Bugün benim miladım ve benim günlüğüm hadi bakalım ...

blogspota kadar kopyala adres çubuğuna yapıştır sonra .com yazarsan çıkar canım

Geçmiş olsun canım çok iyi değerlerin düzelmiş devamını dilerim

İNŞALLAH CANIM.. DİYETLE SAGLIKLI BESLENMEYİ DE ÖĞRENİYRUM BEN.. BU DA HASTALIGIMA OLUMLU ETKİ YAPACAK DÜŞÜNCESİNDEYİM :)

bugünde 61.1 kiloyum:)
regl dönemine yaklaşıyorum... dün küçük bir kaçamağım oldu ama Allahtan tetıya yansımadı erken saatte olduğu için sanıırm
akşam:
1 dilim ekmek
1 kase çorba
fırında 2 tavuk-mantar
5 yk bulgur pilavı

2 yk irmik tatlısı

bugünde 61.1 kiloyum:)
regl dönemine yaklaşıyorum... dün küçük bir kaçamağım oldu ama Allahtan tetıya yansımadı erken saatte olduğu için sanıırm
akşam:
1 dilim ekmek
1 kase çorba
fırında 2 tavuk-mantar
5 yk bulgur pilavı

2 yk irmik tatlısı

BENDE KAHVALTIMI VE ARA ÖĞÜNÜMÜ YAPTIM CANIM :) REGL DÖNEMİNDE 1-2 KİLO FAZLA CIKABILIRSIN UNJTMA KUZUCUMMM :KK50: BU AZİMLE DEVAM EDELİM NAZAR DEGMESİN HA DUN BİR SAAT YURYURUSMU YAPTIM BUGUNDE AKSAM YAPICAM :KK49:

BENDE KAHVALTIMI VE ARA ÖĞÜNÜMÜ YAPTIM CANIM :) REGL DÖNEMİNDE 1-2 KİLO FAZLA CIKABILIRSIN UNJTMA KUZUCUMMM :KK50: BU AZİMLE DEVAM EDELİM NAZAR DEGMESİN HA DUN BİR SAAT YURYURUSMU YAPTIM BUGUNDE AKSAM YAPICAM :KK49:
Tebrik ederim canım:)İsmin ne bu evlimisin yaşın kaç?
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik
domates

öğle:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim ekmek ile yapılan bir tost

ara: türk kahvesi

ara: 2 cennet elması kurusu

Tebrik ederim canım:)İsmin ne bu evlimisin yaşın kaç?
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik
domates

öğle:
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim ekmek ile yapılan bir tost

ara: türk kahvesi

ara: 2 cennet elması kurusu

BEKARIM CANIM ÇOK SÜKÜR :) ADIM ÖZGE 23 YASINDAYIM SEN ANLAT ADIN YASIN MEDENİ DURUMUN CANIM :) AAA CENNET ELMASI KURUSU NE CANIM

Cennet elmasını(Trabzon hurması) annemler kurutuyor internettende bakabilirsin bloğumda resmi var

X