bu yüzden boşmak olur mu ?

eskidendi diyoruz !! neyseee ya by

gitmem içinde bırakmıyor ki sen kal anamda hep herşeyimizi bilsin içimizde kalsın modunda adam demekki
banada böyle afakanlar basıyor işte geliyorlar bana afra tafra yapıyorum sonra ben suçlu oluyorum
kalmanı istiyorsa o zaman bunlar gerçekten birbirine çok bağlı eşinle sık sık ilgilen hep yanında ol sevgi dolu yaklaş bakalım nasıl tepki verecek belki yeterince sevgi gösteremiyorsundur hani kimi dışına vuramaz çünkü sevgisini :)

Bu zamana kadar uyguladıklarınızı bir kenara atıp tamamen farklı bir yöntem denemelisiniz bence. Hatta ben olsam ay dur anneni arayalım der ve gün boyunca yaptığı ne varsa anlatırdım. Anne bu oğlun var ya çoraplarını bile atmıyor kirli sepetine, bu oğlun var ya bugün hiç yemek yemedi bir konuşsana gibi...İyice daraltırdım. Olmadı başka yöntem denerdim ama surat yapmazdım. Nasıl bir algıları varsa kızılan şeyi yapmaya daha çok meyil gösteriyorlar. Sizinle arası bozuk oldukça aileye daha çok yöneliyordur ister istemez.

konularımı okumak zorunda değilsiniz
sizde rahatlarsınız bende .... byyy

Aa laff soktuuu (((

Bosanmak bosanmak diyip bosanma işi azcik ciddiye gelince napacagini sasiriyorsun buraya kosuyorsun yine sizlanmaya
..
Sana sormayacagim konu okurken ama bir inandiriciligin yok
Konu olsun diye aciyorsun sen ,ne bosanabilirsin ne baska bisey ..

Her problemde su su derdimiz var baska olayimiz yok aşığız hersey super bir bu problem var.... Sanirsin obur konularini ben actim zatenn...
Sanirsin ailen sizin bosanma isinizden ,kavganizdan bikmadi...

Boyle aşk oluyorsa :)))))))))

konu artık kıskançlıktanda çıktı inada bindi ne var bukadar çözülemiycek problemleriniz mi var diyorum bi gün konuşursun 2 gün konuşursun buakdar uzun . ne bilim inanın artık ne düşündüğümü bile bilmiyorum. birilerinin anlamasınına seviniyorum çnkü açıklamaktan çok yoruldum

Ben miiiiiiiiiiiiiiiii :)
benim kadar kocasına ilgili kadın ben görüp duymadım inanın ki
çayına şeker atar karıştırır öyle veririm bu en en basiti.
hep sever ilgilenir üstüne titrerim.
işten gelince kapıda 5 dk sarılırım öperim öyle girer içeri .
ki oda öyle yanyana otursak bile çeker hemen beni illa kucağına uzancam ayrı durmayız
bana diyor ki sen inat ettikçe beni oraya itiyorsun .
bi bırak bi rahat ol diyor . ben karımı sevmiyor muyum yerini bilmiyormuyum diyor ama yetmiyor bana demekki bilemedim

Neyse kızlar ablalar kardeşler saolun ilgilenenlere boş konuşanlarında ellerine sağlık
neyseki gözardı et seçeneği var umrumdışı çouğu ...

bi süre sessiz sakin ilgilenmiyormuş annesiyle hiç konumuyormuş gibi davrancam 1 ay süre veriyorum kendime en ufak trip yapmıycam onlarla alakalı. bakalım neler olcak .
bilgilendiririm öptümmmm

Canım sen üstüne gittikçe kavga etmekten başka bir yol alamazsınız benim eşim de çok arardi eskiden şimdi haftada bir arıyor ne kadar oldu evleneli bilniyorum ama erkekler aile olmayı biraz geç öğreniyor görmezden gel asla ama asla annesiyle ilgili yorum yapma o konuşurken sen başka şeylerle ilgilen asla surat yapma ozaman sen suratsiz eş oda biricik anne oluyor onun gözünde herkez huzur nerdeyse oraya gider sende huzur yarat evde zamanla sana dönecek emin ol

Ben de kacmaya calisiyorum simdi kopmak biraz zor oluyo ama napalim... bizimkinde sadece anne degil baba ve abi de olmak uzere 3 kisi donusumlu ariyolar ama dedigim gibi bana ozel olmadiktan sonra o saatlerin ne anlami var ki...

senin durumunda olsaydım şunu test etmeye çalışırdım: benim onu önemsediğim kadar o beni önemsiyor mu acaba ?? demek istediğim o senin farkında mı bütün odak noktası onun annesi ile konuşması odak noktasını değiştirmek lazım bence. sen kendine seni ondan azcık uzaklaştıracak bir meşgale bulmalısın onu dünyanın merkezine koydun oda bu durumu kullanıyor. sen ilgini ondan çektiğinde bu durum onu etkilemiyorsa seni önemsemiyordur. sabır kilit nokta

valla benim kv de oğlunu iki günde bi falan arasa bende sinirleniyorum.İki günde ne değişebilir ki ? napıyosun ne ediyosun bişeyler anlatıyo şu şöyle olmuş bu böyle cart curt.Ben öyle çok konuşmayı sevmiyorum.Kendi ailemde öyle hafta bir falan anca konuşuruz..öyle her gün her gün ne konuşulur ki.Ne buluyorlar bu kadar konuşacak.Ama yine de boşanma diyorum seviyorsan.Konuşmaya çalış derdini anlat.ya da onun konuşmadığı zamanlarda sende telefonunu çıkar annenle konuş sürekli bakalım o ne diyecek...

bunlar kesin duygusal ensest tövbeler yarabbim.
kabul etmiyor normal ne varki sende var problem diyo eşim ayy
Malesef cnm bu olayi taraflara kabul ettirmek cok cok zor

Alinti yaptigim yazinin devamini da okuyabilirsin, cok uzun olmasin.diye hepsini almadim,

Sende problem yok kesinlikle

Taviz verme bence, sorunlu bir iliski

Bizde de benzer bir durum var o yuzden yakindan biliyorum nasil bir durum oldugunu.

Allah yarsmcn olsun,

Bosanmak istersen haklisin yani

Konu sahibi bence evliliğine biraz ciddiyet getirmelisin. Hayatta en önemli şey eşin senin için. Bence siz çok mıç mıç olmuşsunuz. Seviye, olgunluk lazım size. Sen boşansan kocansız çıldırırsın.

konuyu açtığım günden itibaren eşime eskisinden daha sıcak samimi davranyıorum geçenlerde aradım yine meşguldu kesin anasıyla konuşuyordu ama umursamadım hiç bişey olmamış gibi davrandım fark ettim ki ben onu meşgul yakalayınca kavga çıkartcam diye tedirgin oluyor adam bunu anladım .
ben iyi davranınca oda iyi davrandı
şimdilik güzel gidiyor direnpitipiti diyorum sürekli kendime
bakalım 1 ay şu modda kalabilirsem zaten alışırım böyle olmaya ve böyleyken herşey gerçekten çok güzel .

Olması gereken zaten bu .
Evlilik , evcilik değildir ...
Sizinle birlikte, aileleriniz de evlendi..
Eşinin ailesini kendine bu kadar takıntı haline getirme.
Daha çok büyütürsün problemi beyninde..
Kurma kendini ..

Eşini sev , mutlu et ve mutlu ol ..
Evdeki huzur , zaten daima mutluluk getirir...

çokk haklısınızzzzz çok teşekkür ederim yorumunuza
gerçekten bende takıntı oldu ...
sonra geçenlerde eşimle sohurda nihat hatipoğlunun anne hakkı üzerine yaptığı porgramı izleyince
Biraz utandım kendimden .
orta yol buluncak elbet birggün.
ben eşimi çok seviyorum
onun için mücadeleye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…