bu yüzden boşmak olur mu ?

Yeminle bendede ayni sorun var(vardi)
Iki aylik evliyim balayindan geldik hergün annesi gildeydik her gün bes saat düsünsene bi ya kendi evimize yatmaya gidiyorduk
Tam hazirlandin gezmeye cikcaz
Gel bahcede oturalim diyolardi yarim saar gidelim sonra gezeriz askim diyolardi ama nerdeeee gidelim diyince amcalari yengeleri nereye gidionuz yarin is mi var diyip geceye kadar oturuyoduk bide giderken yarinda gelin diyodu
Kaynanamda bi iki saat oturup kalkdiktan sonra on dakka oturdunuz hemen kaciyinuz zaten evinizide uzakda tuttunuz diye laf ediyodu

Biz napioduk? Kavga ediyoduk deli gibi düsünsenize yeni evlisiniz hersey süper ailesi yüzünden hergün kavga ediyosunuz -.- sen ailemi sevmiosun demeye basliodu

Simdi hersey iyi cok sükür normal taktik degistirdim
Giderken anasina cicek götürüom altan laf sokuom kendi aileme gitmiom daha iki gün oldu annem kizar ne isin var burda der diyom
Ailesini sevdigimi gösterince düzeldi biraz
Sende dene sev yada seviomus gibi yap anneni arada bi konusalim de belki böylelikle düzelir

Ama bacim allah sabir versin insan deli oluyor

bi an kendim yazdim sandım . Birebir tıpatıp ayniyiz . Bende artik nolcak diye bekliyorum . Anne lafı gecmese aşktan öluyoruz gibiyiz inanın ama onlari duyunca artik konstrol edemiyorum kendimi . Tek kavgamız anne anne anne .... Sonumuz hayirolsun
Aile terapisini denediniz mi? Objektif gözle değerlendirme çok faydalı oluyor . Çünkü ; eşinize göre bu normal , ama normal olmadığını duyması gerekiyor profesyonel birinden.

diğer konularını da okumuş biri olarak "ya annesi nolcak konuşsun" diyenlere eski konulara da bakmalarını söyleyebilirim ancak. bence boşanmadan önce psikolojik yardım almayı deneyebilirsiniz son çare. eşinizin bu anormal ana düşkünlüğü kendi ailesinden yani senden edecek yoksa. bu kadar aşırıya kaçmayaydı seni de tiksindirme noktasına getirmeyecekti. şimdi senin de tepkilerin anormal bir hal almaya başlamış çünkü. ya 3-5 ay annesiyle hiç görüşmeyip sizin bu duygularınızı sıfırlamaya çalışacak yada birlikte bir psikoloğa gidip eşinizin çocukluğuna indirin derim.
bir de bir gözlemim var da benm annesini çok uzun süre emmiş erkekler böyle aşırı düşkün oluyor eşiniz kaç yaşına kadar anne sütü almış biliyor musunuz?

Teyzesini aradım az önce yani kv kardeşi . Beni çok sever . Anlattım durumu . Bekarken böyle değildi bu cocuk bence inadına yapiyor dedi :KK43: ablamla konussam ters teper diye konuşamıyorum ne desem bilemedim dedi . .
Hadi eşin inadına yapıyor , annesinin bi dur durak demesi i lazım değil mi ya. Laf arasında teyzesi senden duyduğunu belirtmeden söylemeli bence.

Çalışıyorum zaten canım ama aradığımda meşgul olduğu an bütün günüm moralim altüst oluyor . Bazen gün içinde beni aradığında a sıra bana gelebildiimi falan diye laf sokuyorum

Valla esin degismez gibi kimi anneler oyledir basindan gecen problemlerden dolayi cocuklarina sarilir asik ederler resmen kendine ve bu boyle devam eder bikiyor musun sigmund froud da oyleydi zamaninda , bu durum degismez bir durum dirumu asmak icin kVile konusabilir yada artik kendini.alistirabilirsin esinle konusup tavir alman anca ya umursanmamana yada huzursuz olmana sebep olur artik

Hadi eşin inadına yapıyor , annesinin bi dur durak demesi i lazım değil mi ya. Laf arasında teyzesi senden duyduğunu belirtmeden söylemeli bence.
Teyzeside diyorki ben konusmustum bikere gelip gitmiyorlar ben artik karismiyorum soğuk davranıyorum diyormuş kv ama yalan . Neden bu haldeyim ben ozaman dedim . Kv böyle kimseye anlatmaz aile olaylarını ondan kardeşine bile sorunsuzmusuz gibi davranıyor sanırım . Hatta herkes kendi problemine baksın demiş teyzeye ..... Ben simdi ne diyim ki diyor karistirtmiyor dio .

. . .mesela biz eşimle saatlerce puzzle yapardık sizin böyle bi durumunuz olamaz heralde, saatlerce amaçsız yatakta kalmak haftasonu 3 4 film art arda izlemek, puzzle yapmak dışarda sadece dolaşmak, ya da bir yerde oturup kahve içmek, bişey almıcak olmak ama geyiğine mağaza gezip kıyafet denemek...bizim ilk yıl böyleydi mesela . . .
Konuyla alakasız olduğundan konu sahibesinden özür diliyorum ama, şu sitede ilk defa beni evlenmeye özendiren bir yorum okudum. Mutluluk ne kadar basit olabiliyor bazen. Biz mi karmaşık hale getiriyoruz acaba?

Konuyla alakasız olduğundan konu sahibesinden özür diliyorum ama, şu sitede ilk defa beni evlenmeye özendiren bir yorum okudum. Mutluluk ne kadar basit olabiliyor bazen. Biz mi karmaşık hale getiriyoruz acaba?
Üçüncü kişiler olmasa gercekten evlilik güzel diyebilirim ... Bizde yalnızken anne lafı gecmiyorken çok eğleniyoruz dışarda gören evli değil sevgili sanıyor hep gulus oynasiz . . Üçüncü kişiler dahil olana kadar ! Ah ahh

diğer konularını da okumuş biri olarak "ya annesi nolcak konuşsun" diyenlere eski konulara da bakmalarını söyleyebilirim ancak. bence boşanmadan önce psikolojik yardım almayı deneyebilirsiniz son çare. eşinizin bu anormal ana düşkünlüğü kendi ailesinden yani senden edecek yoksa. bu kadar aşırıya kaçmayaydı seni de tiksindirme noktasına getirmeyecekti. şimdi senin de tepkilerin anormal bir hal almaya başlamış çünkü. ya 3-5 ay annesiyle hiç görüşmeyip sizin bu duygularınızı sıfırlamaya çalışacak yada birlikte bir psikoloğa gidip eşinizin çocukluğuna indirin derim.
bir de bir gözlemim var da benm annesini çok uzun süre emmiş erkekler böyle aşırı düşkün oluyor eşiniz kaç yaşına kadar anne sütü almış biliyor musunuz?
Sanki biz evlenenekadar süt emmis ! Ben memesini elinden almışım hala adım atarken anne diye agliycak bebek gibi . Off bilmiyorum nekadar emdi napti ama evlenince degere bindiği ortada . Ben taktik uygulayamiycak kadar sabırsız ve tüm sabri tüketilmiş biri oldum . Sabrediyim umursamiyim düzelir diyemiyorum . Terapis icin randevu aldım ikna edebilirsem gidicez bakalım .

Yeminle bendede ayni sorun var(vardi)
Iki aylik evliyim balayindan geldik hergün annesi gildeydik her gün bes saat düsünsene bi ya kendi evimize yatmaya gidiyorduk
Tam hazirlandin gezmeye cikcaz
Gel bahcede oturalim diyolardi yarim saar gidelim sonra gezeriz askim diyolardi ama nerdeeee gidelim diyince amcalari yengeleri nereye gidionuz yarin is mi var diyip geceye kadar oturuyoduk bide giderken yarinda gelin diyodu
Kaynanamda bi iki saat oturup kalkdiktan sonra on dakka oturdunuz hemen kaciyinuz zaten evinizide uzakda tuttunuz diye laf ediyodu

Biz napioduk? Kavga ediyoduk deli gibi düsünsenize yeni evlisiniz hersey süper ailesi yüzünden hergün kavga ediyosunuz -.- sen ailemi sevmiosun demeye basliodu

Simdi hersey iyi cok sükür normal taktik degistirdim
Giderken anasina cicek götürüom altan laf sokuom kendi aileme gitmiom daha iki gün oldu annem kizar ne isin var burda der diyom
Ailesini sevdigimi gösterince düzeldi biraz
Sende dene sev yada seviomus gibi yap anneni arada bi konusalim de belki böylelikle düzelir

Ama bacim allah sabir versin insan deli oluyor
Sadece yaşayanlar anlayabiliyor duzelmesine çok sevindim . Darısı başına ama ben onlara karsi sevgikelebeği olamiycam sanırım içimden gelmiyor . Rol yapamıyorum ifffi

Üçüncü kişiler olmasa gercekten evlilik güzel diyebilirim ... Bizde yalnızken anne lafı gecmiyorken çok eğleniyoruz dışarda gören evli değil sevgili sanıyor hep gulus oynasiz . . Üçüncü kişiler dahil olana kadar ! Ah ahh
Siz böyle deyince insan üzülüyor. Kocanıza değil sizin kaybetmek üzere olduğunuz şeylere. Bir yandan da teyzesi diyor ki inadına yapıyor. Özrü kabahatinden büyük. İnsan düşmanı olsa sırf inat uğruna bu kadar üzmez. Amerika'da boşanacağından emin olamayan çiftler deneme ayrılığı yaparlar. Mümkünse bir aylığına annenize gitseniz. Kocanıza da 'sen evli olmaya alışamadın, ben yokken nasıldı bir hatırla bakalım, annenle doya doya konuş, hatta telefonu kulağına daya öyle uyu' deyin. Gerçekten bir ay hiç görüşmeyin. Bekarlık ve anneyle konuşma özgürlüğü kocanıza tatlı gelirse inceldiği yerden kopar.

benimki de böyle anası telefon edince açmayıp yarım saat geç dönsün eşim, kayınvalide yataklara düşüyo evhamdan babası arıyo, aradı annen açmadınbi daha yapma diye azarlıyo kadın hastalandı diyo durum abartısız böyle :)
zaten her gün 3-5 defa arar muhakkak beraber dedikodu yapıyorlar
bir de tabi abisi var gece demez gündüz demez bu adam evli tek yaşamıyo rahatsız olurlar demez arar açmayınca trip yapar
abiye çözümü buldum zaten abisiyle görüşmüyorum 2 aydır hiç de görüşmeyi düşünmüyorum,mesaj attım gündüz ara gece arama senin uyanık olduğun saatte uyanık olmak zorunda değilim uykudan uyandırıyorsun sabah işe gidiyorum rahastız oluyorum diye
tabi öncesinde eşime defalarca söyledim abine söyle her gece uyandırmasın diye söyleyemedi abisine
ondan sonra aramadı hiç abisi gece.

Teyzeside diyorki ben konusmustum bikere gelip gitmiyorlar ben artik karismiyorum soğuk davranıyorum diyormuş kv ama yalan . Neden bu haldeyim ben ozaman dedim . Kv böyle kimseye anlatmaz aile olaylarını ondan kardeşine bile sorunsuzmusuz gibi davranıyor sanırım . Hatta herkes kendi problemine baksın demiş teyzeye ..... Ben simdi ne diyim ki diyor karistirtmiyor dio .
Teyze de haklı o zaman. Kayınvaliden her çalışında zafer kazanmış gibi açıyodur o telefonu. Niye kendi elleriyle oğullarını mutsuz eder şu anneler çözemiyorum. Sana zamanla düzelir diyemeyeğim aynısı görümcemin eşi ne yazık ki. Adam 40 küsür yaşında hala nerdeyse tuvalete giderken annesini arayacaktı , 12 yılda hiç ilerleme kaydetmemişler. Durum şöyle çözüldü annesi vefat etti.

sinir bozucu bir durum gerçekten.şuan takır takır plan kurması gereken beynim resmen durdu.kendimi seninyerine koydum ne yapardım ben diye.yok.bulamıyorum

Teyze de haklı o zaman. Kayınvaliden her çalışında zafer kazanmış gibi açıyodur o telefonu. Niye kendi elleriyle oğullarını mutsuz eder şu anneler çözemiyorum. Sana zamanla düzelir diyemeyeğim aynısı görümcemin eşi ne yazık ki. Adam 40 küsür yaşında hala nerdeyse tuvalete giderken annesini arayacaktı , 12 yılda hiç ilerleme kaydetmemişler. Durum şöyle çözüldü annesi vefat etti.
Darısı başıma diycek noktaya geldim desem . Tovbe yarebbim sen affet mübarek günlerde ama .....

Hiç sordunuz mu ne konuşuyorlar bu kadar diye?
Telefonuna casus programı kurun dinleyin bakalım neler konuştuklarını. (pek adaletli bir öneri olmadı ama) :KK64:

Siz böyle deyince insan üzülüyor. Kocanıza değil sizin kaybetmek üzere olduğunuz şeylere. Bir yandan da teyzesi diyor ki inadına yapıyor. Özrü kabahatinden büyük. İnsan düşmanı olsa sırf inat uğruna bu kadar üzmez. Amerika'da boşanacağından emin olamayan çiftler deneme ayrılığı yaparlar. Mümkünse bir aylığına annenize gitseniz. Kocanıza da 'sen evli olmaya alışamadın, ben yokken nasıldı bir hatırla bakalım, annenle doya doya konuş, hatta telefonu kulağına daya öyle uyu' deyin. Gerçekten bir ay hiç görüşmeyin. Bekarlık ve anneyle konuşma özgürlüğü kocanıza tatlı gelirse inceldiği yerden kopar.
Çok çok mantıklı super bi yöntem ama malesef yapamam bikere gittim dondum bukez ailem bosan diye tutturuyor . Hem onların evi şehir dışında benim burda isim var . Oyle kolay değil ama bunu yapmak isterdim . Gerçi bikere bosancam diye gittiğimde yeri anladım değerini aladim diye yalvar yakar baristirtti . Sonra yine ayniyiz iste ..

X