Bugün benim miladım ve benim günlüğüm hadi bakalım ...

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Merhabalar arkadaşlar.. bUGÜN BENİM dönüm noktamın oldugu gün oncelikle kendimedn kısaca soz edeyim 1.68 boyundayım, baktım devlet hastanelerdeki diyetisyene gittim hiç bir kan degerime bakmadan diyet listesi verip gönderdiler.. cogu kez kendim netten bulup diyet uygulamaya calıstım olmuyr diyet kişisel bunu öğrendim. dün canıma tak etti ve yapıcammm dedim ve bügun gittim özel diyetsyene gittim kan degerlerime baktı sonucunda troıdım ve insülün direncim oldugunu görerek kilom boyum ölçüldükten sonra kiloma boyuma göre diyet listemi verdi.. bakalım haftaya kontrolum var bugun basladım ve miladı oldu benim için... sizde deneyimlerinizi paylasmak isterseniz birbirimize destek olalım burada bekliyrum sizi :)))

Son düzenleme:
evet arkadaslar yazamadım üç gündür Allah nazadan saklasın diyetime aynen sadık kalıyorum .. aç kalmıyorum ve mutlu hiz ediyorum kendimi bakalım salı günü kontrolum var nolcak

NASIL DİYET APIYORSUN canım neler yiyorsun

Canim ozel diyetisyenim verdigi diyeti uyguluyrm bozmadim cok sukur ki sali gunu kontrolum var 3 ara 3 ana ognum var benim ara ognlerimde galetam ve bir porsiyon meyvam var simdilik cok iyi veririm insallah

Ne kadar verdin cnm bende baişladım ama bu hafta gidemedim ve ara verdim ama çok yavaş veriyodum motivasyonumu düşürüo bu da benim

Ne kadar verdin cnm bende baişladım ama bu hafta gidemedim ve ara verdim ama çok yavaş veriyodum motivasyonumu düşürüo bu da benim

Canim benim bende bu hafta basladim haftaya kintrola gidince kac kilo verdigumi yazacagim bazen yavas bazen hizli verriz dr um sagolsin cok motuve edici benim troidim ve insilun direncim var ilaclarimi da yeni kullanmaya basladim dr da ilaclarin isimjzi kolaylastiracak dedi bu ilk haftam olacak bakalim kaca inicem glifor ve euthrx kullaniyrm bakalim.. Birliktw buraya yazalim motive edelim birbirimizi ne dersin cankm.. Sends mi ozel diyetisyene gidiyrsun

BENDE bir tıp merkezinin diyetisyeninie gidiyorum olur birlikte başlayalım pazartesiden olur mu yalnız iki kişi yarışmak istiyorum çok kalabalık oldu mu karışıyor kabul eder misin?

BENDE bir tıp merkezinin diyetisyeninie gidiyorum olur birlikte başlayalım pazartesiden olur mu yalnız iki kişi yarışmak istiyorum çok kalabalık oldu mu karışıyor kabul eder misin?

TAMAM CANIM BANA UYAR O ZAMAN ŞİMDİ KİLON KAÇ HEDEFIN NE BUDA BİZİM GÜNLÜÜÜMÜZ OLSUN.. HATTA ÇOK MUTLU OLURUMMM

EVET BUGUNDE DİYETİME AYNEN UYUYRUM HADİ BAKALIM.. BİRAZDAN SPORUMU YAPICAM :)

Pazartesi yani yarın başlıyoruz diil mi ben sabah aç karna kilomu yazıcam hedefim 48 yarında nizim miladımız olsun

Hayat bu ya senin kilon kaç hedefin kaç hazırmıyız maratona uzun ve zorlu geçicek ama sonu güzel geçice

Pazartesi yani yarın başlıyoruz diil mi ben sabah aç karna kilomu yazıcam hedefim 48 yarında nizim miladımız olsun

ŞU ANKİ KİLON KAÇ KUZUM.. YARIN SENDE BİLDİRİM YAPMAYA BURAYA YAZMAYA BAŞLA SENİDE BEKLİYRUM KUZCUM :) YAPICAZ BAŞARICAZ

Hayat bu ya senin kilon kaç hedefin kaç hazırmıyız maratona uzun ve zorlu geçicek ama sonu güzel geçice

HEDEDFİM 58 KUZUM :) EVET ZOR AMA GÜZEL OLUCAK YAZA HAZIR OLCAZ ASLA BOZMAK YOK BU HAFTA SALI GİDİCEM DR A BAKALIM NE DİCEK BEN BOZMADAN SALI GUNUNDEN BERİ DEVAM EDİYRUM KUZUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…