- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
tamam canım ben çiçek gönderdim işyerine bari akşam iptal olmasın dediğin gibiŞimdi sakinlemişe benziyorsun :)
gönlünü al da rezervasyonu iptal etmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım ben çiçek gönderdim işyerine bari akşam iptal olmasın dediğin gibiŞimdi sakinlemişe benziyorsun :)
gönlünü al da rezervasyonu iptal etmesin
Bu sebepten mi gerizekalı şerefsiz dediniz?Kavganın başlangıç nedeni bana kahvaltılık almamasıydı gerçekten öfke kontrolüm yok kendimi kaybediyorum ben sinirlendiğimde
ah evet haklısınız da onu nasıl başarıcam bilmiyorum..Bu sebepten mi gerizekalı şerefsiz dediniz?
Eşiniz haklı böyle kelimeleri rahat kullanan eşine birde kutlama mı yapsın?
Diliniz,ağzınız böyle kelimelere alışmadan kendinizi törpülemelisiniz.
evet bende öyle yaptım burcumun hiçbir özelliğini de taşımıyorum maalesefYani gerçekten öfkenizi nasıl kontrol edemiyorsunuz sizin elinizde bu bir şey olduğunda içinizden sakinleşene kadar sayın yaaa yada gidin destek alın hemde yengeç burcuymussunuz ben eşime hayatta o lafı diyemem o da bana diyemez bu yüzden boşanıyor insanlar gerçekten çiçeği siz gönderin gönlünü alın bari adamin
Senin de hatan var canım niye öyle diyosun ki ağır gelmiştir adama tabi düzelt özür dile ve güzel bir gun geçirin :)Saçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..
Benim senin için ne planlarım vardı bugün işyerine hediyeyle çiçek gönderecektim akşam yemeğe götürecektim filan dedi ama iş işten geçti yani en mutlu olmam gereken gün zehir oldu bana
bence gerizekalı da sıkıntı yok ama serefsiz ağır olmus:)Gerizekalı, şerefsiz gibi sözlere kim olsa bozulur.
Ki eşe asla söylenmeyecek sözler bunlar. Evlilik biter bu sözlerden
teşekkür ederim canım evet hatalıyımSenin de hatan var canım niye öyle diyosun ki ağır gelmiştir adama tabi düzelt özür dile ve güzel bir gun geçirin :)
Doğum günün kutlu olsun ♡♡
Üzülme cnm telafi et sende :)teşekkür ederim canım evet hatalıyım
Gerizekalı da ağır bence.bence gerizekalı da sıkıntı yok ama serefsiz ağır olmus:)
Bende yengeç burcuyum biriyle kavga etsem ki mutlaka haksızdır yoksa sabırlı biriyim ve kimseyi kırmamaya uğraşırım yatar hasta olurum abartısız kv kavga ettim bu yıl yorgan döşek hasta oldum ben bunları haketmedim diye kocanız la bir probleminiz yok saygısı sevgisi tamsa lütfen kendinize dert aramayın yaaa kalp kırmak çok kolay düzeltmek çok zor çiçek göndermişsin anladığım kadarıyla baktın eşin aramadı bir tane daha gönder güzel bir şey yaz içine tekrar özür dile evliliginize bunu yapmayın lütfenevet bende öyle yaptım burcumun hiçbir özelliğini de taşımıyorum maalesef
1 hafta öncede benim dogumgünümü zehir etti allahından bulasıcaSaçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..
Benim senin için ne planlarım vardı bugün işyerine hediyeyle çiçek gönderecektim akşam yemeğe götürecektim filan dedi ama iş işten geçti yani en mutlu olmam gereken gün zehir oldu bana
teşekkür ederim :)Mutlu yıllar..
haklısınız ben kendim kırılmak yerine karşı tarafı kırmayı tercih ediyorum bu sebeple de insan kaybediyorumBende yengeç burcuyum biriyle kavga etsem ki mutlaka haksızdır yoksa sabırlı biriyim ve kimseyi kırmamaya uğraşırım yatar hasta olurum abartısız kv kavga ettim bu yıl yorgan döşek hasta oldum ben bunları haketmedim diye kocanız la bir probleminiz yok saygısı sevgisi tamsa lütfen kendinize dert aramayın yaaa kalp kırmak çok kolay düzeltmek çok zor çiçek göndermişsin anladığım kadarıyla baktın eşin aramadı bir tane daha gönder güzel bir şey yaz içine tekrar özür dile evliliginize bunu yapmayın lütfen
Kendinide kırma karşı tarafı da eş adı üstünde lütfen bir daha öyle cümleler kurmamaya uğraşın hatta gidin yardım alın aklı başında bir insansınız evliliği neden cennet yapmak yerine cehennem yapıyorsunuz kıymet bilin kaybedince iş işten geçiyorhaklısınız ben kendim kırılmak yerine karşı tarafı kırmayı tercih ediyorum bu sebeple de insan kaybediyorum
evet ben herşeyi böyle sorun haline getirerek hayatı birbirimize zindan ediyorumKendinide kırma karşı tarafı da eş adı üstünde lütfen bir daha öyle cümleler kurmamaya uğraşın hatta gidin yardım alın aklı başında bir insansınız evliliği neden cennet yapmak yerine cehennem yapıyorsunuz kıymet bilin kaybedince iş işten geçiyor
Siz hiç pişman değilsiniz yalnız, eşinize üzüldüm.şu an özür dilesem de anlamı yok bana dedi ki bir arkadaşıma karısı şerefsiz dedi diye boşandılar dedi sen bana sürekli diyorsun bunu ne şerefsizliğimi gördüysen dedi
Git canım bir psikoloğa yani neden gitmiyorsun böyle devam edersen üzgünüm bak bu lafım erkek içinde kadın içinde geçerli insan huzur buldugunun yanında olurevet ben herşeyi böyle sorun haline getirerek hayatı birbirimize zindan ediyorum