ooo tanısıyiruz demi diyet grubundanBu bblogu canli tutalim, ben de Almanca kursuna gidiyorum. B2 sinavim var Aralikta , sertifikami aldiktan sonra is basvurularina baslayacagim.
Ben de günluk bir saat calisiyorum. Yarin kursum basliyor tatil bitti. Kurs varken daha motive oluyorum.
Tabi gün içerisinde bakmadığında unutuyorsun çoğunu ama sürekli bakıp tekrarladığımda kahvaltı yaparken temizlik yaparken bile göz gezdirince gerçekten aklına kazıyorsun. Önemli olan üşenmemekgünluk 50 kelime ciddi bir sayı
harikaaTabi gün içerisinde bakmadığında unutuyorsun çoğunu ama sürekli bakıp tekrarladığımda kahvaltı yaparken temizlik yaparken bile göz gezdirince gerçekten aklına kazıyorsun. Önemli olan üşenmemek
Odamda duvara asıyorum ama tekrarlayıp yazdıklarımı mutfağa koyuyorum daha çok orada vakit geçirdiğim içinharikaabir yere asiyor musun canim
Ben de kelime ezberinden ziyade gazete yada kitap okuyunca daha iyi kaliyot akilda. Ben oyle yapiyorum.Odamda duvara asıyorum ama tekrarlayıp yazdıklarımı mutfağa koyuyorum daha çok orada vakit geçirdiğim içinBugün 20 sini unutmuşum mesela ama tekrarlayınca iyi oldu. Zaten asıl mesele unuttuğun için motivasyonun düşmeden bakmak. İnsan unutunca kendine kızıyor ve bakmak istemiyor sanki hafızmışım gibi
ben bir iki kez denedim evet mutfakta iyi oluyor bazen ama sonra bakmiyorum sonra onlari gorunce uzuluyorum mogivasyonum dusuyor.... dil boyle birsey iste o zaman baska care ariyorsun baska birsey yapiyorsun .. hep taze oyun istiyorOdamda duvara asıyorum ama tekrarlayıp yazdıklarımı mutfağa koyuyorum daha çok orada vakit geçirdiğim içinBugün 20 sini unutmuşum mesela ama tekrarlayınca iyi oldu. Zaten asıl mesele unuttuğun için motivasyonun düşmeden bakmak. İnsan unutunca kendine kızıyor ve bakmak istemiyor sanki hafızmışım gibi
benimde kesinlikle gazete okuyunca daha iyi kaliyor..Ben de kelime ezberinden ziyade gazete yada kitap okuyunca daha iyi kaliyot akilda. Ben oyle yapiyorum.
Ben çalışmak istiyorum ama nereden başlanır bilemiyorumAlmanca calisan var mi ben gibi