Mutfak Dekorasyonu buda benim henüz koruma bantları bile çıkmamış mutfağım yorumlarınızı bekliyorum

_izmirli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
1.462
211
73
agustosta düğünüm var evimin içi nerdeyse bitti önce mutfagımı paylaşmak istedimumarım becerebilirim:)

Son düzenleme:
galiba bu sefer oldu :) umarım yani :D

Eklentiler

• $013.webp
    $013.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 199
  • $serkan 014.webp
    $serkan 014.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 195
  • $serkan 016.webp
    $serkan 016.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 195
hanımlar bakıp bakıp gitmiş yorum yapmaya değer görmemişler üzüldüm şimdi o kadar çaba harcadım yüklemek için :)

Rabbim iyi günlerde oturmayıı kullanmayı nasip etsin inşallah çok şıkk görünüyorr :16:

heyo heyo ooo yuppidossss çok teşekkür ederim kızlar çok sevindim beğenmenize bitsin hepsini koycam yarında yatak odam gelcek inşallah onlarıda koycam :D:D

şimdi hanımlar mutfağımın koru bantlarının çıkmış hali böyle bu tonlara canlılık katmak için böyle kızıl turuncu bi halı düşündüm ama sizlerinde fikrini almak istiyorum sizce nasıl olur?

Eklentiler

• $2_21.webp
    $2_21.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 130
  • $reng 2.webp
    $reng 2.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 132
valla süper olmus birde bantlari cikarinca ve yerlestirince de cekersen süper olur.sectigin hali olabilir canm....:nazar:

Mutfağın çok güzel olmuş.
Renklerde çok tercih edilen renklerin dışında bir ton seçmiş olman da çok hoşuma gitti.

Ayrıca Mutfakta tezgaha bakan bir camın olması çok büyük avantaj, çok güzel birşey...

Ancak halıyı pek uyduramadım ben dolap renklerinle..

güle güle hayırlı günlerde kullan

Ben bayıldım çok güzel rengi modeli bayıldım inan güle güle misler gibi kullan inş.

Halı uymamış canım ya böyle taş görünümlü halılar var kahverengi krem tarzında onları alsan süper durur.

dolapların güzel olmuş.güle güle kullan.dolaplarının kapaklarının kağıdı niye o kadar koyu anlamadım.benimkiler şeffaftı.hatta temizleyen kadın koruyucu kağıdı anlayamamış daha sonra çıkarttık.halı seçimin bence ya krem yada sütlü kahve tonları olmalı.seçtiğin renk uyumsuz olur.

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize çok teşşekkür ederim fakat halı konusunda yapılan yorumlara katılmıyorum 2 yıldır o kadar çok ev dergisi okudum o kadar çok inceleme yaptım ki sizlerin verdiği tavsiyeler günümüzde ev hanımlarımızın yaptığı en kolay tercih kullandığın mutfak renklerine yakın bir halı ve perde seçmek mutfak tonlarında bi halı krem kahve vs istemiyorum bu bütünlükten hoşlanmıyorum bir yerde canlandırmak farklılık katmak lazım fakat birebir bu halıyı seçtimde demiyorum bu tonlarda bir halı düşünüyorum sadece genede herkese tşkler.........

Back
X