Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yunanistan göçmenidir yaw oranın türkü yani, yunan ne arasın istanbulda olanı da karşı kıyıya göçmüş zaten :))

Herkeste Grace Kelly'nin ogluyla evli cunki,ya da hint mihracesiyle,altinlari kurekle havalandiriyorlar
Al deyince almayacak adamin anasi bile dogmamistir daha
Kendi adıma herkesi kendi şartları içinde değerlendirmeye gayret ediyorum. Herkesin katlanacağı katlanmayacağı şeyler farklı hatta büyük konuşuruz yapmam dediğimiz şeyleri yaparız insanız sonuçta. Affeder affetmez isterse beş tur evlenir boşanır kimseye laf düşmez, sadece kendi yapamadığı üstünden başkalarına tere satarsa laf düşer o ayrı konu

Yunanistan göçmenidir yaw oranın türkü yani, yunan ne arasın istanbulda olanı da karşı kıyıya göçmüş zaten :))
Soyadi turk soyadi degildi,esinin soyadini da alamiyordu nedense,bir evde 3 soyadi var diyordu,neyse karistirmayalim simdi uyelik kapatilmis zaten:)

Soyadi turk soyadi degildi,esinin soyadini da alamiyordu nedense,bir evde 3 soyadi var diyordu,neyse karistirmayalim simdi uyelik kapatilmis zaten:)
Farklı olabilir soyadı yunanistanda (varsa) asimilasyon politikası nedeniyle değişik soyadlar vermiş olabilirler zamanında ama sonuçta türktür yani. Cute buralardasındır sen gene okuyosundur bi ara aydınlat bizi bak çenemize vurdu geyik yapıyoruz.

Neden garip olsun ki,yurtdisinda turkler yok mu ornegin,onlarin da oralarin KKsina yazdiklarini düşün:)
Ben garipsemedim,dogdugum semtte ingiliz kadin vardi,tam bir turk gibiydi,cocuklari bizden ayirt edilemezdi.
Cute de tum turk adetlerine belki de bircok kisiden daha cok vakifti.
Her ulustan insan var icimizde,bence gayette olabilir,tuhaf gelmiyor bana...

Ya olabilir tabi de balkan ülkelerinden türkiyeye göçenler ya türk ya da boşnak-arnavut gibi müslüman halklar oluyor ama geldikleri ülkeyi kastederek yunanım, bulgarım vs diye kendilerini tanımlayabiliyorlar. Benim de dedem rusyadan gelmiş ama ben rus muyum değilim tabi. Ya önemsiz bir detay bu, benim yakın tarihe epey ilgim vardır ondan dikkatimi çekti de yazayım dedim, dağıtmayım daha fazla :))

Sen rus gocmenisin,benim kp de gocmen,ama yunanim demezdi,yunan maciriyim derdi:)
Dagittik epey neyse fikir yuruttuk sayilir,mune affetsin:)

Bebegınız saglıklı mı ?Bazen ınsan ke dı olmaktan çıkıyor .Iyı yapmışınız .İçinizfe kalmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…