bu yüzden boşmak olur mu ?

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.267
Direk konuya giriyim daha öncede bi kaç konum olmuştu bunla ilgili gerçi nerdeyse tüm konular bunlar ilgili ! KV.... eşim annesiyle ileri boyutta mıck mıck bi ilişkisi var artık inanın annelikten evlatlıktan midem bulanır oldu onlar yüzünden. kendi annemden soğuycam yakında anne lafı duymak istemez oldum okadar ki bıktırdılar..

Anlamaya çalışan hemcinslerim yada böyle durumları yaşayanlardan sadece bişiler okumak istiyorum yorumları görüp belki kendimi frenlerim diyorum ama aşağılamalarınızı değil ! sadece beni anlayanlar yardımcı olmak isteyenler yorum yaparsa çok sevinirim diğerlerini kale almıycam .

Gün içinde tövbeestafurullah ama sevgili gibi kırk kere konuşurlar . annesidir arar diyenler biliyorum annesi ama bi erkek o ya gözümden çok düşüyor böyle yaptıkça 5 yaşında çocuk değil ki afedersiniz anne bugün bukadar tuvalete gittim diye bile arayabilir ! aşıyoruz diyorum başa dönüyoruz aşıyoruz sanıyorum yok baştayız... en son kayınpederim bile dedi kızım boşver ilgilenme annesi işte ne knşcaklarki naber napıyosun ...
ama öyle değil gerçekten öyle değil. normal bi seviyede değil

en basiti dün dükkanının önündeyim beni görmüyor hararetli hararetli telefonla knşuyor arıyorum alttan telefonu kaldırıp bakmıyor bile kmin aradığına yanına gittim beni gördü yüzü değişti neyse tamam anne hadi by falan diyip kapattı bende yüzüne iğreniyormuş gibi bakıp gittim evime . evet gerçekten artık delircem ben belkide bu takıntılarla delirmiş bile olabilirim. yapma piti piti etme piti piti bi süre ilgilenme değişir diyorum ama yok bi gün iki gün derken 3. gün patlıyorum . benimde abim var benim annem var ben böyle bi ilişki görmedim . adam bu yüzden boşanma noktasına geliyor ama ısrarla devam ediyor . sanki bana inat gibi. bana diyor şu ipleri bi bırak sen böyle yaptıkça ben böyle oldum . ama hayır o böyle yaptıkça ben böyle oldum. bilmem anlatabildim mi ....

nasıl davrancağımı artık bilmiyorum . önceden arama kaydına bakıp konuştukları 20-30-40 dakkalrı gördükçe cinnet geçiriyordum artık telefonuna da bakmıyorum ama bilmiyor muyum biliyorum. eşimi aradığımda meşgul çaldığı an tüm moralim altüs oluyor ... kv hep gel oğlum gel oğlum diyen bi kadın . bana başka bi zararı olmadı ama hiç demedi ki bi gıdım elimi eteğimi çekeyimde oğlum karısına alışsın maden bu yüzden kavga ediyorlar biraz bokunu çıkartmamaı biliyim (afedersiniz) .. oğlu gittiğinde evine , hiç demezki hadi kalk evine git eşin bekler demez. otur oğlum çay koyıyım yemek ye . e ben neyim evde .

neyse uzatmıyım ben artık dayanamıyorum bunu aşamıyorumda ben inat ettikçe oda ediyor . onu çok seviyorum ama yok yapamıyorum işte ! onu bukadar bu denli başkalarıyla paylaşmak istemiyorum .çok mu bencilce bilmyiorum ama yeter da yeter. bana anlatcak bukadar şeyi yokken annesiyle saatlerce konuşmasından ordan çıkmak istememesinden bıktım artık. beni zorla götürmez asla ama neden bilmiyorum bizim tüm kavgalarımız kv ..

boşansam bugün boşanırım ve sebebi sırf bu . başka hiç bişeyimiz yok . işten eve gider gelir dışarı hayatı yoktur güvendiğim bi adamdır ama bu olay beni boşanmanın eşiğine getirip getirip döndürüyor . sonunda dönemiycez ve çok bayıldığı anasıyla yaşıycak ömrü billah !

Bütün konularınızı okumuş biri olarak; boşanın... (Hayatımda kimseye böyle büyük bir şey söylemem ama sizin durumunuzda bir kere daha dene aman şunu dene diye bir şey kalmamış artık)

bunun arafındayım .... şuan mesela iyiz boşanmak istemiyor ama benim içimde aşamadığım bu şeyler bizi ileriye taşımıycak sanırım .

evden git bacım adam senin ne yaptıgınla ilgilenmiyorsa bi gün git annene
umursama bakalım ne yapıcak arama nerde oldugunu eğer 2.gün aramassa mahkemeye gidersin
anasıda koynuna alır oğlunu töbe yarabbim ya

akşamları evdeykende konuşuyolarmı, sizin birlikte geçirdiğiniz zamandan çalıyomu

eskiden evet . hatta eskiden kardeşide vardı gece 11-12 de arar yarım saat 1 saat knşurlardı ve ben tabikide kavga ederdim . artık nefret ettirdi bana ailesinden . istem dışı ... şimdi gece knşmasada gün içinde olması bile huzursuz ediyor beni bu yüzden

evden git bacım adam senin ne yaptıgınla ilgilenmiyorsa bi gün git annene
umursama bakalım ne yapıcak arama nerde oldugunu eğer 2.gün aramassa mahkemeye gidersin
anasıda koynuna alır oğlunu töbe yarabbim ya

bende sinirle artık ananla evlenseydin falan diyip saygısızlaşıyorum ama gerçekten hakediyorlar inanın bildiğiniz gibi değil çok örnek var artık çok canımı sıkıyor bu durum. kendi içimde aşsam belki kocamda değişcek ama yopk yapamıyorum

Annesiyle konuşuyor en azından başka kadınla değil birde onu başkası ile paylaşmak istemiyorum dediğiniz insan annesi. Tabi aşırıya kaçmış o ayrı gerçekten. Ama siz sürekli söylerseniz daha da fazlasını yapar. Yasaklar her zaman daha cazip tir. Ne konuşuyorlar ki bu kadar. Dedigim gibi en azından konuştuğu insan annesi.

bacım haketmiş ne o mıç mıçç kız çocugu gibi
git evden ciddiyim çok hemde ayrıl demiyorum
sadece nabız kontrolü yap
git kafanı dinle topla kendini
sinirler düzelmeden yenisi ekleniyor üstüne
biliyorum konularını okudum
ruhsal yok etme kendini hayat farklı
bırak kanguru yavrusu gibi kalsın anasının içinde
dışarıdan korkuyor belli ki

inanın bende öyle telkin etmek istiyorum kendimi ama bişey bi insana battımı batıyor işte. evliliğimin ilk günlerinden beri onlar yüzünden kavga edince şimdi amaan annesi boşver diyemiyıorum.
gün içinde insan gibi arasın hal hatır sorsun yani normal olsunlar istiyorum ! çok şey istiyorum demekki

diyorum ki bi erkek arkadaşıyla knşsa keşke bukadar dışarı çıksın onada razıyım ama gözümde karı gibi sürekli anasıyla dertleşen her kavgada utanmadan annesine koşan bi adam var .
sinirlerimi kntrol edemiyorum bu yüzden. anne dese bile bana nefret geldi artık onun anne lafından.

boşanmak için terk ettim evi bikere yalvar yakar döndürdü beni ama ne o huyundan ne ben vazgeçemiyoruz demekki

vallahi ilginc, insan annesi ile bu kadar ne konusur hele bir erkek, genelde bunu kadinlar yapar ama bende dayanamazdim galiba

Yerden göğe haklısın da bu sorunu flört Döneminde farketmemen ilginç.

bana bazen diyor ki millet neler çekiyor sende anamla knşuyorum diye ayrılcaksan sen bilirsin diyor aklımı karıştırıyor ben mi abartıyorum diyorum ama yok abartan onlarrrrrrrrrr

eski konularına bende baktım bu evlilik olmaz zorlamayın

vallahi ilginc, insan annesi ile bu kadar ne konusur hele bir erkek, genelde bunu kadinlar yapar ama bende dayanamazdim galiba

inanın kimse anlamıyor beni burda da hemen taşlıyorlar annesi işte sanane bilmem ne ama yok bildiğiniz gibi değil aşırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…