Yatak Odası Dekorasyonu bu yatak çok mu iddealı olur:) görüş...

bike2110

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
40
0
16
İçel Mersin
kızlar evlenmem daha var ama biz evi kurmaya başlıyoruz ufaktan şu yatağı beğendim de bilemedm çok mu iddealı olur:) tabi duvarlar kum beji olacak nevresimlerde farklı belki siyah beyaz ama kırmıı olmayacak odada

Eklentiler

• $Yatak-odasi-tasarimlari.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 219
Yatak çok güzel ama bu yatağa oldukça büyük bir yatak odası lazım eğer eviniz kendi eviniz olacaksa ve yatak odanız büyükse hiç düşünmeden alın çok güzel.

Yatak çok güzel ama bu yatağa oldukça büyük bir yatak odası lazım eğer eviniz kendi eviniz olacaksa ve yatak odanız büyükse hiç düşünmeden alın çok güzel.

aynen cnm odanın büyüklüğüne bağlı, odan büyükse çok ama çok sık bir model

evet canım ev bizim. bu kadar büyük deil ama çok da küçük deil 19m2 falan galiba tam ahatrlamıyorum daha iç dekorasyonu bile bitmedi ama parkeler gri duvarlar çakıl taşı olunca oda daha geniş görünecek

eğer yatak odan büyükse mükemmel olur hem modern hem sade hem iddalı ama çok hoş bence

eğer yatak odan büyükse mükemmel olur hem modern hem sade hem iddalı ama çok hoş bence
yorum için tşk edrim bu yorumları görünce daha bir hoş göründü gözüme:) aslında ben iddealı olur die altenatif olarak başka bi yatak da beğendim ona da bir bakın:) ama absürt durmayacaksa bunu alacam tabi:)

umarım odamçok küçük gelmez de bunu düşünmek zorunda kalmam

Eklentiler

• $YTR157_Lazzoni_Yatak_Grubu.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 174
umarım odamçok küçük gelmez de bunu düşünmek zorunda kalmam

Buda güzel ama diğeri kadar değil.Sen yine odanın büyüklüğüne göre karar verirsin.İnşallah herşey günlünce olsun.Allah ağız tadıyla huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin.

canım bende nişanlı birisi olarak şu an harıl harıl model bakıyorum
bir kere model güzel ama bunun için 19 m2 bir yatak odası küçük olabilir
belki takım olur ama sana alan kalmaz
benim yatak odam 15 m2 ve avangard düşünüyorum onda bile şüphelerim vcar alanım kalmassa diye
buna böyle 30 m2 bir syatak odası olacakki kendini göstersin
ama küçük bir yerde ölü gibi durabilirbenim fikrim bu yönde

eger odana kucuk gelır dıyorsan yatagın etrafındakı gecıs alanını daraltır en fazla sana kalmıs bısey rahat ederım dıyorsan olur bence

canım ya ben de şu an sözlüyüm benim podam 19 m2 2 tekli yatak bir çalışma masası bir kitaplık, 3 kapılı gardrop girio ve şu an bir yatak daha kaldıracak boşluk var. o yüzden yeter die düşündüm de aynı şehirde de deilm ki gidip bakayım en iyisi bi kaç açıdan foto isteyeyim. peki ikinci yatağa ne diosun?

Yatağı ve odayı iyice ölçmeden karar vermemekte yarar var. 19 m2 oldukça büyük, ama kare mi, dikdörtgen mi oda, kısa kenar kaç metre bunları göz önünde bulundurmak lazım.

Görebildiğim kadarıyla yatağa yatıp kalkarken yatağın başucuna yakın bir alanı kullanmak gerekecek. Hevesinizi kaçırmak istemem ama, hamileyken o yatağa nasıl çarşaf serilir/yatak düzeltilir, ya da çocuk olduğunda, gecenin bir vakti, telaşla yataktan fırlayınca o çıkıntılara çarpıp insanın orası burası çürür mü diye düşünmekten de kendimi alamadım. Kusura bakmayın insan yaşlanınca aklına hep bu tip zorluklar geliyor, yoksa yatağın görünüşü gayet güzel.

ilk yatağa bayıldım harika çok iddialı ama arkadaşlarında dediği gibi yatak odası alanın bayağı büyük olması gerek ki yatak kendini göstermeli ve sana yer kalmalı ama deilse bile ikinci takımı kesinlikle al derim lazzoni marka yatak odasıda çok şık aşkla kullan canım

odada yeterli yer varsa çok hoş ama ben hep bu kenarları olan yataklarda acaba bacağımı ayağımı bir yere vurur muyum diye endişe ediyorum... ama yoksa yatak kenarına su kitap gibi şeyleri koymak için de gayet ideal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…