bu yüzden boşmak olur mu ?

Aynı şeyi defalarca söyledim çok merakliysan yasasaydin Ananla diye . Ömür boyu cekmeyi düşünmüyorum daha çok gencim böyle giderse ömrümü heba etmeyi düşünmüyorum anali ogullu bırakırım başbaşa

Karı gibi ne ya bu cumleleri eşinize de mi söylüyorsunuz? Cok büyük konuşuyorsunuz hepsini bir bir yedirirler

Benim kv oyleydi en kucuk ogkan esim ilk evlendigimizde surekli yemegini bile kendi yedirirdi meyveyi soyar eline verirdi elbisesini getirir giydirirdi bende sinir olurdum simdi bende sürekli ben yapiyorum sen otur ben yaparim diyorum surekli yanyanalarsa aralari oturun esinizi dikkatni kendini uzerinize cekin

Hep ayni terane. Hır gur çıkarıp gerisin geri kırıyorsun dizlerini piti. Inandırıcılığın kalmadı

Benim oğlum var her gün aramasını istemem yahu, ya da ben aramam ki şimdi de annemi her gün aramıyorum faceden Naber nasılsın ne yemek yaptın havalar bi ısınmadı bu yani, 10 güne bir arar sesini duyarım face harici, ki aramızda 1100 km var babamızı kaybettik, eşim eve geldiğinde konuşuyo olursam en gec 5 dk ya anne x geldi kapatayım diyorum ya da annem x eve gelir az sonra kapatalım da sofranı falan kur der ne biliyim çok tuhaf, ne konuşulur cidden çok merak ediyorum ana kız olsa bir nebze dicem ama ana oğul, siyaset mi felsefe mi sanat mı ne konuşuyorlar yani günde 10 defa bilmem kaç dk

adam pili bitiriyor geliyo eve seninle konuşmuyokonuşmuyo sonra

Aynen oyle bak senin annen anlayışlı kapatiyim esin gelir dio benimkide oyle o yanimda olunca konuşmaz bile . Ama kv uzatirda uzatır . Bugun teyzesinede aynı şeyi dedim annesi bikere oğlum iyyimisin iyim hadi evi temizliycem sendde işine bak dese belki eşim o gün içinde kalanları bana anlatccak ama adamın ihtiyacı kalmıyor ki . Ay sabir ! ...

Boşan bence, bazen bir yanlış tüm doğruları götürür
Bosannmak ve bosanmamak ikiside çok ağır basıyor . Bi yandan diyorum ddaha çok yeniyiz belki oturur düzelir ama umudum kalmıyor. Bosansam eşimin anne konusunda başka kotu huyu yok :/ bilemiyorum araftayim gercekten

diğer sorunları bilmem ama bu olay sıkıntı, annesidir tabiki konuşsun gönlünü yapsın ama hu kadsrikadarı fazla, zaten insanlar günün bilmem kaç saati işte değil mi, o arada konuşsun yahu 8 saat mesainin 8inde de konuşsun, kulaklığı taksın hatta skype açsın falan ama evine gelince acil olmadıkça gerek yok

Sorun bunların olup olmaması degil ki sorun sensin, sorun senin iç Dünyan
Eşim bunları yaparken evli barkili bi adam olup amacı olurken sorunlu olmuyor anası ve kendi bana bukadar takıntı yapcak kadar gözüme soktuklarinda. Sorunlu olmuyorlar ben oluyorum ? Eyvallah saygı duyarım yorumunuza. Bende evli olmasam yada böyle bisey yaşamamış olsam aman delimisin ya bırak annesi konuşursa konussun derdim ama ysssarken oyle değilmiş. Bak benle aynı durumda bi çok kişi vaar ozelden de çok konuşuyorum . Aynı sorunları yaşıyorlar . Ama bu hale getirenlersorumu

Off bu adam annesiyle yaşasın
ne diye evlendin be Ana kuzusu

Dedim. .. sevgili hattı alsaniza su seçtiğin numarayla sınırsız konuşma olayları falan onlari bi araştırın dedim . Of of . Bak seninde oğlun varmış rabbim bağışlasın anlayabiliyorsan beni ne mutlu bana

Aynen oyle deliriyorum cinnet geçiriyorum . Demekki tutup gün muhabbeti gibi dedikodu yapiolar bugun gün . . İtici !
Annesiyle dedikodu yapmasi cok itici evet. Sizinde naptiginiz hakkinda gunluk rapor veriyodur. Su yemegi yapti yok temizlik yapmadi, suraya gitti burdan gekdi gibi.
Esiniz en azindan dayansin 1 hafta konusmasin annesiyle boyle sinirlandirmalar getirin uymuyorsa ve rahatsizliginiz devam ederse bosanmayi dusunursunuz.

Hah asla yapmaz bunu ! Bana yasak mi koyuyorsun der inadına daha çok ararrrr.

amin cümlemizinkini. ..

Bu konuda anlıyorum, düşünüyorum yani ben içerde tek başıma film izliyorum eşim içerde car car annesiyle eften püften muhabbet ediyo, belki ben bir sıkıntı anlatıcam omzunda ağlıcam belki, adam yok, telefonda, mesela biz eşimle saatlerce puzzle yapardık sizin böyle bi durumunuz olamaz heralde, saatlerce amaçsız yatakta kalmak haftasonu 3 4 film art arda izlemek, puzzle yapmak dışarda sadece dolaşmak, ya da bir yerde oturup kahve içmek, bişey almıcak olmak ama geyiğine mağaza gezip kıyafet denemek...bizim ilk yıl böyleydi mesela

eşim annesiyle o kadar sık konuşsa evlilikten bıktı bana eve alışamadı eski düzenini özlüyo derdim, üzülürdüm

Şunun için veya bunun için boşanılır mı diye bir soru olmaz bence. Sizin mutluluğunuza engel oluyorsa ve ruh sağlığınızı bozuyorsa her sebepten ötürü boşanılır.

Dediğiniz durumda çok itici gerçekten ruh sağlığınızı bozmaması mümkün değil

naçizane şunu söylemek isterim, senin konun özelinde kk geneline ithafen yazayım: bu boşanma nedeni mi şu nedenden boşanma olur mu vs gibi bişey yok, insanı evlilik içinde mutsuz eden enerjisini emen ve düzeltilemeyen herşey boşanma sebebidir, yani burdaki genel kanının aksine şiddet hakaret aldatma yok diye bir adam matah sayılamaz, onları zaten yapmıcak lütuf değil ki bu, zaten tarafların sadık olması birbirine hakaret edip zarar vermemesi beklenir, madalyalık bişey değil bu

sen şu an bu durumdan mutsuzsun düzeltemiyosun bir çıkar yol bulamıyosun, bence evet boşanma nedenidir, önünde kaç sene ömrün var biliyo musun belki 3 güne öleceksin belki 70 sene daha yaşıcaksın, iki durumda da değer mi her gün sinir harbi yaşamaya, başlarım anasına danasına yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…