Yatak çok güzel ama bu yatağa oldukça büyük bir yatak odası lazım eğer eviniz kendi eviniz olacaksa ve yatak odanız büyükse hiç düşünmeden alın çok güzel.
Yatak çok güzel ama bu yatağa oldukça büyük bir yatak odası lazım eğer eviniz kendi eviniz olacaksa ve yatak odanız büyükse hiç düşünmeden alın çok güzel.
aynen cnm odanın büyüklüğüne bağlı, odan büyükse çok ama çok sık bir model
kızlar evlenmem daha var ama biz evi kurmaya başlıyoruz ufaktan şu yatağı beğendim de bilemedm çok mu iddealı olur:) tabi duvarlar kum beji olacak nevresimlerde farklı belki siyah beyaz ama kırmıı olmayacak odada
yorum için tşk edrim bu yorumları görünce daha bir hoş göründü gözüme:) aslında ben iddealı olur die altenatif olarak başka bi yatak da beğendim ona da bir bakın:) ama absürt durmayacaksa bunu alacam tabi:)eğer yatak odan büyükse mükemmel olur hem modern hem sade hem iddalı ama çok hoş bence
umarım odamçok küçük gelmez de bunu düşünmek zorunda kalmam
çok tşk ederim lovely17 çok yardımcı oldun ne telaşlı şeymiş bu ev işi:) Allah razı olsun!
Allah'ın izniyle olacak inşallh. benim ilk ev tecrübelerim olduğu için biraz kararsız kalıyorum ama burdaki yorumlar çok işime yarıyoe tekrar teşkkr edrim:)Bunlar güzel telaşlar daha evlenmenede zaman varmış herşeyi yavaş yavaş içinize sinecek şekilde yaparsınız
canım bende nişanlı birisi olarak şu an harıl harıl model bakıyorum
bir kere model güzel ama bunun için 19 m2 bir yatak odası küçük olabilir
belki takım olur ama sana alan kalmaz
benim yatak odam 15 m2 ve avangard düşünüyorum onda bile şüphelerim vcar alanım kalmassa diye
buna böyle 30 m2 bir syatak odası olacakki kendini göstersin
ama küçük bir yerde ölü gibi durabilirbenim fikrim bu yönde
eger odana kucuk gelır dıyorsan yatagın etrafındakı gecıs alanını daraltır en fazla sana kalmıs bısey rahat ederım dıyorsan olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?