne izlediniz, ne öğrendiniz, ne farkettiniz, ne düşündünüz, vs vs istediğiniz her şeyi paylaşabilirsiniz. Ve hatta " şu filanca dilde şu demekmiş" gibi ayrıntı bile verebilirsiniz, hiç sınır, kural yok.
Motive edici, eğlenceli bir topik olmasını umuyorum.
2016'dan beri bu topik açık ve ben aktifmişim güya:////
ara ara çalışıyordum tabi ama buraya yazarak daha istikrarlı hale getirmek istiyorum çalışmalarımı.
Şu anki durum, üç dil de iç güveysinden hallice bile denilemez arapça çok gerilerde. İngilizce zaten Almanca çalışmalarıyla paralel ama konuşma, dinleme yok. Almanca, zaruriyetten kaynaklı konuşmalar haricinde konuşma kısmı pek ilerlemedi ama derdimi az çok anlatabiliyorum diyeyim:/
Neyse, bugün itibariyle hayya bina diyorum. Bugün Almanca konuşabildim birazcık, anlatmak istediklerimi eksik anlattığım oldu, onlara evde bakındım. Evde Bikaç video seyredip cümle ve kelimelerini yazdım ayrıca. Biraz da kitap okurum. Arapça bişey yapamadım
Ben kendi altif olduğum zamanı belirtecektim sadece,yanlış olmuş://2016 değil, 2015te açmışım.
Ah o zamanlar ne hırsla çalışırdım...
En son temmuzda çalışmışım bak, 3 ay olmuş. Benim de çalışmalarım sürünüyor. Ama İspanyolca'yı hala çok seviyorum. Sadece çalışmaya üşeniyorum.
Ben de edebiyat bölümünü kazanmak için çabalıyorum edebiyat tarih gidiyor geçiyor onun dışında ingilizce için bir şey yapmıyorum yurt dışına gittiğim zaman kendime yetecek kadar var lise de çok üzerine düşmüştüm.Eveet, bu konuyu hem hepimize motive olsun, hem ne kadar ve nasıl ilerleme kaydetmişiz görelim, hem de birbirimizden tavsiye veya bilgi olarak 3-5 bir şey kaparız belki diye açıyorum.
Öğrendiğiniz yabancı dil hiç farketmiyor, bugün ne çalıştınız, ne okudunuz, ne izlediniz, ne öğrendiniz, ne farkettiniz, ne düşündünüz, vs vs istediğiniz her şeyi paylaşabilirsiniz. Ve hatta " şu filanca dilde şu demekmiş" gibi ayrıntı bile verebilirsiniz, hiç sınır, kural yok.
Motive edici, eğlenceli bir topik olmasını umuyorum.