bu yüzden boşmak olur mu ?

senn bu konuda rahatsız oldugunu bildikçe bence bu durum devam edecek , biraz kendini çeksen umursamaz davransan hatta bazen hadı gel beraber arayalım desen belkıde azalacak.bak teyzesi bile bu kdr değildi demiş.

insanda yapma denilene karşı bi merak bi yapma istegi olurya oyle.

şimdilik boşanmayı sil bu konuyu nasıl taktiklerle nasıl halledebılırsın bunu düşün,doktoruna da sor taktık versin.

Bende aynisindan sikayetciyim canim. Ama daha cok laflari ve sozleri esime baski yapmalari. Simdi tasinmak istiyrorum cunku adapte olamiyorum artik burda yasamaya. Dun ev cikti iste bize verecekler ama esim okadar korkuyoyki gidip ailesine soylemeye. Adamin kalbi duracak diye korkuyorum!

bu olaydan başka bir şey yoksa aranızda asla boşanılacak mevzu değil....
bence şu boşanma fikrini silin aklınızdan...
senden ilgisini esirgiyor mu , seni ihmal ediyor mu artı eksileri koy yanyana ölç,tart,biç
zamanın ne göstereceğini bilemiyoruz
kadının sana yaklaşımı nasıl ? bak burda nice gelin kaynana ilişkisi okuyoruz
sana karşı sorunu da yoksa ne bilyim
bir gün o kadın da gidecek bu dünyadan ,
ne bileyim kardeşim başka problemım yok dıyosun vallahı bu meseleden boşanırsan çok yazık edersin
bu bnm fikrim bak anlıyorum bu denlisi çk fazla insanı yıpratır deli de eder ama boşanma çok ayrı bir mevzu
Hayir bu olay dışında bana asla kaynanaligi yok yanyanayken güler egleniriz zaten baya genç 44 yaşında belki 42-43 :O . İyiyken arkadaş gibiyiz yani suan bile kalkıp gitsem oturur konuşur siz iyi olun başka bisey istemem der ama yok yok ben artik güvenmiyorum ona . Evet bazen diyorum millet neler cekiyor seninki simariklik aynı evde bile oturmuyorshn ama olmuyor iste çok abartiyorlar

Tek bir konuda eşine hak verdim oda bir önceki konundu. Ondan önceki tüm konularina ayni yorumu yaptim sizin geleceğiniz yok.

Direk konuya giriyim daha öncede bi kaç konum olmuştu bunla ilgili gerçi nerdeyse tüm konular bunlar ilgili ! KV.... eşim annesiyle ileri boyutta mıck mıck bi ilişkisi var artık inanın annelikten evlatlıktan midem bulanır oldu onlar yüzünden. kendi annemden soğuycam yakında anne lafı duymak istemez oldum okadar ki bıktırdılar..

Anlamaya çalışan hemcinslerim yada böyle durumları yaşayanlardan sadece bişiler okumak istiyorum yorumları görüp belki kendimi frenlerim diyorum ama aşağılamalarınızı değil ! sadece beni anlayanlar yardımcı olmak isteyenler yorum yaparsa çok sevinirim diğerlerini kale almıycam .

Gün içinde tövbeestafurullah ama sevgili gibi kırk kere konuşurlar . annesidir arar diyenler biliyorum annesi ama bi erkek o ya gözümden çok düşüyor böyle yaptıkça 5 yaşında çocuk değil ki afedersiniz anne bugün bukadar tuvalete gittim diye bile arayabilir ! aşıyoruz diyorum başa dönüyoruz aşıyoruz sanıyorum yok baştayız... en son kayınpederim bile dedi kızım boşver ilgilenme annesi işte ne knşcaklarki naber napıyosun ...
ama öyle değil gerçekten öyle değil. normal bi seviyede değil

en basiti dün dükkanının önündeyim beni görmüyor hararetli hararetli telefonla knşuyor arıyorum alttan telefonu kaldırıp bakmıyor bile kmin aradığına yanına gittim beni gördü yüzü değişti neyse tamam anne hadi by falan diyip kapattı bende yüzüne iğreniyormuş gibi bakıp gittim evime . evet gerçekten artık delircem ben belkide bu takıntılarla delirmiş bile olabilirim. yapma piti piti etme piti piti bi süre ilgilenme değişir diyorum ama yok bi gün iki gün derken 3. gün patlıyorum . benimde abim var benim annem var ben böyle bi ilişki görmedim . adam bu yüzden boşanma noktasına geliyor ama ısrarla devam ediyor . sanki bana inat gibi. bana diyor şu ipleri bi bırak sen böyle yaptıkça ben böyle oldum . ama hayır o böyle yaptıkça ben böyle oldum. bilmem anlatabildim mi ....

nasıl davrancağımı artık bilmiyorum . önceden arama kaydına bakıp konuştukları 20-30-40 dakkalrı gördükçe cinnet geçiriyordum artık telefonuna da bakmıyorum ama bilmiyor muyum biliyorum. eşimi aradığımda meşgul çaldığı an tüm moralim altüs oluyor ... kv hep gel oğlum gel oğlum diyen bi kadın . bana başka bi zararı olmadı ama hiç demedi ki bi gıdım elimi eteğimi çekeyimde oğlum karısına alışsın maden bu yüzden kavga ediyorlar biraz bokunu çıkartmamaı biliyim (afedersiniz) .. oğlu gittiğinde evine , hiç demezki hadi kalk evine git eşin bekler demez. otur oğlum çay koyıyım yemek ye . e ben neyim evde .

neyse uzatmıyım ben artık dayanamıyorum bunu aşamıyorumda ben inat ettikçe oda ediyor . onu çok seviyorum ama yok yapamıyorum işte ! onu bukadar bu denli başkalarıyla paylaşmak istemiyorum .çok mu bencilce bilmyiorum ama yeter da yeter. bana anlatcak bukadar şeyi yokken annesiyle saatlerce konuşmasından ordan çıkmak istememesinden bıktım artık. beni zorla götürmez asla ama neden bilmiyorum bizim tüm kavgalarımız kv ..

boşansam bugün boşanırım ve sebebi sırf bu . başka hiç bişeyimiz yok . işten eve gider gelir dışarı hayatı yoktur güvendiğim bi adamdır ama bu olay beni boşanmanın eşiğine getirip getirip döndürüyor . sonunda dönemiycez ve çok bayıldığı anasıyla yaşıycak ömrü billah !
benimkide aynı hergün annesinde 6 yıl oldu yapacak bişi yok ama telefon konuşmaları biraz fazla gibi ve şüphe çekici bence

Bence siz de bıktırıncaya kadar kayınvalidenizi arayın günde 15 20 defa. Akşam evde de sürekli kayınvalidenizle konuşun. Olaylar nasıl gelişecek bir bakın. :)

Direk konuya giriyim daha öncede bi kaç konum olmuştu bunla ilgili gerçi nerdeyse tüm konular bunlar ilgili ! KV.... eşim annesiyle ileri boyutta mıck mıck bi ilişkisi var artık inanın annelikten evlatlıktan midem bulanır oldu onlar yüzünden. kendi annemden soğuycam yakında anne lafı duymak istemez oldum okadar ki bıktırdılar..

Anlamaya çalışan hemcinslerim yada böyle durumları yaşayanlardan sadece bişiler okumak istiyorum yorumları görüp belki kendimi frenlerim diyorum ama aşağılamalarınızı değil ! sadece beni anlayanlar yardımcı olmak isteyenler yorum yaparsa çok sevinirim diğerlerini kale almıycam .

Gün içinde tövbeestafurullah ama sevgili gibi kırk kere konuşurlar . annesidir arar diyenler biliyorum annesi ama bi erkek o ya gözümden çok düşüyor böyle yaptıkça 5 yaşında çocuk değil ki afedersiniz anne bugün bukadar tuvalete gittim diye bile arayabilir ! aşıyoruz diyorum başa dönüyoruz aşıyoruz sanıyorum yok baştayız... en son kayınpederim bile dedi kızım boşver ilgilenme annesi işte ne knşcaklarki naber napıyosun ...
ama öyle değil gerçekten öyle değil. normal bi seviyede değil

en basiti dün dükkanının önündeyim beni görmüyor hararetli hararetli telefonla knşuyor arıyorum alttan telefonu kaldırıp bakmıyor bile kmin aradığına yanına gittim beni gördü yüzü değişti neyse tamam anne hadi by falan diyip kapattı bende yüzüne iğreniyormuş gibi bakıp gittim evime . evet gerçekten artık delircem ben belkide bu takıntılarla delirmiş bile olabilirim. yapma piti piti etme piti piti bi süre ilgilenme değişir diyorum ama yok bi gün iki gün derken 3. gün patlıyorum . benimde abim var benim annem var ben böyle bi ilişki görmedim . adam bu yüzden boşanma noktasına geliyor ama ısrarla devam ediyor . sanki bana inat gibi. bana diyor şu ipleri bi bırak sen böyle yaptıkça ben böyle oldum . ama hayır o böyle yaptıkça ben böyle oldum. bilmem anlatabildim mi ....

nasıl davrancağımı artık bilmiyorum . önceden arama kaydına bakıp konuştukları 20-30-40 dakkalrı gördükçe cinnet geçiriyordum artık telefonuna da bakmıyorum ama bilmiyor muyum biliyorum. eşimi aradığımda meşgul çaldığı an tüm moralim altüs oluyor ... kv hep gel oğlum gel oğlum diyen bi kadın . bana başka bi zararı olmadı ama hiç demedi ki bi gıdım elimi eteğimi çekeyimde oğlum karısına alışsın maden bu yüzden kavga ediyorlar biraz bokunu çıkartmamaı biliyim (afedersiniz) .. oğlu gittiğinde evine , hiç demezki hadi kalk evine git eşin bekler demez. otur oğlum çay koyıyım yemek ye . e ben neyim evde .

neyse uzatmıyım ben artık dayanamıyorum bunu aşamıyorumda ben inat ettikçe oda ediyor . onu çok seviyorum ama yok yapamıyorum işte ! onu bukadar bu denli başkalarıyla paylaşmak istemiyorum .çok mu bencilce bilmyiorum ama yeter da yeter. bana anlatcak bukadar şeyi yokken annesiyle saatlerce konuşmasından ordan çıkmak istememesinden bıktım artık. beni zorla götürmez asla ama neden bilmiyorum bizim tüm kavgalarımız kv ..

boşansam bugün boşanırım ve sebebi sırf bu . başka hiç bişeyimiz yok . işten eve gider gelir dışarı hayatı yoktur güvendiğim bi adamdır ama bu olay beni boşanmanın eşiğine getirip getirip döndürüyor . sonunda dönemiycez ve çok bayıldığı anasıyla yaşıycak ömrü billah !

Piti bence once bir psikologa ardindan ise basla yoksa kendi kendini yiyecen

Tüm konularına aynı yorumu yaptım. Kocanı erkek olarak görmen bile bi mucize. Annesinin eteğinden çıkamamış daha oğlan. Çocuğu.

Teyzesini aradım az önce yani kv kardeşi . Beni çok sever . Anlattım durumu . Bekarken böyle değildi bu cocuk bence inadına yapiyor dedi :KK43: ablamla konussam ters teper diye konuşamıyorum ne desem bilemedim dedi . .
bence de inat gibi. Bu kadar bagimlilik evlenmeden önce illaki anlasilirdi.

Bir gun evladın olup seninle hic ama hic ilgilenmediğinde anlayacaksın herseyi ama is işten gecmiş olacak

Bi erkek telefonda ne konusur bu kadar. En fazla nasilsin napiyosun der kapatir.
Boyle annesiyle bik bik yedi kat yabancinin bile dedikodusunu yapan her seyi cekistiren birbirlerine her sırrı anlatan bir ana-oğul iliskisi mi?

Bir gun evladın olup seninle hic ama hic ilgilenmediğinde anlayacaksın herseyi ama is işten gecmiş olacak
Bi oğlum olursa karı gibi yetiştirmem git babanla paylaş ozaman özel şeylerini yada arkadaşlarınla. Pardonda bilmeden su yorumu yapmayın bana allah aşkına ? Oğluma bukadar tapıyor olsam zaten evlendirmem !!! Onla yaşarım kocayifs bosarim alır oğlumu yaşarim bunlarinki bukadar . Benimde annem var canımı veririm ama evlenmissem bi yuva kurmussam kapıyı kapttigimda kocamla kalmayı biliyorum . Ben bile her kavgami anneme anlatmiyorum takip üzülmesin diye . Bu ne bukadar ana ogul seviyesiz ilişki adam ozelini bile anlatiyor ! Bugun birlikte oldgumuzu soyledin mi biliyordur diyorum düşünün artik . Herşey sanki normalde ben abartiyorum durumu . Anne annedir eyvallah ama bi evliliği bitircek raddeye getirmek nedir ya .

Bi erkek telefonda ne konusur bu kadar. En fazla nasilsin napiyosun der kapatir.
Boyle annesiyle bik bik yedi kat yabancinin bile dedikodusunu yapan her seyi cekistiren birbirlerine her sırrı anlatan bir ana-oğul iliskisi mi?
Aynen oyle deliriyorum cinnet geçiriyorum . Demekki tutup gün muhabbeti gibi dedikodu yapiolar bugun gün . . İtici !

Hayir degismezler artik sana oluyor olan o yuzden diyorum
Çalışıyorum zaten canım ama aradığımda meşgul olduğu an bütün günüm moralim altüst oluyor . Bazen gün içinde beni aradığında a sıra bana gelebildiimi falan diye laf sokuyorum

Tek bir konuda eşine hak verdim oda bir önceki konundu. Ondan önceki tüm konularina ayni yorumu yaptim sizin geleceğiniz yok.
Annesini bana koz olarak kullanıyor su durmumu bilseniz bi önceki konuda da bana hakverebilirdiniz . Arkadaşıyla biraz geç kaldı diye tavir yapıp iftara gitmemezlik yapmazdım ama yine anne muhabbeti girdi araya . O yuzdendi tepkim . Fazla ve abartılı gelmis olabilir ama onlarinkide çok fazla ve abartılı . .

Madem o kadar meraklıydı oğluna evlendirmeseydi.Erkekler annelerine olan bağımlılıklarını aşamadıklarında kendi hayatında ve evliliklerinde mutsuz olmaya başlıyolar.Durumun zor canım Allah kolaylıklar versin.Bir ömür geçmez böyle.

X