yanılıyorsun,yapmak isteyipte yapamadıklarını anlatıyoraman Allahım benim ki de sinir olunacak bişey değilmiş :) ne o kız akşam eşiyle yaptıkları gündüz işte mi anlatıyor
yazdım yukarı cevapgerdek gecelerinden giriyor bi önceki akşamlarından çıkıyoryok beni kucakladı, ay beni taşıdı, kocam bana tapıyor bi de bebeğim olursa biliyorum yücelticek beni başının 9 kat üstünde taşıcak. Bende dedimki dokuz az gelir kız, 15inci kata çıkman lazım.
birileri benim üstümdekileri beğeniyor. çok güzel olmuşsun, zerafetsin diyolar. valla bak bi yerim kalkmıyo mahçup oluyorum. oda bunu duyunca bana gelip, ay canııım niye o eteği gyidin çok göz yorucu kalabalık.. ay canııım bunu niye giydin kalın bu sıcaklamıyor musun? kıskançlık gerçekten çok zor. kişi kendi farketmiyor ama inanılmaz komik! kötü..
yazdım yukarı cevap
Haklısın... şizofren olmalı o zaman.. ben artık gösteriş budalası, kocasıyla yaşadığı aşkı, yediği içtiğinden tut gezdiği yerleri abartarak anlatan insanların şizofren olduğundan kuşku ediyorumyanılıyorsun,yapmak isteyipte yapamadıklarını anlatıyor
çok var ben biliyorum,face şurda burda paylaşıyor,aslında evın için yangın yerı,boşanmadan döndıler,arkadşaım var,kocası 6 yıldır yatmıyor,görsen arkdaş mutlu mesut,komşum var,ayyy bır anlatır bır mutlu,kocam iş için şeir dışında dedi geçen,meğer adam evi terk etmış 15 gün yok,gitti adamı aldı geldı,yalvar yakar,ahh abcım neler var,Haklısın... şizofren olmalı o zaman.. ben artık gösteriş budalası, kocasıyla yaşadığı aşkı, yediği içtiğinden tut gezdiği yerleri abartarak anlatan insanların şizofren olduğundan kuşku ediyorum