Bugün benim miladım ve benim günlüğüm hadi bakalım ...

Canım kalorisini bilmiyorum 3 ana 3 ara öğün mantığı kilo verene kadar bunu yapmamı istedi sonra değişim yapıcam dedi

Yarin gidicem kuzum ben dr a bakalim ne dicek be yapcak benimki de 3 ana 3 ara ogun

Sen şuan kaç kilosun tartıldın mı bugün aç karnına yoksa diyetisyende mi tartılıosun

Ara öğünüm bir meyva bir galeta :) 15.00 15.30 arası

Ara öğün yapamadım hastenedeydim
Akşam
1 kase çorba
10tane etli sarma
1 kase yoğurt
1 yk kuşbaşı et yağsız

Ara öğün yapamadım hastenedeydim
Akşam
1 kase çorba
10tane etli sarma
1 kase yoğurt
1 yk kuşbaşı et yağsız

BENDE 18 30'DA YEDİM BİR KASE CORBA SEBZE YEMEGI AYRAN SALATA YEDİM... 20.30 DA ARA ÖĞÜNÜM KALDI :)

Bugun diyetisyenime gittim 2 kilo yagdan gitmiş :) 1.5 saat yuruyus ekledı dr um.. listeme aynen devam edicem.. :) basarıcazzzz

SABAH:
2 ince dilim börek
2 dilim peynir
yeşillik

ARA: 1 elma

ÖĞLE:
8 yk ıspanak
yeşillik
2 dilim ekmek

SABAH:
2 ince dilim börek
2 dilim peynir
yeşillik

ARA: 1 elma

ÖĞLE:
8 yk ıspanak
yeşillik
2 dilim ekmek

KUZUM 72 kiloya düştüm.. dr 1.5 saat yuruyus ekledi ve dediki yemekten bir saat sonra yuryusunu yapacaksın dedi. trodım ve insulın direncim var kuzum dr bunlar hafıf seyler degıl vucudun için agır seyler dedi basaracagız dedi :) işte özel diyetisyene gitme nedenim buydu motıve kontrol dilme... haftaya salı yine randevum var :) simdi 1 galeta ve meyva mı yedim :)

BUGUN AKSAM YEMEGINDEN BİR SAAT SONRA YÜRÜYÜSUMEDE BASLIYRUM İLK DEFA SADIK KALIYRUM Bİ LİSTEYE :) TROID İNSÜLÜN DİRENCİ SİZE YENİLMEYECEGIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…