Mutfak Dekorasyonu buda benim henüz koruma bantları bile çıkmamış mutfağım yorumlarınızı bekliyorum

valla süper olmus birde bantlari cikarinca ve yerlestirince de cekersen süper olur.sectigin hali olabilir canm....:nazar:

canım özelden msj atma hakkım yokmuş siteye üye olalı çok olmadı burdan yardımcı olmaya çalışıyalım biz evimizin bütün mobilyalarını marangoza verdik 7 amerikan kapı, mutfak, kilere gardolap ve kavanozluk, hilton banyo,yatak odası , tv ünitesi ve kitaplık yanlış hatırlamıyorsam 12000 tl civarındaydı yani tam olarak mutfak ne kadar tuttu bilmiyorum yarın yatak odamda gelcek sorarım eger unutmazsam :)

bende mutfağını çok beğendim güle güle kullan kırmızı bi halı ve kırmızı aksesuarlarda olabilir sandalyelerde aynı renk olursa bence çok güzel olur:16:

bende mutfağını çok beğendim güle güle kullan kırmızı bi halı ve kırmızı aksesuarlarda olabilir sandalyelerde aynı renk olursa bence çok güzel olur:16:

barbienaz aynı fikirdeyiz tşkkür ederim ay insan mutlu oluyo böyle güzel yorumlar gelince:)

çokk güzel güle güle saglıkla mutlulukla oturun :nazar::46::39:

hepnazcım yatak odamın herşeyi içindeydi ve oldukça büyük tv ünitemde büyük 2 20 cm ben hala özelden msj yazamıyorum çünkü 100 tane olçakmış burdan numarası veripde teşhir etmem de doğru olmaz ama yeri yeni garajın yakınlarında çimentaş lisesi var orda enver usta die sorarsan herkes gösterir cnm umarım yardımcı olmuşumdur

Son düzenleme:
ilgine tesekkür ederim,oldukca yardmci oldun,umarm evinin diger odalarini da eklersin.ömür boyu mutluluklar...

Hem yeni gelin olacaksınız hemde kendi evinize geçeceksiniz gerçekten çok şanlısınız hayırlısı olsun Allah içinize sindirsin öncelikle bunu belirtmek isterim:nazar::nazar:

Ben beyaza bayılırım kahverengı tonlu alt dolaplarla çok uyumlu olmuş çok beğendim inşallah aynı kullanışlıkta olur sizin için bence halı konusunda zıt bi renk hoş olabilir ne kadar
beğenirsiniz bilmem ama böyle koyu mor mürdüm rengide bence hoş olabilir...

Hem yeni gelin olacaksınız hemde kendi evinize geçeceksiniz gerçekten çok şanlısınız hayırlısı olsun Allah içinize sindirsin öncelikle bunu belirtmek isterim:nazar::nazar:

Ben beyaza bayılırım kahverengı tonlu alt dolaplarla çok uyumlu olmuş çok beğendim inşallah aynı kullanışlıkta olur sizin için bence halı konusunda zıt bi renk hoş olabilir ne kadar
beğenirsiniz bilmem ama böyle koyu mor mürdüm rengide bence hoş olabilir...

cnm güzel yorumların için çok teşekkür ederim bende dediğin gibi zıt bi renk düşünüyorum fakat mutfagım amerikan mutfak yani oturma odamla bir olcak koltuğum acık kahve tonlarında vizon rengi gibi bişey ve turkuazla kombin etmeyi düşünüyorum mutfagın halısıda görüncek sanki oturma odasıyla biraz uyumlu olursa daha kombin görünür bakalım yarın koltuğum gelicek o zaman daha rahat karar verebilcem :)

cnm allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin ben çok beğendim en kullanışlı mutfak tipi :16:

hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için köşe koltuğumuda ekledim onada yorum yapın içimi rahatlatın:)

Back
X