- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
- Konu Sahibi kibirlikontes
Daha önce ki kaynana konusunda doğuma kadar bir adım atmazsa bebeği göstermem demişsin,eee kadın adım atmış karı koca kovmuşsunuz,demek ki dediğinde samimi değilmişsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adım atmaya değil hesaplaşmaya gelmiş kendi ağzıyla söyledi bunu . hakaret edip sürekli bizi suçladı. bu mu adım atmak acaba arkadaşım?Daha önce ki kaynana konusunda doğuma kadar bir adım atmazsa bebeği göstermem demişsin,eee kadın adım atmış karı koca kovmuşsunuz,demek ki dediğinde samimi değilmişsin.
Neyse siz de anne baba olacaksınız. Her hatayı karşıda aramayın. Dönüp kendinize de bakın.adım atmaya değil hesaplaşmaya gelmiş kendi ağzıyla söyledi bunu . hakaret edip sürekli bizi suçladı. bu mu adım atmak acaba arkadaşım?
ayy cidden kadın düşmüş bacağını incitmiş oğlunu aramış ilgi beklemiş oğlu ilgilenmediği telefonunu açmadığı gibi haklı gibi üste çıkıp dünyanın hakaretini etmiş annesineGece ikide dustu,aradı ilgi bekledi Trip attı.Size hiç kızmadım,Allah eşiniz gibi evladı düşman başına dahi vermesin.Zaten siz eşinizden güç almasaniz böyle davranmazsiniz. Kadına çok uzuldum.
ayy cidden kadın düşmüş bacağını incitmiş oğlunu aramış ilgi beklemiş oğlu ilgilenmediği telefonunu açmadığı gibi haklı gibi üste çıkıp dünyanın hakaretini etmiş annesine
öff insanın çocuk sahibi olası gelmez
Konu sahibi haksız bulununca direkt yok aslında şöylede yaptı , böylede diyor.evet ona ben de çok üzüldüm
bir de komşsusu bakıyordu ne var yani gibi anlatılmış
bir an kendi annemin başına gelse diye düşündüm de
gecenin belli bir saatinden sonra ailem beni arasa değil açamamak uçarım o telefona herhalde