Nereden çalışıyorsun Fitsy? Ben de Arapça çalışmaya başladım. :)Son günlerde o kadar çok yoruluyorum ki kızımı uyuturken sızıp kalıyorum. Geçen yılki uykusuzluğumun acısı çıkıyor galiba. Dil çalışamadıkça vicdan yapıyorum,kendimi çok kötü hissediyorum
Ama iyi kötü haftada 3 defa Almanca dersim var,onları aksatmıyorum, bir şekilde Almanca iletişim kurmam gerekiyor dışarda. Bu şekilde irtibatımı koparmıyorum.
Arapça’da da 8.ünite bitmek üzere.
Son zamanlarda motivasyonum da biraz düştü ama toparlayacağım inşallah.
Aaaa ne güzel samsonnNereden çalışıyorsun Fitsy? Ben de Arapça çalışmaya başladım. :)
Ben de aynısından çalışıyorum canım. Kitapları da satın aldım. Hadi bir birimize gaz veririz inşallahAaaa ne güzel samsonn
Bu linkteki kitaptan çalışıyorum. İlk kitabı yine bu hocadan ingilizce çalıştım ama ikinci kitaptan itibaren[Mastering Madina Arabic]
Use the below resources for studying and mastering the Books 1,2 and 3 of “Lessons in Arabic language” [as taught at the Islaamic University of Madeenah] written by Shaykh Dr. V. ‘…abdurrahman.org
Bu hocadan dinleyerek çalışıyorum. Çok güzel bu hocanın anlatımı. Ben ikinci kitap 9.ünitedeyim. Haftalardır bakamıyordum ama bugün biraz bakabildim.durusul lugatil arabiyye - YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.m.youtube.com
Sen nerdesin?
Çok sevindim bu arada Arapça öğrenmene
SüpermişBen de aynısından çalışıyorum canım. Kitapları da satın aldım. Hadi bir birimize gaz veririz inşallahBenim dönem dönem arapça maceralarım oluyor, ama hiç biri uzun soluklu olmadı maalesef.
Biraz temelim olduğu için hızlıca geçiyorum şimdilik, 6. ünite bitti. Kitabın üzerine alıştırmaları da yapıyorum.
Tamam inşallah. Buradan haberleşelim neler yapıyoruz dil hususunda diyeSüpermişbenim de hep kesintiye uğradı 5 yıldır şimdi kızımı kreşe verebilirsem istikrarlı bir şekilde çalışmak istiyorum.
Sen de buraya not et çalıştıkça
ingilizce bulmaca kitabından iki bulmaca çözdüm
internetten aldım "ingilizce kelimelerle kahve molası" adında üç kitaptan oluşuyorNasıl bir bulmaca türü çözdüğünüz?
Çok teşekkürlerinternetten aldım "ingilizce kelimelerle kahve molası" adında üç kitaptan oluşuyor