Aynı şeyi defalarca söyledim çok merakliysan yasasaydin Ananla diye . Ömür boyu cekmeyi düşünmüyorum daha çok gencim böyle giderse ömrümü heba etmeyi düşünmüyorum anali ogullu bırakırım başbaşaMadem o kadar meraklıydı oğluna evlendirmeseydi.Erkekler annelerine olan bağımlılıklarını aşamadıklarında kendi hayatında ve evliliklerinde mutsuz olmaya başlıyolar.Durumun zor canım Allah kolaylıklar versin.Bir ömür geçmez böyle.
Karı gibi ne ya bu cumleleri eşinize de mi söylüyorsunuz? Cok büyük konuşuyorsunuz hepsini bir bir yedirirlerBi oğlum olursa karı gibi yetiştirmem git babanla paylaş ozaman özel şeylerini yada arkadaşlarınla. Pardonda bilmeden su yorumu yapmayın bana allah aşkına ? Oğluma bukadar tapıyor olsam zaten evlendirmem !!! Onla yaşarım kocayifs bosarim alır oğlumu yaşarim bunlarinki bukadar . Benimde annem var canımı veririm ama evlenmissem bi yuva kurmussam kapıyı kapttigimda kocamla kalmayı biliyorum . Ben bile her kavgami anneme anlatmiyorum takip üzülmesin diye . Bu ne bukadar ana ogul seviyesiz ilişki adam ozelini bile anlatiyor ! Bugun birlikte oldgumuzu soyledin mi biliyordur diyorum düşünün artik . Herşey sanki normalde ben abartiyorum durumu . Anne annedir eyvallah ama bi evliliği bitircek raddeye getirmek nedir ya .
Hep ayni terane. Hır gur çıkarıp gerisin geri kırıyorsun dizlerini piti. Inandırıcılığın kalmadıAynı şeyi defalarca söyledim çok merakliysan yasasaydin Ananla diye . Ömür boyu cekmeyi düşünmüyorum daha çok gencim böyle giderse ömrümü heba etmeyi düşünmüyorum anali ogullu bırakırım başbaşa
Ben ona muhtaç değilim kapı gibi ailem var çok şükür mesleğimHep ayni terane. Hır gur çıkarıp gerisin geri kırıyorsun dizlerini piti. Inandırıcılığın kalmadı
Sorun bunların olup olmaması degil ki sorun sensin, sorun senin iç DünyanBen ona muhtaç değilim kapı gibi ailem var çok şükür mesleğim
Aynen oyle bak senin annen anlayışlı kapatiyim esin gelir dio benimkide oyle o yanimda olunca konuşmaz bile . Ama kv uzatirda uzatır . Bugun teyzesinede aynı şeyi dedim annesi bikere oğlum iyyimisin iyim hadi evi temizliycem sendde işine bak dese belki eşim o gün içinde kalanları bana anlatccak ama adamın ihtiyacı kalmıyor ki . Ay sabir ! ...Benim oğlum var her gün aramasını istemem yahu, ya da ben aramam ki şimdi de annemi her gün aramıyorum faceden Naber nasılsın ne yemek yaptın havalar bi ısınmadı bu yani, 10 güne bir arar sesini duyarım face harici, ki aramızda 1100 km var babamızı kaybettik, eşim eve geldiğinde konuşuyo olursam en gec 5 dk ya anne x geldi kapatayım diyorum ya da annem x eve gelir az sonra kapatalım da sofranı falan kur der ne biliyim çok tuhaf, ne konuşulur cidden çok merak ediyorum ana kız olsa bir nebze dicem ama ana oğul, siyaset mi felsefe mi sanat mı ne konuşuyorlar yani günde 10 defa bilmem kaç dk
adam pili bitiriyor geliyo eve seninle konuşmuyokonuşmuyo sonra
Bosannmak ve bosanmamak ikiside çok ağır basıyor . Bi yandan diyorum ddaha çok yeniyiz belki oturur düzelir ama umudum kalmıyor. Bosansam eşimin anne konusunda başka kotu huyu yok :/ bilemiyorum araftayim gercektenBoşan bence, bazen bir yanlış tüm doğruları götürür
Aynen oyle bak senin annen anlayışlı kapatiyim esin gelir dio benimkide oyle o yanimda olunca konuşmaz bile . Ama kv uzatirda uzatır . Bugun teyzesinede aynı şeyi dedim annesi bikere oğlum iyyimisin iyim hadi evi temizliycem sendde işine bak dese belki eşim o gün içinde kalanları bana anlatccak ama adamın ihtiyacı kalmıyor ki . Ay sabir ! ...
Eşim bunları yaparken evli barkili bi adam olup amacı olurken sorunlu olmuyor anası ve kendi bana bukadar takıntı yapcak kadar gözüme soktuklarinda. Sorunlu olmuyorlar ben oluyorum ? Eyvallah saygı duyarım yorumunuza. Bende evli olmasam yada böyle bisey yaşamamış olsam aman delimisin ya bırak annesi konuşursa konussun derdim ama ysssarken oyle değilmiş. Bak benle aynı durumda bi çok kişi vaar ozelden de çok konuşuyorum . Aynı sorunları yaşıyorlar . Ama bu hale getirenlersorumuSorun bunların olup olmaması degil ki sorun sensin, sorun senin iç Dünyan
Dedim. .. sevgili hattı alsaniza su seçtiğin numarayla sınırsız konuşma olayları falan onlari bi araştırın dedim . Of of . Bak seninde oğlun varmış rabbim bağışlasın anlayabiliyorsan beni ne mutlu banadiğer sorunları bilmem ama bu olay sıkıntı, annesidir tabiki konuşsun gönlünü yapsın ama hu kadsrikadarı fazla, zaten insanlar günün bilmem kaç saati işte değil mi, o arada konuşsun yahu 8 saat mesainin 8inde de konuşsun, kulaklığı taksın hatta skype açsın falan ama evine gelince acil olmadıkça gerek yok
Annesiyle dedikodu yapmasi cok itici evet. Sizinde naptiginiz hakkinda gunluk rapor veriyodur. Su yemegi yapti yok temizlik yapmadi, suraya gitti burdan gekdi gibi.Aynen oyle deliriyorum cinnet geçiriyorum . Demekki tutup gün muhabbeti gibi dedikodu yapiolar bugun gün . . İtici !
Hah asla yapmaz bunu ! Bana yasak mi koyuyorsun der inadına daha çok ararrrr.Annesiyle dedikodu yapmasi cok itici evet. Sizinde naptiginiz hakkinda gunluk rapor veriyodur. Su yemegi yapti yok temizlik yapmadi, suraya gitti burdan gekdi gibi.
Esiniz en azindan dayansin 1 hafta konusmasin annesiyle boyle sinirlandirmalar getirin uymuyorsa ve rahatsizliginiz devam ederse bosanmayi dusunursunuz.
Dedim. .. sevgili hattı alsaniza su seçtiğin numarayla sınırsız konuşma olayları falan onlari bi araştırın dedim . Of of . Bak seninde oğlun varmış rabbim bağışlasın anlayabiliyorsan beni ne mutlu bana