• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun...
Fakat adam haklı, bugün bir şey beklemeyin. Kendi doğum gününüzü kendiniz zehir etmişsiniz.
Bir de ben anlamıyorum nasıl öyle sözler kullanılabılıyor sevgiliye, eşe...
Her şeyden önce saygı olmalı bir ilişkide... Bir dahakine dikkat edin, çok ağır laflar...
Ben olsam uzun süre konuşmazdım bu laflardan sonra. :/ :/
öfke kontrolüm çok zayıf, iyiliğime çok iyiyim ama sinirlendiğimde gözüme perde iniyor.. :(

öfke kontrolüm çok zayıf, iyiliğime çok iyiyim ama sinirlendiğimde gözüme perde iniyor.. :KK43:
Sinirlenince içinizden 10'a kadar saymayı deneyin, belki faydası olur.
Eşinizin iş yerine de çiçek, çikolata yollayabilirsiniz, bir de özür dileyen bir not yazın. Bu bence yumuşatır onu.

öfke kontrolüm çok zayıf, iyiliğime çok iyiyim ama sinirlendiğimde gözüme perde iniyor.. :KK43:
oooo erkekler ne anasının gozu bak dememis esimin canım karım cigerim aman susayımda tadımız kacmasın neden sen geri adım atıyosun o atmalıydı o susmalıydı ne olrsa olsun yani es arasında bazen saygı asılıyo yapıcak bisey yok özel günler her zaman daha özel anları ister dogum gunu 1 kerelik pasta cicek aldım hadi kutlu olsun degildir sen benim hayat arkadasımsın deyip esin demeliydi tatlım sinirlisin sanırım yanagındna öpüp ise gitmeliydi ne bu tavır afra tafra kimsin yani sen karının dogum gununde carlıyosun aaaaaaaaaaa cok kızdım valla

oooo erkekler ne anasının gozu bak dememis esimin canım karım cigerim aman susayımda tadımız kacmasın neden sen geri adım atıyosun o atmalıydı o susmalıydı ne olrsa olsun yani es arasında bazen saygı asılıyo yapıcak bisey yok özel günler her zaman daha özel anları ister dogum gunu 1 kerelik pasta cicek aldım hadi kutlu olsun degildir sen benim hayat arkadasımsın deyip esin demeliydi tatlım sinirlisin sanırım yanagındna öpüp ise gitmeliydi ne bu tavır afra tafra kimsin yani sen karının dogum gununde carlıyosun aaaaaaaaaaa cok kızdım valla
Kizzz sussss gariii gaza getirme kizziii :-)

seni anlıyorum cunku gecen hafta benim dogum gunumdu ve mendebur anası yuzunde nerdeyse ayrılcaktık anasını dinledi diye ama onca ayrılık muhabbetinden sonra gitmis hazıranmıs saraplar yemekler organizasyonlar olunca aferin dedim cunku cok önemli benim icin onlarca sperm arasından ben secilmisim allahın bi lutfu bence bende olmayabilirsin sükür allaha :)))))))))
yaa ammada abartmışsınız tamam siz cok önemsiyorunuzda konu sahibinide bu kadar gaza getirmeyin

yaa ammada abartmışsınız tamam siz cok önemsiyorunuzda konu sahibinide bu kadar gaza getirmeyin
burda herkez görüsünü söylemekte özgür neden aman agzımın tadi kacmasına ali rıza diyenlere cvp yazmadıgınz da öenmli bi günde karısıyla arasını acmaya cekinmeyen bi adamı korumadım diyemi bana yazıyosunuz herkez görüsünü yazar hep kadınlar alttan alıcak diye bisey yok ala ala bu hale geldik

burda herkez görüsünü söylemekte özgür neden aman agzımın tadi kacmasına ali rıza diyenlere cvp yazmadıgınz da öenmli bi günde karısıyla arasını acmaya cekinmeyen bi adamı korumadım diyemi bana yazıyosunuz herkez görüsünü yazar hep kadınlar alttan alıcak diye bisey yok ala ala bu hale geldik
o da doğru ztn hep kendi aileleri ön planda erkeklerin, varsa yoksa anneleri.. biz hep geri planda kaldık alttan ala ala..

ya bugün bu kızın doğum günü deyip sussaydı ya da benim 5 dk istediğimi yapsaydı zaten bunlar hiç yaşanmayacaktı
vallahi pess bu kadar kişi hemfikir sen hala yaptığını savunuyrsun bi kişinin yorumuyla tamam olmuş artık birdaha olmaz inşallah allah saglık mutluluk versin gerisi boş işler ya yapmayın valahi şerefsiz demişsiniz adama o size söylese ne hissederdiniz :KK12:

iyide alttan almalık bi durum yokki altı üstü kahvaltılık mevzusundan çıkmış geçmiş konularındanda belli öfke kontrolu var konu sahibinin tamam kızarbilir ama hakaret doğrumu yani

Üç günlük dünyada değer mi bu öfkeye bu kavgalara? Öfke kontrolünükontrolünüz yoksa yardım alın lütfen. Kahvaltı lik alınmadı diye şerefsiz gerizekalı demek nedir?
Yaşadığınız olay yıllar önce yaşanmış bir olayı hatırlattı bana. Uzaktan bir akrabamiz öfke kontrolü olmayan bir kadınla evliydi. Karşılıklı komşuyduk onlarla. Kadın küfür hakaret ediyordu öyle böyle değildi ettiği laflar. Bir sabah adama hakaretler ederek evden yolladi iki çocuğu vardı ve kendisi hamileydi de. Ayakkabı istemiş adam haftasonu alırız diyerek almamış diye sabaha kadar kavgalar küfürler etmiş kadın. Ve adam hamilesin sinirlenme sakin ol mesajları atmış tüm gün ve defalarca aramış. Her defasında mesgule almış kadın. Kendini ne sanıyorsa artik:( Aksam haberi geldi adam trafik kazasında vefat etmiş. O aksami hiç unutmam kadın saçını başını yoldu dilim tutulsaydi da laf etmeseydim telefonlarını açsaydim diye:(
Ben ne zamab çok sinirlensem bu olayı hatırlıyorum. Ve haddimi de biliyorum. Bence esinizden Özür dileyin ve kendinize gelin:(

Back