Valla bilerek olmadıO değil deKoalina biz seninle çocuksuzluğun yılmaz savaçcılarıydık, az linç yemedik kutsal analardan. Sen gittin bebe yaptın olmadı hiç ben de kediyi dörtledim bu arada adsajajsks
hiç hatırlamadım üçüzleri olanı.
ama şey vardı o çağrışım yaptı kocası aldatmış bir üyeyi deşifre etmişlerdi youtube kanalı mı ne vardı.
Evet o kısmen daha yeni sayılır kadın deşifre olmuştu
Kursa gitmişti sanki o, hatta adam kredi çekip göndermişti bunu sonra döndüydü. Aynı üye sanırım hatta kedi avatarı mı ne vardı sanki?Eski üyeler demişken çinde çalışmaya giden o süreçte eşiyle ayrılma hazırlığında olan bir arkadaş vardı ne yaptı ki
Parkon,medcezir,office nerlerdeler acaba? 2010larin basinda deli gibi siyaset yaptigimiz zamanlar..
evet ya hüzünlendim
yeni üyelik aldılarsa özelden dürtseler keşke
parkonum
Ahahah ben de aynı şaşırıyorum. Reelde de öyle kızlar aralarında konuşur ya o şunu yapmış bu bunu giyinmiş ben uzaylı gibi kalırım bu muhabbetlerde.Kızlar nasıl hatırlıyorsunuz bu kadar detay yaa pess doğrusu
Bence bahsettiğimiz kişiler hala forumda.Üstün zekalı çıkmasa şaşardım, bunların her şeyi afilliydi
Hayır, kendisi burayı günlük gibi kullanıyordu, millet derdini anlatmak için konu açınca oraya da salça olup millete çemkirip kendi hayatını anlatmaya başlıyordu, gerçekten şaka gibi
Zor günler atlattık. Atlatmamış da olabiliriz gerçi, muadilleri var çünkü hâlâ forumda.
Ne güzeldi demio yıllar nasıl siyaset yapıyorduk hep birlikte,onlarda gelmiyorlar artık keşke gelseler gene .Parkon,medcezir,office nerlerdeler acaba? 2010larin basinda deli gibi siyaset yaptigimiz zamanlar..
O üyenin konuları da benim hafızamdan silinemedi bir türlü. Aldatmanın da bir adabı varmış onu anladım o konudabenim en çok canımı yakan matruj aldatılma konusuydu
bu aldatılma da iğrenç ama o çok kötüydü
umarım iyidir
Defalarca şikayet ettim onu ben ya.Ya Zipzip'i kimse mi hatirlamadi
Ne güzeldi demio yıllar nasıl siyaset yapıyorduk hep birlikte,onlarda gelmiyorlar artık keşke gelseler gene .
Sonradan dillerde bozuldu biliyorsun,neler yaşadık o dönemde.bir de konuşabiliyorduk
o zamanlar silivri bu kadar soğuk değildi
siyaset yasaktı itiraz ettik neden konuşmayalım diye kazen bölüm açmıştı saolsun
hey gidi günler
Cok ayip oldu matruja.Fake dediler.Sonradan gitti zaten o ithamlardan sonra.benim en çok canımı yakan matruj aldatılma konusuydu
bu aldatılma da iğrenç ama o çok kötüydü
umarım iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?