Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

ya dogru söylüyorsun nisanbucugum bende ilk aylar kendi kendime derdim ya insanın canı istemese nasıl yapar filan yadırgardım ama vakit gectıkce tahammul sınırları zorlanıyormus ve istesende istemesende sırf artık bu bebiş gelsın dıye yapılıyormus bunuda yaşayarak öğrenmiş oldumm

hııımm anladım canım çok teşekkür ederim ben cuma gidecem dedim ama hala kırmızıyı tam görmedim garip bir ay yaşadım bu ayda aynı hasta gibiyim bildiğiniz sürekli akıntım var ama çamur gibi sanırım pazartesiye kaldı benim doktor işi hadi hayırlısı bakalım :)

ayyy canım ne güzelde ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim, bak bende o akıntının geldiği gün hemen çalışma yapıyordum ama sonra salıveriyorum demek ondan bir kaç gün sonra bunu yazdığın iyi oldu, bakalım doktor ne diyecek artık :18:
bu kırmızı kartlardan bıktık demi bebiş gelsede dövse onu bir daha bir sene gelemese

Sabahınız hayr, gününüz aydın, ömrünüz bereketli olsun!.. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle...

Amin canım sana da günaydın :)

canım ya keşke ateş takibi yapıyor olsaydın biraz tahmin edebilirdin adet olacağın zaman ateşin foooss düşüveriyor benim kahverengi akıntımın başladığı gün düşmüştü, hadi inşallah hayırlı haberler gelir

canım valla ben hiç ateş takibi yapmadım nasıl yapılıyor bılmıyorum ayrıca benım düzenlidir yani 33-34 gunde bır olurum yumurtlamada da akıntılarım artar anlarım o hafta yumurtladıgımı ama bu sefer cok degısık oldu yumurtlama haftası dedıgım haftada hıc bır degısıklık olmadı bende dunde kahve akınıtım geldı anlamadım gıttı eger adet oluyorsammm kahve akınıtının ertesı gunu kesın olmam gerekır bugun adet beklıyorumm olmazsa en gec yarınn olurum oda olmaz hıc bısey gelmezse artık gercek bata kadar zaman gecmek bılmez bana

o zaman biz mendilleri hazırlayalım gerçekten bu iyi bir işaret olabilir

Mervecimm regl olmadınmı sennnnn aaa çok şaşkınımm kızz sakın bebişş olmasınnn

selamünalleyküm arkadaşlar... ben serohpene kulanıyorum benıde araniza alin lütfen yaa banada yardım etin....

kimse cvp yazmıyor anlşilan benı aralarina almıyorlar... herkeze iyi akşamlar... RABBİM herkesin kalbine ve gönlüne göre enkısa zamanda bebişler versin.....

selamünalleyküm arkadaşlar... ben serohpene kulanıyorum benıde araniza alin lütfen yaa banada yardım etin....

kimse cvp yazmıyor anlşilan benı aralarina almıyorlar... herkeze iyi akşamlar... RABBİM herkesin kalbine ve gönlüne göre enkısa zamanda bebişler versin.....

Aleykümselam,canım alırız tabi aramıza hoşgeldin o sırada topikte kimse olmadığı için cevap yazılmamış,ben senin o söylediğin ilacı bilmiyorum canım ama bilen arkadaşım varsa cevap verecektir mutlaka..Amin Allah seninde kalbine ve gönlüne göre en kısa zamanda bebiş versin...

tşkkr canım yaa cvp için... merak etmiştim acaba yanlişmi girdim ilkdefa mesaj attım o yüzden:) hayırlı akşamlar...

tşkkr canım yaa cvp için... merak etmiştim acaba yanlişmi girdim ilkdefa mesaj attım o yüzden:) hayırlı akşamlar...

evet canım o ilacı bende bilmiyorum ne için kullanılır filan hiç bilgi yok..hoşageldin aramıza...

canım bende süt hormonu yusektı ve guatı cıkmıstı aralık ayında ilacla düzeltım idal bır seviyeye getırdim... ve şimdide serohepe kulanıyorum reglı günün 5 günü başladim şubatın 4 de doktore gidecez bakalım... yumurta olusacakmiş... ve cogul gebelık oluşa bilir...

ya arkadaşlar neredesiz topik hic canlanmiyoyaa hadı gelın dertleşelım biraz yahuuu:)

yeri gökü yaradan kudretlı yarradanım bütün dünyadaki nesneyı ve canlıyı yarattıgın gıbı bız nacız kullaran birer evlat yaratarak nasıp et anasini babasını bılen ve sayan hayırlı evlat nasıp et en kısa zamaznda yaşayan evlıylaar şehitler peygamberler yüzü suyu hürmetine yarabım göbüşümüzü kucagımızı en kısa zamanda bizlere bebiş vererek doldusun gölümüzü şen etsin...( AMİN ECMAİN AMİN) GÜNAYDİN ARKADAŞLAR

Günaydın canım çok güzel bir dua etmişsin cumanın yüzü suyu hütrmetine Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşaallah...

ne güzel bir dua..Allah razı olsun canımmm..Amin ...

günaydın ...bugünn cumaaa

canlarım benım yaa bitane topik vardi cok canlı sohbettı regil tablosu habıle kalan tablosu cok canlı ılerlıyordu...Ama 2009 da yazışıyorlardı... ya ben 300 sayfayı okudum ama cok güzeldi ben o yüzden kendime bu topinke üye oldum... ama benı yanliş anlamyın olurmu daha iyi oluyo sıtres atmış oluruz konuşarak...

selam kızlar ,epeydir gelemedim ,cezalıydım hatunun biriyle atışmıştık da azıcık ama neyseki cezam bitti ,hepinize günaydın hayırlı cumalar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…