NASIL DİYET APIYORSUN canım neler yiyorsun
Ne kadar verdin cnm bende baişladım ama bu hafta gidemedim ve ara verdim ama çok yavaş veriyodummotivasyonumu düşürüo bu da benim
BENDE bir tıp merkezinin diyetisyeninie gidiyorum olur birlikte başlayalım pazartesiden olur mu yalnız iki kişi yarışmak istiyorum çok kalabalık oldu mu karışıyor kabul eder misin?Canim benim bende bu hafta basladim haftaya kintrola gidince kac kilo verdigumi yazacagim bazen yavas bazen hizli verriz dr um sagolsin cok motuve edici benim troidim ve insilun direncim var ilaclarimi da yeni kullanmaya basladim dr da ilaclarin isimjzi kolaylastiracak dedi bu ilk haftam olacak bakalim kaca inicem glifor ve euthrx kullaniyrm bakalim.. Birliktw buraya yazalim motive edelim birbirimizi ne dersin cankm.. Sends mi ozel diyetisyene gidiyrsun
BENDE bir tıp merkezinin diyetisyeninie gidiyorum olur birlikte başlayalım pazartesiden olur mu yalnız iki kişi yarışmak istiyorum çok kalabalık oldu mu karışıyor kabul eder misin?
Pazartesi yani yarın başlıyoruz diil mi ben sabah aç karna kilomu yazıcam hedefim 48 yarında nizim miladımız olsun
Hayat bu ya senin kilon kaç hedefin kaç hazırmıyız maratona uzun ve zorlu geçicek ama sonu güzel geçice
Ben 62 kilo filan olmam lazım yarın daha net bişe yazarım
Bn bir haftadır gitmiom maddi durumlar vs ama verdiği diyeti yapıyorum kilom61.7yarın dr a mı gideceksin canım.. bu ikimizin günlüğü yaza mutlu giricez pes etmek yok
Sabah
2dilim ekmk
2dilim peynir
Yeşillik
2cherry domates salatalık
Yaklaşık aynı menüler o zamanBenimkide ayni bi farkla 5 ader zeytinim var yaptum ara ogunu de yedim olacak bu is
Yaklaşık aynı menüler o zaman
Bende şimdi ara öğün yapıcam 2 tane kuru erik yapıcam birde bitki çayı