bu modelin bir değişiği bende vardı, 3 yıl beraberdik, hatta nişanlandık bile, ayrıldıktan sonra bana verdigi hediyeleri toparlayım da sorayım ona dedim geri istiyo mu istemiyo mu die, bi baktım bana aldıgı alyansım dışında hiç bişey yokk, annesinin ablasının hediyeleri var ama o düşünüp de şunu sevgilime alayım die tek birşey almamış, ayrıldıktan sonra jetonum düştü. hatta ayrılan da oydu, belki küfür etmedi ama o kadar zamanın üzerine beni sevmedigini söyledi, inan bana küfürden beter bişeydi
demem odur ki ceylinim, aklı başında bir insansın demek ki, aman bi doğum günü ne olacak yeter ki yanımda olsun dememişsin, tavrını ortaya koymuşsun o da gerçek yüzünü göstermiş. şimdi senin ciddi oldugunu anlamamış olabilir, hatta hastayım ben bide üstüme geliyo die sinirlenip daha da üstüne gelecek de olabilir, kararlıysan eğer bu kararı gördükçe jetonu düşecek ve pişman olacaktır, erkeklerin jeton geç düşüyor malum
canın acıyordur mutlaka, ama kendini oyala, düşünmeye fırsat bırakma o kadar oyala, bi süre sonra geçeçcek, emin ol geçecek. hatta onun yaptıgı bütün öküzlükleri unututp, aman güzel şeyler yaşadım boşver diyeceksin ve hayatına onsuz çok daha güzel geçeceksin emin ol
sadece sabret güzelim, söz sana sabredince geçecek