• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Saçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..

Benim senin için ne planlarım vardı bugün işyerine hediyeyle çiçek gönderecektim akşam yemeğe götürecektim filan dedi ama iş işten geçti yani en mutlu olmam gereken gün zehir oldu bana :110::63::KK62:

kavga sebebiniz tam olarak nedir sanrım sizinde öfke kontrolünüz yok..
agızdan cıkan sözlerinize dur diyemiyor ne konuştugunuzu bilemiyorsunuz kavga esnasnda ..
bugune denk gelmesi gercekten cok kötü olmş.

kavga sebebiniz tam olarak nedir sanrım sizinde öfke kontrolünüz yok..
agızdan cıkan sözlerinize dur diyemiyor ne konuştugunuzu bilemiyorsunuz kavga esnasnda ..
bugune denk gelmesi gercekten cok kötü olmş.
Kavganın başlangıç nedeni bana kahvaltılık almamasıydı :D gerçekten öfke kontrolüm yok kendimi kaybediyorum ben sinirlendiğimde :(

işe geç kaldığımız için kahvaltılık almamasıydı :KK70: elbette düzelir ilk defa demiyorum maalesef böyle lafları ama bugün benden hiçbir şey bekleme dedi bugün zehir oldu yani :KK43:
Şaka gibi !... Bunun için kavga mı olur hele de o küfür :olamaz: şimdi sizi bugün görmezden gelse haklıdır:işsiz: arayıp özür dileyino_O

Kavganın başlangıç nedeni bana kahvaltılık almamasıydı :KK70: gerçekten öfke kontrolüm yok kendimi kaybediyorum ben sinirlendiğimde :KK43:
bunn için mutlaka yardım almalısın bilyorsn değil mi ? yarn geri dönüşüm olmayan seylere sebebiyet verirsin ve karsındaki insanda biryere kadar idare edebilir seni.. olan olmuş artık
bence aksam olunca al karsına konus özür dile eşini tatlıya baglayn
kendi gününü kendin zehir etmssin
ah bu cenemizi tutamıyoruz ha :ssz:

Şaka gibi !... Bunun için kavga mı olur hele de o küfür :olamaz: şimdi sizi bugün görmezden gelse haklıdır:işsiz: arayıp özür dileyino_O
şu an özür dilesem de anlamı yok bana dedi ki bir arkadaşıma karısı şerefsiz dedi diye boşandılar dedi sen bana sürekli diyorsun bunu ne şerefsizliğimi gördüysen dedi :KK35:

şu an özür dilesem de anlamı yok bana dedi ki bir arkadaşıma karısı şerefsiz dedi diye boşandılar dedi sen bana sürekli diyorsun bunu ne şerefsizliğimi gördüysen dedi :KK35:
Sürekli söylüyor musunuz bunu ? Ne anlamı kaldı o zaman bu evliliğin? Olur mu öyle şey yahu? Şahsen böyle bişey desem ciddi söylüyorum eşimle aynı yatağa girerken utanırım... Benim en kötü sözüm "dengesiz" onu bile derken utanıyorum :D arayın özür dileyin en azından bir adım atmış olursunuz gerisi onun vicdanına kalmış...

bunn için mutlaka yardım almalısın bilyorsn değil mi ? yarn geri dönüşüm olmayan seylere sebebiyet verirsin ve karsındaki insanda biryere kadar idare edebilir seni.. olan olmuş artık
bence aksam olunca al karsına konus özür dile eşini tatlıya baglayn
kendi gününü kendin zehir etmssin
ah bu cenemizi tutamıyoruz ha :KK14:
off maalesef ki bu benim düzelmiş halim, daha neler neler yapıyorum çevremdekilere :( sonra da böyle pişman oluyorum..

Back