Bazen diyorum sabret değişir sabret ki sen kazan bazen ne ugrascm ya diyorum . Bazen millet neler neler yaşayıp cekiyor sen anasiyla konuşuyor diye mi bosiycaksin diyorum içimde birsürü fırtınalar var yani bilmiyorumPiti piti seni eski konularından biliyorum yorum da yapmisligim vardır. ..
Senin esinden ayrilmayacagini düşünüyorum maalesef sen bu adamı çekmeye gonullusun. O zaman sana tavsiyem şu olur. Bu adamı böyle kabul edip kendi hayatına bakacaksin. ..
Ama şunu da dene derim. KV ile konuş sürekli ariyorsunuz adam ne işine ne evliligine odaklanamadi. Herşeyin sınırı olur sizin sınırınız yok oğlunun mutluluğuna mani oluyorsun bunun vebali ödeyemezsin de.. haa ben olsam ailede söyle tumturakli oturakli bi teyze hala büyük yok mu ona da duyururum meseleyi bazı insanlar aile içinde kötü kV olmak istemez Korkut yani onu...
Son olarak şunu da eklemek isterim tek mevzunuz bu değil sen de biliyorSun. Yazık sana... olmuyorsa oldurmaya çalışma. .
Bikeresinde ağlayarak birak beni nlur bosanalim ben annende olsa paylasamiyorum iste bukadar yapamıyorum deli de saplantili de ne dersen de yapamiyorum iste senide kendimide daha fazla üzmek istemiyorum senle git annele yasa mutluolduğun yerde ol diye aglamistim tuttu sarildi . Bi kaç zamann normal oldu sonra yine anneeeggggggg ....... Bence onlarınki hastalık ama kabul etmiyorlarYok yok hiç normal bir durum değil, kim olsa kafayı yer.
İmkanınız varsa şehir değiştirip annesinden uzaklaşın. Bir de terapiye gitmeyi teklif edin çünkü nolursa olsun o kadar fazla düşkünlük normal değil.
Birde bence şrekteki kedi gibi gözlerini belertip ağlamaklı bir halle mutsuzluğunuzu onu sevdiğinizi bu durum normal olmadığını buna dayanamadığınızı iyice anlatın, sinirle değilde daha mazlum bir şekilde. Mazlum olunca işler değişebilir.
Bunların hepsini denedim olmuyor diyorsanız, boşanın.
Çünkü daha çocuk filan olucak. O zaman nolur düşünemiyorum
Bikeresinde ağlayarak birak beni nlur bosanalim ben annende olsa paylasamiyorum iste bukadar yapamıyorum deli de saplantili de ne dersen de yapamiyorum iste senide kendimide daha fazla üzmek istemiyorum senle git annele yasa mutluolduğun yerde ol diye aglamistim tuttu sarildi . Bi kaç zamann normal oldu sonra yine anneeeggggggg ....... Bence onlarınki hastalık ama kabul etmiyorlar
Sevgili kuzu eşim ikna olur olmaz gidicem terapiste özel biyer buldum ödeme planını çıkarıp ilk parasını bile verdim bu evlilik okadar para eder mi bilmem ama :) 3 hafta sonraya randevum var terapistte bakalım gelicek miAile terapistine gidin, neden gitmiyorsunuz? Aile terapistine gitsenize. Gidin, aile terapistine gitmeniz gerek, neden gitmiyorsunuz, gitsenize?
Her konuna ısrarla yazıyorum, yazmaya da devam edicem.
Sizin eşinle beraber aile terapistine gitmeniz, senin de ek olarak tek başına bir psikiyatra gitmen lazım.
Gidin.
Vallahi rahatladım, oh be.Sevgili kuzu eşim ikna olur olmaz gidicem terapiste özel biyer buldum ödeme planını çıkarıp ilk parasını bile verdim bu evlilik okadar para eder mi bilmem ama :) 3 hafta sonraya randevum var terapistte bakalım gelicek mi
Teyzesini aradım az önce yani kv kardeşi . Beni çok sever . Anlattım durumu . Bekarken böyle değildi bu cocuk bence inadına yapiyor dedievlenmeden önce nasıldı ilişkileri? hep böyleydiyse değişmez. sonradan olduysa sebebini araştırmak lazım.
:)))) yani randevumuza var 3 hafta içinde ne durumda olcaz bakalım inşallah gidebiliriz bende çok istiyorum . Ben tek gittim ilk seansa kurtarilabilcek bi evlilik mi sizce dedim evet dedi . BakallimVallahi rahatladım, oh be.
Gidin bol bol, haftada 2-3 kere falan gidin yani. Parasını annenler versin olmazsa. Valla gidin.
Ay harika :)))Canim ona anneni seviyorsan bu kadar telefonda konusma kadin beyin kanseri olup gidecek de