• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaştan sonra biriyle olabilir miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne alakası var yahu. Kolay yaklaşana gidiyor vs diye birşey yok. Hoşlanan erkek her tirlü uğrasır hoşlanmayan gider.
Erkekler ilk dış görünüşe bakıp geliyor. Kadınlar daha farklı.
Görünüşünüze dikkat edin bence giyim saç spor vs
Görünüşüm güzeldir. Şık giyinirim

Merhaba,
28 yaşıma doğru gidiyorum. Hayatımda hiç kimse olmadı. Flörtüm de yok. Bu yaştan sonra biriyle olabilir miyim? Kimseyi hayatıma artık alamam gibi geliyor. Hiçbir deneyimim yok. Biriyle yalan dolanla tatile gidemem, kimseye aşkım falan diyemem.
Biriyle tanışmıyorum da etrafım da tanıştırmıyor. Aşk trenini kaçırdım mı?
Bundan sonra olursa mantık evliliği mi olur
Ben çekingen biriyimdir. Hoşlandığımı bazen ben bile unutabilirim, öyle gizlerim. 🤣 Ama benim bile ilişkim oldu. Demek ki bu durum senin karakterinle ilgili.

Bugüne kadar 1 kişiden bile hoşlanmadın mı?

Merhaba,
28 yaşıma doğru gidiyorum. Hayatımda hiç kimse olmadı. Flörtüm de yok. Bu yaştan sonra biriyle olabilir miyim? Kimseyi hayatıma artık alamam gibi geliyor. Hiçbir deneyimim yok. Biriyle yalan dolanla tatile gidemem, kimseye aşkım falan diyemem.
Biriyle tanışmıyorum da etrafım da tanıştırmıyor. Aşk trenini kaçırdım mı?
Bundan sonra olursa mantık evliliği mi olur
anlasilan sizde ikili iliskilere uzaksiniz eger asik olmak evlenmek istiyorsaniz daha cok sosyalleşmeniz gerek ki siz asik olmak veya biriyle beraber olmanin bunyenize uygun olmadigini düşünüyorsunuz boyle dusunerek zaten biriyle olamazsiniz

Bilmiyorum neden olmadı. Geçen sene biri yaklaştı sadece onunla görüşmeye alışmaya çalışırken o uzaklaştı gitti nişanlandı. Annem de geleni reddetme diyor kimse gelmiyor ki. Gelse de dediğim gibi alışkın değilim hemen yakın davranamam. Öyle de olunca erkekler istemiyor daha kolay yaklaşana gidiyor
Samimi insanlar size göre “kolay” kişiler ve siz de “zor ve asil” güzel misiniz 😹 hayatta başarılar

Hoşlanmaya devam, radarların açık olsun. İlla ki birinden hoşlanırsın.

Ayrıca başka yorumda ilk başta samimi olamadığını yazmışsın da bu normal bir şey zaten. Başta soğukluk olabilir ama insanlar zamanla birbirine ısınır.
İşte bir hakkım oldu onda da samimi olmaya çalışırken başkasıyla nişanlandı :) dedim herhalde ilk günden samimi olmak gerekiyor

Çalışıyorum. Belki ailevidir. Ben hiç yalan da söyleyemiyorum. O yüzden yalan söylemek zorunda kalmayayım sevgilim olmasın diye dua ettim ama bu defa da yapayalnız kaldım
Aileniz çok baskıcı sanırım. Eleştiren, yargılayan ailelerde yetişen çocuklar yetişkinlikte karşı cins ilişkisinde sorunlar yaşayabilir. Benim ailem de bana çok zıt geliyor ama sevgililerim oluyor bir şekilde. Sırf ailenize yalan söylemek zorunda kalmamak için kendi hayatınızdan çalıyorsunuz farkında mısınız?

Aileniz çok baskıcı sanırım. Eleştiren, yargılayan ailelerde yetişen çocuklar yetişkinlikte karşı cins ilişkisinde sorunlar yaşayabilir. Benim ailem de bana çok zıt geliyor ama sevgililerim oluyor bir şekilde. Sırf ailenize yalan söylemek zorunda kalmamak için kendi hayatınızdan çalıyorsunuz farkında mısınız?
Farkındayım değiştirmek istiyorum ama hiç kimse çıkmıyor karşıma. Çıksa zorlayacağım kendimi. Sanki hayat bilerek kimseyi yollamıyor gibi

İşte bir hakkım oldu onda da samimi olmaya çalışırken başkasıyla nişanlandı :) dedim herhalde ilk günden samimi olmak gerekiyor
Hayır tüm insanlarla samimi olmak gerekiyor yani hayat enerjiniz yüksek olmalı guleryuzlu olun ben güzel bile olmayan biriyim ama çok guleryuzluyumdur kuşa böceğe kopege bile sevinen gülen seven biriyim ve benim hep çok fazla talibim olmuştur bence bununla ilişkisi vardı. Şimdi evliyim tabi 10 yıldır

Hayır tüm insanlarla samimi olmak gerekiyor yani hayat enerjiniz yüksek olmalı guleryuzlu olun ben güzel bile olmayan biriyim ama çok guleryuzluyumdur kuşa böceğe kopege bile sevinen gülen seven biriyim ve benim hep çok fazla talibim olmuştur bence bununla ilişkisi vardı. Şimdi evliyim tabi 10 yıldır
Enerjim yüksek işyerinde çok sevilirim çoğu insanla güzel sohbetim vardır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X