Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa, şaşırdım, vay be.
Peki onu kim patlattı hdjdj

Ya lorena bizlere sinir krizi gecirtince gitti.Bir sure gelmedi.Zaten onun tarzi oydu.Burayi delirtip bir sure gelmiyor sonra yine hortluyodu😁Lorenayla artik adı çıkınca eliffffff le.geri dondu.Meslek,yaş,kiskacliginin sınısızlığindan patladi.

Ya lorena bizlere sinir krizi gecirtince gitti.Bir sure gelmedi.Zaten onun tarzi oydu.Burayi delirtip bir sure gelmiyor sonra yine hortluyodu😁Lorenayla artik adı çıkınca eliffffff le.geri dondu.Meslek,yaş,kiskacliginin sınısızlığindan patladi.
Kendi kendini patlatmış yani gariban :KK53:

Senin benim utandığımız şeyler onu rahatsız etmiyordu bence. Ikinci evliliğindeki aldatma şüphesi ilk çıktığında ailesine falan her şeyi anlatıp yaygara çıkarmıştı, birbirine katmıştı ortalığı.
Her şeyini anlatıyor ama asla gocunmuyor, herkes hikayeyi biliyor ama ısrarla kendini kusursuz görüp öyle lanse etmeye çalışıyordu, değişik bi kafaydı.

Zengin, varoş ve vizyonsuz tayfa olarak görüyordum ben onu ve avanesini.
Elleri bellerindeydi çünkü sürekli.
Ben en çok şeye şaşırdım ya , bu inanmışlık haline. Kendi inanmış yani senden benden farklı olduğuna, üstün olduğuna. Bu kadar inananı az görüyorum cidden.

Bilir misiniz bilmem bir mervosh vakası da atlatmıştik :)
Başkasının fotolarını kendisi gibi gösterdi sonra fotoların sahibi nasıl oldu bilmiyorum fotolarin ona ait olduğunu söylemiş yönetime.
Sevgilisinden gebe kalinca evlenmişti hemen güya.
Severdim de ama fake çıkmasına üzülmüştüm :)
Benim en büyük yanilgim Zeynep güvendir abi shdjbxjdhc
Onda iyi keklenmistim
De mi @Bibibella jwhdhshs
İkisini de hiç hatırlamıyorum bı kaç yıl ugramamistim kkya

Ben en çok şeye şaşırdım ya , bu inanmışlık haline. Kendi inanmış yani senden benden farklı olduğuna, üstün olduğuna. Bu kadar inananı az görüyorum cidden.
Iste bence aslında inanmışlık değil, kompleks düpedüz. Böyle yaparak, onu bunu aşağılayıp kendini överek özgüven kazanma çabası. Belki de narsist bir ruh hastası, o da olabilir yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X