çoğu kişinin dediği gibi salon kadar büyük bir odan olursa güzel.iddialı olmasına gelince.orası senin yatak odan.ne istersen onu yaparsın.milletin göreceği yer değil.istediği kadar iddialı olsun valla :)
Gayet güzel şık ama kullanışlı durmuyor.
kızlar evlenmem daha var ama biz evi kurmaya başlıyoruz ufaktan şu yatağı beğendim de bilemedm çok mu iddealı olur:) tabi duvarlar kum beji olacak nevresimlerde farklı belki siyah beyaz ama kırmıı olmayacak odada
of süper ya bayıldım valla bizim oda küçük olunca böyle seyler yapamıyoruz
ben de kullanışsız diye yorum yapacaktım söylenmiş zaten.benim kullanışsız bulma nedenim yatağı düzeltirken,yatıp kalkarken zorlanılabilmesi.ayrıca klasik yatak örtülerini kullanamassınız ki o örtüler yatağı derli toplu gösterir
umarım odamçok küçük gelmez de bunu düşünmek zorunda kalmam
bununda görünümü hoş ama diğeri daha hoş
Görüntüde,katalog modeli olarak hoş ama kullanım ve yer açısından zor bir model.
Mesela yatakta doğrulunca hemen ayaklarını aşağı atıp kalkamazsın.
Bebeklerin popo üzerinde emekleme hareketine benzer bir sürüklenme gerektirir:)
Yatarken de tam tersine dizlerinin üstünde...
Tabii yatakörtüsü kullanmak da zor olur.
Fakat asıl önemlisi,bu yatağın güzel durması için,etrafının boş olması gerekir.
Normal bir dairede,bu şekilde güzel durmaz.Ya duvara,ya dolaba veya ikisine birden çok bitişik durur.
19 m2 de farklı değil,yine sıkışık görünür.
Büyük bir stüdyo daire veya üst katı sadece yatakodası olan bir dubleks dairede kullanılabilir bence.
yatak harika fakat kullanışlı değil en güzeli yuvarlak yatak estetik birşey istiyorsan tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?