Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar uzun zaman bu forumu takip eden aktif üyelerin ayrıldığına hiç inanmıyorum hala buradadır bu cutemom,koalina falan.ben o zaman üye değildim sanırım ama bu kişilerin konularını hatırlıyorum.eşi ve sülalesi hepsi aynı devlet kurumunda çalışıyordu sanırım öyle bir mevzu vardı birde benim en tuhaf bulduğum konu ikinci oğlunun adınıda birinciyle aynı koymak istemesiydi.en sonda insanlar aldatılıp boşanmadı diye aşırı tepki göstermişti sanırım ondan ayrılmıştı ama koalinaya nolmuştu🤔
Valla bu konuyu görünce benimde aklıma tüm sülalesini devlet dairesine dolduran kayınpederi gelmişti de kendi kendime aklında kalan şeye bak demiştim😂😂

Hortlayan yüzyıllık konular kalp ben :işsiz: Bence bu konunun sahibi hala buralarda :KK66:
Bencede buralarda
Konusunu hatılıyorum
İlk eşinden kendisini aldatığı için ayrılmıştı
Çocuğuda vardı
Daha sonra ikinci evlilğini yaptı, o eşide aldattı
Ama ilk eşinden olan çocuğu babasız büyümesin diye affedeceğini söylemişti
Yani çocuğu öz babasından aldatıldığı için ayrılıp, çocuk üvey babasındada olmasın diye aldatılmasına rağmen boşanmayacaktı ilginç bir şekilde

Valla bu konuyu görünce benimde aklıma tüm sülalesini devlet dairesine dolduran kayınpederi gelmişti de kendi kendime aklında kalan şeye bak demiştim😂😂

Ben de lise mezunu olmasına rağmen 2016 senesinde 3500 TL maaş almasına takılmış hatta kıskanmıştım 🤣🤣

Ben de lise mezunu olmasına rağmen 2016 senesinde 3500 TL maaş almasına takılmış hatta kıskanmıştım 🤣🤣
Kıskanmak değil de ciddi kizmistim. İnsanlar senelerce ugrasip sınavlara girip memur olmaya ugrasiyor.bunlar da devlet dairesini aile şirketine çevirmiş babalarının çiftliği gibi rahat rahat para kazaniyorlar bak yine sinirlendim😤

Kıskanmak değil de ciddi kizmistim. İnsanlar senelerce ugrasip sınavlara girip memur olmaya ugrasiyor.bunlar da devlet dairesini aile şirketine çevirmiş babalarının çiftliği gibi rahat rahat para kazaniyorlar bak yine sinirlendim😤

Biraz parayı seviyordu zaten, sürekli aileden kalacaklardan bahsediyordu hatta. Muhtemelen eş seçimlerini de bu şekilde yaptı ve parası olduğundan her haltı yiyebileceğini düşünen adamlara denk geldi ki adam zaten kendi söylemiş değişiklik seviyorum diye.

Bencede buralarda
Konusunu hatılıyorum
Çocuğuda vardı
Yani çocuğu öz babasından aldatıldığı için ayrılıp, çocuk üvey babasındada olmasın diye aldatılmasına rağmen boşanmayacaktı ilginç bir şekilde
Yuhh neler olmuş yaa

Hastahanede mi çalışıyormuşlar ben o kısmı bilmiyorum günahta almıyımda hani sürekli akrabalar kpss ile atanıp atanıp gelmiyorsa o işte bir iş vardır diye düşünmüştüm oradan aklımda kaldı😂

Bencede buralarda
Konusunu hatılıyorum
Çocuğuda vardı
Ben çok üzülmüştüm konuya..ve ardından diğer konuya da aynı sekilde.. resmen "Allah'ım neden ben ya nedeenn' diye bagirtacak bir bahtsizliklar zinciri 😕 Aldatilmak kırmızı cizgimdir direk aldatılma konularında yorumum hep bellidir ama bu arkadasin başına gelenler.. bilemiyorum gerçekten zor yorum yapmak..

Bu kadar uzun zaman bu forumu takip eden aktif üyelerin ayrıldığına hiç inanmıyorum hala buradadır bu cutemom,koalina falan.ben o zaman üye değildim sanırım ama bu kişilerin konularını hatırlıyorum.eşi ve sülalesi hepsi aynı devlet kurumunda çalışıyordu sanırım öyle bir mevzu vardı birde benim en tuhaf bulduğum konu ikinci oğlunun adınıda birinciyle aynı koymak istemesiydi.en sonda insanlar aldatılıp boşanmadı diye aşırı tepki göstermişti sanırım ondan ayrılmıştı ama koalinaya nolmuştu🤔
Koalina yi hatırlıyorum ama ne olduğunu hiç 🥴

Ben çok üzülmüştüm konuya..ve ardından diğer konuya da aynı sekilde.. resmen "Allah'ım neden ben ya nedeenn' diye bagirtacak bir bahtsizliklar zinciri 😕 Aldatilmak kırmızı cizgimdir direk aldatılma konularında yorumum hep bellidir ama bu arkadasin başına gelenler.. bilemiyorum gerçekten zor yorum yapmak..
Bilmem. Beni fazla etkileyen bir durum olmadı.
Sizin kadar üzülüp içselleştirmemiştim konuyu.
Aldatılmak her kadın için üzücü ve travmatiktir
Burdaki bazı yorumlar, sana bunu nasıl yapar senin gibi kadına anneye bunu nasıl yaptı gibi yorumlar şaşırtmıştı beni sadece
Sanki diğer kadınlar hakediyor aldatılmayı da birtek konusahibi aldatılınca kötü bir durummuş gibi.
Konu sahibide ilk eşini çocuğuna rağmen boşamışken ikinci eşini aynı çocuk için boşamaması değişik gelmişti
Eminim farklı nickle buralardadır, burdan görüştüğü birileri vardır hala.

Öncelikle cutemomu çok severdim, çok tatlı bir kadındı.
Ben de onla ilgili şeyi aklımdan cikaramiyorum; güzellikle ilgili kendini öven bir üyeye "at fotonu benden Güzel misin?" Gibi bir şey demişti 😅 zaten bazen foto da paylaşırdi, hatırladığım kadarıyla çiti piti, sarışın,güzelce bir kadındı. Kendini güzel bulduğunu da hep söylerdi.
Derken küçük bir kaza geçirdi,dişleri kırıldı 😳
Ben de günlük hayatımda kendimi ne zaman çok ovsem aklıma sırlar dünyası gibi bu olay gelir, içimde tutarım diyeceğimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X