Bu Yüzsüz Kaynana İle Ne Yapcam

ben uysal oldukça kadın benle yarışa girip eşime baba sorumluluğu yükledi. üstüne 3 aydır kaldığı evime sevgilisini izinsiz habersiz getirip duş alan kayınbiraderim haklı biz suçlu çıktık. bide hakaret yedik. düğünümüzü eşimle biz yaptığımız halde hala düğün borcu ödüyorum diye ortalıkta dolaşan bi kv var. hakaretler laflar diz boyu. ben el öpmedim diye suçlu. hak edenin eli öpülür. hasta ruhlu boşanmış bir kv ile siz uğraşın da sizin asaletinizi inasanlığınızı görelim.

valla eski konularınıza da baktım
kayınvalide hiç asıl sorun olmamış ki
asıl sorun hep kaynınızmış
kadın bi de eşinden ayrılmış falan sanırım
bir de bir ara bacağını kırmış da o esnada düşmüş sizi aramış açmamışsınız bile
bunu okuduğumda çok üzüldüm
oyy ben anneciğimin öyle bacağı kırılsa sürekli kendim arayıp sorardım
yani kayınvaldeniz de kanatsız melek demiyorum illa arada laf sokuyodur vs ama
çok üzüldüm kayınvaldenize gerçekten.
çay kaşığı konusunda bile o kadar kötü gelmedi bana yani karnına dokunmayacak vs
ne kadar kindar insanlarmışsınız, çok üzücü.
hayata bu kadar nefret dolu olmak için çok kısa :/

Canım benim
Önceki konunu bilmiyorum ama mutlaka haklı olduğun Kısımlar vardır bunu kabul ediyorum

Gelgelelim o da bir anne bak sende Allah nasip ederse anne olacaksın

İnan bana öyle zor büyüyorlar ki anlatamam ben üç tane büyüttüm ağzımda diş kalmadı bu yaşımda

Ve İnan daha şimdiden bir dediğime cevap verdiklerinde nasıl ağırıma gidiyor ağlamaklı oluyorum

insan İnan bana evladından hep iyilik güzellik sevgi saygı bekliyor neden çünkü ömrün gitmiş onun yoluna yani bu kadar karşılığı olmasın mı fedakarlıkların?

Yani demek istediğim kadıncaz çıkmış gelmiş keşke gönül kırmasaydınız
Mesafe koy hakkındır seni üzmüş üzülmüşsün boşanma eşiğine gelinmiş
Saygı çerçevesinde mesafe koy tavrını göster

Ama bu yazdıkların fazla olmuş sanki
Ben kv için üzüldüm burda cidden

önceki konuları bilmiyorum ama bu durumda eşin ve sen dibine kadar haksızsınız
insan evine gelen kırk kat yabancıya düşmanına böyle davranmaz
barışırlar diye ödün kopmuş kavga çıkarmaya yer aramışsın
hadi sen el kızısın kocana ne demeli bilmiyorum
ileride olacak damadını ve gelinini düşün sana nasıl davranmalarını istiyorsan biraz öyle davran kayınvalideye

Ben de sizi ve esinizi haksiz buldum. Kadin hasta haliyle gece 2'de ariyorsa mutlaka bir sorun vaedir. Mesgule atilmaz o telefon. Belki cok zor durumda kaldi kadin. Iki eliniz kanda olsa gitmeniz lazimdi. Trip atmakta hakli. Kimi arayacak o saatte, tabi ki en yakinini, oglunu. Kadin size bir adim atmis, hala trip atiyorsunuz.

Daha önce ki kaynana konusunda doğuma kadar bir adım atmazsa bebeği göstermem demişsin,eee kadın adım atmış karı koca kovmuşsunuz,demek ki dediğinde samimi değilmişsin.
adım atmaya değil hesaplaşmaya gelmiş kendi ağzıyla söyledi bunu . hakaret edip sürekli bizi suçladı. bu mu adım atmak acaba arkadaşım?

adım atmaya değil hesaplaşmaya gelmiş kendi ağzıyla söyledi bunu . hakaret edip sürekli bizi suçladı. bu mu adım atmak acaba arkadaşım?
Neyse siz de anne baba olacaksınız. Her hatayı karşıda aramayın. Dönüp kendinize de bakın.

Gece ikide dustu,aradı ilgi bekledi Trip attı.Size hiç kızmadım,Allah eşiniz gibi evladı düşman başına dahi vermesin.Zaten siz eşinizden güç almasaniz böyle davranmazsiniz. Kadına çok uzuldum.
ayy cidden kadın düşmüş bacağını incitmiş oğlunu aramış ilgi beklemiş oğlu ilgilenmediği telefonunu açmadığı gibi haklı gibi üste çıkıp dünyanın hakaretini etmiş annesine
öff insanın çocuk sahibi olası gelmez

dışardan nasıl gözüktüğünün farkındayım ama bütün aile bizim haklı olduğumuzu görüp biliyor. o yüzden iki satır yazdığım dertle bana hakaret ederken ayıptan saygıdan bahsetmeniz çok ironik. yaşadıklarımın 1000 de 1 i değil bu.o yüzden güzelce yorum yapanlara teşekkür ederim. ve eleştirilerini kabul ederim.

ayy cidden kadın düşmüş bacağını incitmiş oğlunu aramış ilgi beklemiş oğlu ilgilenmediği telefonunu açmadığı gibi haklı gibi üste çıkıp dünyanın hakaretini etmiş annesine
öff insanın çocuk sahibi olası gelmez

evet ona ben de çok üzüldüm :KK61:
bir de komşsusu bakıyordu ne var yani gibi anlatılmış
bir an kendi annemin başına gelse diye düşündüm de
gecenin belli bir saatinden sonra ailem beni arasa değil açamamak uçarım o telefona herhalde

evet ona ben de çok üzüldüm :KK61:
bir de komşsusu bakıyordu ne var yani gibi anlatılmış
bir an kendi annemin başına gelse diye düşündüm de
gecenin belli bir saatinden sonra ailem beni arasa değil açamamak uçarım o telefona herhalde
Konu sahibi haksız bulununca direkt yok aslında şöylede yaptı , böylede diyor.
Ay cidden gidip gelinimizi alnından öpesim geldi.

X