O kadar destansi bir iliski hayal urunu olamaz ya.Gayet aktif bir uyeydi bir demOo bdv'nin en meşhur ismi bence oydu. Uzun yıllar süren bir ilişki, entrikalar, ayrılıklar, evlilik, ardından boşanma, ardından hamilelik ve tekrar evlilik.. En son birbirini tutmayan birşeyler vardı. Tam hatırlamıyorum ama konularının hayal ürünü olduğunu iddia eden üyeler vardı, kanıt da sunmuşlardı, sonra ne oldu hatırlamıyorum.
Arada fotoğraf atıyordu, ayrıyken gelinliğini satışa çıkarmıştı, düğün gününden fotoğraf bile paylaşmıştı. Bence de gerçekti ama birkaç üye hiç boşanmamış olduğunu, boşanma meselesi ve sonrasındaki gelişmeleri etkileşim için yazdığını iddia ediyordu. Uzuuun zaman oldu o konuyu takip edeli. Devamını da, sonucunu da hiç hatırlamıyorum, aklımda bu kadarı kalmış ama Kk'nın en akılda kalan üyelerinden biri olduğu bir gerçek:)O kadar destansi bir iliski hayal urunu olamaz ya.Gayet aktif bir uyeydi bir dem
Evet bende üye değildim sanırım o zamanlar ama bende çok merak etmistimŞu forumda aklıma kazınan 3-4 üye var, biri de bu üye. Şu an ne yapıyor çok merak ediyorum çünkü en son olayları sonuçlanmadan siteden gitmişti.
ben en son belirsiz diye hatırlıyorum sanki gittiği için öyle yorumlanmıştıBarisicam baska carem yok deyip gitmedi mi siteden ?ben oyle hatirliyorum.
Bir de clementine vardı felsefe hocasıydı eşiyle problemlerini anlattığı bir konusunda ağladığımı hiç unutmam. O kadar hayatın içinden biriydi ki... Ne yapıyor acaba? Çocuk istiyordu olmuyordu sankiOo bdv'nin en meşhur ismi bence oydu. Uzun yıllar süren bir ilişki, entrikalar, ayrılıklar, evlilik, ardından boşanma, ardından hamilelik ve tekrar evlilik.. En son birbirini tutmayan birşeyler vardı. Tam hatırlamıyorum ama konularının hayal ürünü olduğunu iddia eden üyeler vardı, kanıt da sunmuşlardı, sonra ne oldu hatırlamıyorum.
Evet oydu tramvay durağıydı sanırım şu an evli olduğu ikinci eşiyle öyle tanışmıştıBir de edirnekapıda metroda eşiyle tanışan bir üye vardı cutemom o değil miydi Allah Allah karıştırıyorum demek ki
Bu kadar uzun zaman bu forumu takip eden aktif üyelerin ayrıldığına hiç inanmıyorum hala buradadır bu cutemom,koalina falan.ben o zaman üye değildim sanırım ama bu kişilerin konularını hatırlıyorum.eşi ve sülalesi hepsi aynı devlet kurumunda çalışıyordu sanırım öyle bir mevzu vardı birde benim en tuhaf bulduğum konu ikinci oğlunun adınıda birinciyle aynı koymak istemesiydi.en sonda insanlar aldatılıp boşanmadı diye aşırı tepki göstermişti sanırım ondan ayrılmıştı ama koalinaya nolmuştuHortlayan yüzyıllık konular kalp benBence bu konunun sahibi hala buralarda
buyuk oglum uvey babasi oldugunu ögrenirse üzülur demisti, ilk cocuguna ikinci esini oz baban diye tanitmisti.Barisicam baska carem yok deyip gitmedi mi siteden ?ben oyle hatirliyorum.
koalina burada zatenBu kadar uzun zaman bu forumu takip eden aktif üyelerin ayrıldığına hiç inanmıyorum hala buradadır bu cutemom,koalina falan.ben o zaman üye değildim sanırım ama bu kişilerin konularını hatırlıyorum.eşi ve sülalesi hepsi aynı devlet kurumunda çalışıyordu sanırım öyle bir mevzu vardı birde benim en tuhaf bulduğum konu ikinci oğlunun adınıda birinciyle aynı koymak istemesiydi.en sonda insanlar aldatılıp boşanmadı diye aşırı tepki göstermişti sanırım ondan ayrılmıştı ama koalinaya nolmuştu
O ayrılmamış mı?sanki ben üyeliğim pasif edilsin diye birşey görmüştümkoalina burada zaten
bir ara uyeligini dondurdu simdi yine aktif yani en son gordugumde aktifdiO ayrılmamış mı?sanki ben üyeliğim pasif edilsin diye birşey görmüştüm
Evet ayrılmıştım. Lohusa depresyonu sebebi ile konuma yazanlar ve özelden konuşmak isteyenler olmuş. O sebeple aktif ettim üyeliğimi. Belirli aralıklarla bu konuda mesajlar alıyorum o sebeple buradayım. Eskisi gibi aktif değilim ve artık herhangi bir derdim için de konu açacağımı sanmam.O ayrılmamış mı?sanki ben üyeliğim pasif edilsin diye birşey görmüştüm
doğru hatırlamışım demek bende şüphe ettim biranEvet ayrılmıştım. Lohusa depresyonu sebebi ile konuma yazanlar ve özelden konuşmak isteyenler olmuş. O sebeple aktif ettim üyeliğimi. Belirli aralıklarla bu konuda mesajlar alıyorum o sebeple buradayım. Eskisi gibi aktif değilim ve artık herhangi bir derdim için de konu açacağımı sanmam.
10 sene önce ne yapacağını hiç bir şekilde bilemeyen bir Koalina vardı, ota çöpe konu açan. Oğlumdan sonra bir çok konuda hem yara aldım hem güçlendim ve kendimi ancak 40 ıma yanaşırken buldum diyebilirim. Forumdan uzak kalmak da mesele bile edilmeyecek bir konu benim için.
O dönem hiç zor olmadı aslında. Telefonlaştığım arkadaşlar var onlar belirtmişlerdi ve bir süre de aktif olmadan takip ettim konumudoğru hatırlamışım demek bende şüphe ettim biranEskisi kadar aktif olmasanızda dönmüşsünüz bence tümden gitmek zordur o kadar yıldan sonra alışkanlık yapar.iyi olmanıza sevindim konularınızı hatırlıyorum özellikle şu papağanlar aklımda kalmış duruyor mu onlar acaba