Canım sıkma canını,şöyle düşün bir an önce gelsin ve 3. günü doktora git ya geçen ay olduğu gibi gecikseydi,gelsinde sende yolunu çiz kuzum morel bozmak yok ben innanıyorum ben doğurana kadar sen bana yetişeceksin bak görcanım sen o duayı bıraktınmı bakıyım
Hadi hayırlısı canım inşaallah o güzel duaların biran önce kabul olur ve bebişine kavuşursun..
Bu arada kızlae eylüll forumda biriyle tartıştığı için 5 gün yasaklıondan yok biz facede görüşüyoruz
Hayirli gunler tatli kizlarrrr
Ben hala beklemedeyim ama adet sancim fena bugun. nedense bir turlu kanamam baslayamadi, bu ayda tutmucak galiba ben hic heveslenmeden adetimi bekliyorum..
Allahim insallah yakin zamanda evlatlarimiza kavustursun bizi
bende facede arkadasınız olmak istiyorum
kızlarrrrrr daha Batımaaa 10 gunn varrrrrr azzz evvelll kahve rengi akınıtımmmmmm oldu şoklardayımmm bune şimdiii
daha cokk var hıc bu kadarr erken olmazdı devam edermi bilmiyorumm ama etmezsee yerleşme olabilirmiii 10 gun evveldeee allahımsanageliyorum
kızlarrrrrr daha Batımaaa 10 gunn varrrrrr azzz evvelll kahve rengi akınıtımmmmmm oldu şoklardayımmm bune şimdiii
daha cokk var hıc bu kadarr erken olmazdı devam edermi bilmiyorumm ama etmezsee yerleşme olabilirmiii 10 gun evveldeee allahımsanageliyorum
Selam kızlar; şu şehirleri okurken aklıma geçen gün durakta yaşadığım bir olay geldi. O zaman tabii sizler neredensiniz bilmiyorum. Durakta bi çocuklu anne bir de genç bir kadın ben bir adam bekliyoruz. Çocuklu anne çocuğuyla konuşuyor, sarılıyor 2 yaşlarında şeker bişi. O genç kadın da sevgiyle onları izliyor, ama öyle kıskanç bir bakış değil tebessümlü güzel bir bakış. Bir an bu genç kadın yoksa benim forumdan bir arkadaşım olabilir mi acep dedim, ay böyle yüzüne baktım, iğdeçiçeği, berkuncan, mrvb,lavinia bir söylesem hani forumdan biriyse bilir ve konuşur diye sonra olmaz şimdi tedirgin olmasın kadıncağız diye vazgeçtim. Kimbilir belki sizden biriydi.
laviniacığım yerleşme de olabilir, ama yumurtlama kanaması da olabilir. Bence değerlendir iztersen. Hadi hakkında hayırlısı inşaAllah!..
Hemen değerlendir lavinia, yerleşme için erken, yumurtlama kanaması muhtemelen bu canım benim sakın atlamayın. Umarım dün ya da önceki gün çalışma yapmışsınızdır.
Hadi inşaallah bi araştır bakalım canım 10 gün öncesinden böyle şeyler yaşayanlar varmı kızlaarrr mendilleri hazırlayın
:2::2::2:Kızlar 15 gün oldu ben hala iyileşemedim. Bugün öğlen bir de ancak yataktan çıkabildim. Çok halsizim.
Kızlar 15 gün oldu ben hala iyileşemedim. Bugün öğlen bir de ancak yataktan çıkabildim. Çok halsizim.
Selam kızlar; şu şehirleri okurken aklıma geçen gün durakta yaşadığım bir olay geldi. O zaman tabii sizler neredensiniz bilmiyorum. Durakta bi çocuklu anne bir de genç bir kadın ben bir adam bekliyoruz. Çocuklu anne çocuğuyla konuşuyor, sarılıyor 2 yaşlarında şeker bişi. O genç kadın da sevgiyle onları izliyor, ama öyle kıskanç bir bakış değil tebessümlü güzel bir bakış. Bir an bu genç kadın yoksa benim forumdan bir arkadaşım olabilir mi acep dedim, ay böyle yüzüne baktım, iğdeçiçeği, berkuncan, mrvb,lavinia bir söylesem hani forumdan biriyse bilir ve konuşur diye sonra olmaz şimdi tedirgin olmasın kadıncağız diye vazgeçtim. Kimbilir belki sizden biriydi.
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin..Kızlar 15 gün oldu ben hala iyileşemedim. Bugün öğlen bir de ancak yataktan çıkabildim. Çok halsizim.
Oyyy canım benim burda beraberizcanım yaaa neyleyim sen yoksan eğer
Maneviyatı güçlü arkadaşım benim Allah dualarını kabul etsin inşaallah,bütüüüünn dualarınıben namazlarımdan sonra senin hastalığın ve ikizler ablamın hastalığı için de dua ediyordum Rabbim şifa versin inşallah tabi dün akşam namazım son namazım oldu ama yine devam ederim inşallah. İkinizede acil şifalar :)
Kızlar 15 gün oldu ben hala iyileşemedim. Bugün öğlen bir de ancak yataktan çıkabildim. Çok halsizim.
:2::2::2:
iğdeçiçeğimm ne olduu sana Allah acil şifalar versinn cok cok geçmiş olsunnn dikkat et kendine çok üzüldümm
ben namazlarımdan sonra senin hastalığın ve ikizler ablamın hastalığı için de dua ediyordum Rabbim şifa versin inşallah tabi dün akşam namazım son namazım oldu ama yine devam ederim inşallah. İkinizede acil şifalar :)
Kızlar çabuk itiraf edin hanginizdiÇabuk söyleyin ablama
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin..
Oyyy canım benim burda beraberiz
Maneviyatı güçlü arkadaşım benim Allah dualarını kabul etsin inşaallah,bütüüüünn dualarını
laviniacığım, 2 hafta önce psikolojik olarak çökünce hastalanmıştım. Hala devam ediyor. Okulunda son haftası olunca işlerin yoğunluğundan raporda alamadım. Tabi iki gün dinlenmeyle geçecek hastalık 15 gün oldu hala geçmedi. Bebek çalışmaları yüzünden ilaçta kullanamadım. Rabbim günahlarımıza kefaret sayar inşaAllah!..
mrvbciğim, canım ya sağolasın Allah razı olsun. Rabbim güzel gönlüne göre en güzel evladı versin sana inşaAllah!.. Benimde ovulasyon haftası başlıyor, ama ben hasta eşim hasta bilmiyorum nolucak? Cumartesi günü de yumurta takibi için dr.a gideceğim. Allah herşeyin hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin...