bu yüzden boşmak olur mu ?

Hiç sordunuz mu ne konuşuyorlar bu kadar diye?
Telefonuna casus programı kurun dinleyin bakalım neler konuştuklarını. (pek adaletli bir öneri olmadı ama)
Düşünüyorum bunu bende inanın ama anlar mi acaba bilmiyorum

Düşünüyorum bunu bende inanın ama anlar mi acaba bilmiyorum

Boşanmak en son çözüm olsun onu şimdilik düşünmeyin.
Bence sorun o kadar saat ne konuştukları.
Yani annesi onun bunun dedikodusunu yapıyor eşiniz dinliyordur bağımlılık yapmış olabilir vs.
Ne konuştuklarını bilseniz bu kadar takmayacaksınız gibi geliyor bana

eşinin huyunu bilmiyorum.bu konu yüzünden ruh hastası olmuş gibi Numara yapsan onun üzerinde işe yarar mı???yani hiç konuşma.sadece birşey sorarsa cevap ver.mutsuz ol o varken.hiç gülme.boş boş bak etrafa.kafayı yiyormuş gibi davran.aklına kötü şeyler getir numaradan ağla.neyin var diye illa ki sorar.sende bilmiyorum.kafayı yiyorum heralde.bu durumdan dolayı çok kötüyüm.kaldıramıyorum artık falan desen.etkisi olur mu sende.ben yapınca benimkinde işe yarıyo kafayı yiyorum numarası=)

Ya ben kendi annemle konusamiyorum o kadar. Tamam olani biteni soyle dedikodu yap oglen ne yedigini falan sor bir yere kadar, sonra tikaniyor insan. Bu kadar konusacak konu bulmalari sikinti.

Cidden ne konusuyorlar ya ben de merak ettim.

Ben kendi annemle bile uzun konuşunca içim daralıyor, yanımda sürekli vır vır telefonda konuşan biri olsa deliririm heralde. Ben önceki konularınızı okumadım ama bu yazdığınız ilk bakışta küçük bir şey gibi görünse de iç şişirir.

Bir de anne sürekli arasa,eşiniz de durumdan rahatsız olsa yine bir derece ama sabah akşam ne konuşur ki insan bu kadar. Evde de konuşuyorsa telefonsuz saatler belirleyebilirsiniz. Akşam 8-12 arası telefon, oyun,bilgisayar yasak. Her ikinize de tabi. Beraber film izlersiniz bir şeyler yaparsınız. O zaman gözünüzden de uzak olunca belki daha az sinir olursunuz.

Sizce konuşsam mi sakince . Gerçi beni anliycagini sanmıyorum ama

Ya ben kendi annemle konusamiyorum o kadar. Tamam olani biteni soyle dedikodu yap oglen ne yedigini falan sor bir yere kadar, sonra tikaniyor insan. Bu kadar konusacak konu bulmalari sikinti.

Cidden ne konusuyorlar ya ben de merak ettim.
Ah bir bilsemmmm

Tovbe kız adam korkar hahah çok sekersiniz. Ben cinnet geçirip annesini õldurmus rolü yapcam sonra a sakaydi diycem .

Eşimle konuscam er yada geç evliliğini bitirme noktasına getirmeyi göze alcak ne mevzunu varsa konuşuyorsunuz diye sorcam

Allah Allah cok ilginc
alin esinizi yemege gidin yanina uzanin yatin bakalim konusacak mi?
Esinizin hayatinda kendinize bit yer acin
siz arayin konusun vidi vidi ne biliyim. Gercrkten tuhaf

Hep derim,benzer konularada hep aynı şeyi yaptım.Anasının çok eteğinde gezen erkek,geceleri bana hadi sana kocalık derse,ona döner derimki ''yok tatlış,hadi ben sana kocalık'' . Yani o derece iğreniyorum bu tiplerden.Erkekliği bitiyor gözümde.Bu ne be? 5 yaşında çocuğu ananesiyle babanesiyle tatile göndersen azcık eğlendimi 3. gün anayı sormaz.Git annenle otur annenle birlikte günlere git kısır ye al giderkende benim turuncu eteğimi giy bence çok yakışır.Başkada bi açıklaması yok gözümde.NEFRET.

burda eşin hadi olgun değil bilmiyorum diyelim annesi de mi bilmiyor.
annesinin demesi lazım oğlum eşini ara diye.ama bunu samimi demesi lazım.
benim kv gibi kancıklıktan değil.!
benimki de oğluna iyilik yapamış gibi gözüküp alttan alta doldurdu.üstüme saldı bizimkini.biliyosun ya boşanıyoruz bu yüzden.ben anlayamamışım aylarca kadın iyi daha ne yapsın demişim.ama ana oğul o şifreli konuşmalarla bitirdiler bizi.ama iyi oldu benim için.ne derdim var ne tasam.bi insan da çıkıp boşanma demedi bana.çok ilginç

ben de içime üç harfli kaçmış numarası yapmıştım bi ara.yüzündeki ifadeyi görmeniz lazımdı aynen böyleydi..
ya konuşalım diyorum yok.barışalım diyorum yok.sarılıp yatalım dşyorum yok.ona yok buna yok.b.kun içine batmış fare.ama kuyruğunu dik tutarmış.neden ? hala güya gururunu ezdirmemek için.ama aslında zaten b.ka batmış durumda.ben de sinir krizi geçiriyodum resmen.sonra şeytan bu ya.aklıma bunu getirdi.ama performans oskarlıktı hemen geri vites bizimki..gel sakin ol.elini yüzünü yıkayalım filan..
aradan bi kaç gün geçer.söylenen söz aynen şu: geçen gün yaptıklarını hatırlıyo musun.
ben-yooo.naptım ki
eş-hani içine bişey kaçmış gibiydi ya
ben-nasıl ya.ben öyle bi şey yapmadım.sadece sinirimden ağladım
eş-gerçekten hatırlamıyo musun
ben-hayır dedim ya.nasıldım ki.
eş-.... cevap yok..

bazen böyle ayar çekmek gerekiyor.neyse ki geride kaldı o aptal günler

Konuyla alakasız olduğundan konu sahibesinden özür diliyorum ama, şu sitede ilk defa beni evlenmeye özendiren bir yorum okudum. Mutluluk ne kadar basit olabiliyor bazen. Biz mi karmaşık hale getiriyoruz acaba?

bilmem, bı 9 sene sonunda evlendik, burda genelde o kadar çıkınca heyecan kalmaz yorumunu okuyorum e heyecan bi süre sonra elbet bitecek 3 ayda evlendin diyelim evliliğin 3. 5.yılı gene bitecek heyecan, heyecan olupta bir gün dağa tırmanıp bir gün rafting bir gün eskrim falan mı yapılacak, eşim de ben de rutini istikrarı seviyoruz, avantajımız bu heralde, ondan sıkıldım bundan sıkıldım öf pff olmadık hiç, Allah bir dert verir bu günleri ararız dedik, aranmadık ne biliyim denk geldik birbirimize

kendi içimde aşsam belki kocamda değişcek ama yopk yapamıyorum

bende bu yorumu yapacaktım ama sen söylemişssin zaten.aldırma yahuu konuşssun hani seni çekiştirmiyorsa sıkıntı yok bence bırak muhabbet etsinler. biraz sabır sende hiiç ilgilenme ama inansın senin artık takmadığına emin ol tamamen olmasa bile bırakır bu huyunu ayrıca sen böle yaparak ne mutlu ediysun kaynananı oda bu işin keyfini çıkarıyodur kıskanılmak güzel çünkü emin ol o konuşmaların çoğu kv yüzünden küçük kısmı eşine ait sen aldırmassan durum düzelir

herşeyi denedin piti piti..
daha nasıl bi yol izleyebilirsin bilmiyorum
demek ki neymiş erkekler asla değişmiyomuş
terkedip dönsen de korkutsan da fayda etmiyomuş
boşanma sebebi midir normalde bilmiyorum
ama sen kaldıramayacak seviyeye gelmişsin
boşanman daha hayırlı gibi

Yazdıklarınızı okuyunca ben yazdım sandım . Benim eşimde sürekli ailesini arar boş muhabbet yapar. Saat kavramıda yoktur gece yarısı olmuş sabahın körü olmuş umursamaz ararlar. Annesi haftanın 3-4 günü bir bahaneyle çağırır ben sofrayı hazırlarım saatlerce beklerim gelecek diye karnı tok gelir. Çünkü annesinin evinde yemezse vicdan azabı duyarmış . Annesi bekar oğluna yemek hazırlamaya üşenir ama evli oluna hemen sofra kurar. Kaç kere tartışdık sonuç yok hep aynı artık umursamaz oldum. eşimede söyledim karnında tok geleceksen neden ben bu kadar hazırlık yapıyorum diye. Şimdi annesine giderse hiç yemek filan uğraşmıyorum bu sefer baktı umrumda değil artık aç gelmeye başladı eve gelip yemek bulamayınca vicdan sömürüsü yapıyor annem sofra kuruyordu ben yemeden kalktım diye. Şimdi annesine giderken diyorum sen tok gelirsin ben arkadaşa gidiyorum diye ya da o peşin peşin soruyor gitmeden ne yemek yapacaksın yanına da cacık salata yap vs.. sen kendi haline bırak boşver üstüne gittikçe önemsedikçe şımarıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…